Kuzenlerimin arkadaşlarımın ikinci çocukları oluyor. Çocukları okula başlıyor. Benim daha kız arkadaşım bile olmadı. Üzülüyorum tabii ister istemez. Sevilmek de evlenmek de ayrı bir nimet ve herkese de nasip olmuyor belli ki.
2 ay
Bende de var yakın zamanda evlenmeyi düşündüğüm kişinin beni bir çok kadınla aldattığını öğrendim. Zararın neresinden dönersen kar deyip yoluma bakıyorum ama artık kime nasıl güvenirim bilemiyorum o kadar çok yalan söylemiş ki bana. Değersizlik düşüncelerim çok arttı yaşadıklarımdan sonra çok fazla arkadaşımın düğününe gittim. Çok kötü bir his ama yapacak bir şey yok hayat herkese adil değil.
Bazıları da yalnız ve mutsuz yaşayacak. Yapacak bir şey yok
Yalnızlık evet ama yine de başka şeylerle mutlu olmaya bakmak lazım mesela spor dizi farklı eğlenceler ben öyle yapıyorum , yine üzülüyor insan ama işte bu hayata bir kez geldik
İyi ki bir kez geldim daha olsa cekemezdim
İzahı olmayan şeylerin mizahı oluyormuş 😂😂
Mizah değil ya valla bir daha gelme şansım olsa reddederdim. Benim için dünyada sevilebilir hicbir şey kalmadı.
Hey canım, kuzenlerin çocuklarını okula yolcu ederken senin böyle üzülmen o kadar normal ki 😔💔 Yalnızlık korkusu hepimizde var, ben de sevgilimle mutluyum ama bazen aklıma geliyor. Herkesin yolu farklı, senin de güzel bir aşk hikayen olacak eminim ❤️✨ Kendine zaman ver, doğru insan seni bulur. Sen bu duygularla nasıl başa çıkıyorsun, paylaşır mısın? 😘
Cevap
2Cevap
Yaş kaç? Neden olmadı peki? Hiç mi kafa dengi birisi çıkmadı?
34 yaşındayım. Neden olmadığı konusu da bence sessiz sakin bir yapıda oluşum.
Daha gençsiniz. Yeni ortamlara girin, sosyalleşin, yüzünüze tebessüm katın. Karşınıza birisi çıkar. Yeter ki siz çabalayın.
Pek fazla yeni bir ortam bulacagım bir yerde yasamıyorum
uzulmen cok normal ama nasip isleri bunlar gorucu falan gorustun mu hic
Görüştüm de bana göre değil görücü usulü onu fark ettim
taniyarak dogal bir surecte ilerlemesini istiyorsan bunu bulabilecegin sosyal ortamlarda bulunmalisin yolunun denk dusecegi birisini bulursun belki
Yasadığım şehir bu konuda yetersiz ve işim gereği pek şehir değişikliği yapamıyorum. Girdiğim ortamlarda da zaten ya erkek cogunluk oluyor ya da evli ilişkisi olan kadınlar oluyor.
Hayır öyle bir korkum yok
Evet haklısın
yaş kaç
34...
benimde 29 hiç sev olmadı
izinden geliyoruö
Aman gelme tünelin sonu hayra alamet değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?