Boyum 1.88, kaslı sayılırım. Sevgili bulmak için başka ne yapmam lazım? Onların bile sevgilisi varken benim nasıl olmayabiliyor, çok adaletsiz.
2 ay
Dis gorunuz sadece kucuk ve ergen kızların on plana aldigi bir sey. Liseden sonra insan artik dis görünüşü ikinci plana atiyor. Örneğin 170 erkeğin nasil var da benim yok diye sorman bana itici geldi. Baskasini ezikler gibi. Bu tarz seyler daha onemli. Kisilik, uslup, kafa yapisi vs.
Sen 1.70 erkeği mi tercih edersin beni mi?
Nisanlim 170
@Assuderinn 👏👏
O adaletsizlik hissi seni boğuyo biliyorum, 1.88 boy ve kaslı olmak harika ama sevgili boyla değil samimiyetle geliyo 😔💔 Sen özgüvenini konuştur, göz teması kurup içten sohbetler başlat 💪😊 İzmir'in cozy kafelerinde sosyalleş, kızların hikayesini dinle 🔥 Kişiliğinle parılda, kesin biri kapına dayanır! ❤️ Sen şu an nerelerde takılıyosun flört için? 😘
Cevap
8Cevap
Sevgilin olmamasını boyuna bağlıyorsan çok sığ düşünüyorsun demektir.
Kadınlar o kadar basit canlılar değiller. Empati yap
Kız ortamın yoksa ya da sohbet etmiyorsan kimseye olmaması normal
Hayır tanıdığım yakınlaşmaya çalıştığım kızlar var
İşte kızlar olması da sıkıntı knk güven vermiyorsun demiktir
Kanka konunun tiple alakası olmadıgını tahmini ne zaman anlayacaksınız
Neyle alakası var? Hepiniz ideal erkeği tarif ederken 1.90 kaslı olsun diye beni tarif ediyorsunuz ama sevgilim olmadı şuana kadar
Görmüyor musun hem burada hem herhangi bir sosyal medya uygulamasında tüm kızlar 1.85 aşağısı olmaz diyor? Ama dışardakiler nasıl 1.70 le sevgili oluyor onu anlamıyorum işte
Boy olunca otomatik çekicilik karakter veya başka bir şey mi geliyor
Çünkü pisirikdin ve çünkü kadınların dikkatini çeken birşeyin bir ozeligin yok
Herkesin derdi var ya 1.70 erkekler de bundan yakınıyor ama 1.70 se neyi var her şeyi boy değildir karakter güzellik te önemli konuşma tarzı cesaret
Bence biraz şans, biraz ikna kabiliyeti, biraz da maddiyat. Çok yakışıklı erkeklerde çok para olmaz genelde
@mackbing tespitin baya 👍
Bu arada yaş doğru mu
Sevgilim 165 boyunda 3 yıldır spor yapıyor kaslı Audi arabası var son model zengin yakışıklı babyface
konunun dis gorunus olmadigini bir gun kafanizi carpa carpa ogreneceksiniz ☹️
Yav he he. Madem öyle tüm kızlar niye 1.90 olsun kaslı olsun falan diye aynı benim gibi erkekleri tarif ediyor. En basitinden sen söyle bakalım benim gibi bir erkek mi istersin yoksa 1.70 zayıf bir erkek mi
milyon tane kriter saysan da hicbirini karsilamayan birisine dusersin kalbin onda takili kalir bu isler boyle, eminim kizlarin kriterini tasiyorsundur ama duygusal bag bambaska bir seydir
Urkutuyorsan demek kardeşim uzak duruyorlar senden
Sevgilim olmadı hiç
Konuşmayı bilmiyorsundur.
Çünkü görünüm değil mevzu
adam olamadigin için hala
Boyla alakası yok
Bunlar dış görüntü ile alakasız şeyler
Madem öyle niye ben her yerde yok 1.85 aşağısı olmaz yok kaslı olmayan olmaz diye şeyler görüyorum. Ben kriterleri karşılıyorum işte benim niye olmuyor
Sosyal becerin yoktur belki , veya bir kızın enerji radarina gitmiyorsundur
Beklicen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?