• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri
2 ay

Sevgilime güvenmiyorum hiç bir erkeğe de güvenmiyorum ayrılmalı mıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Kız iş arkadaşıyla samimi falan, bu yüzden güvenmiyorum

Sevgilime güvenmiyorum hiç bir erkeğe de güvenmiyorum ayrılmalı mıyım?
Fal Soruları İş Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
2 ay
  • Canım, o güvensizlik hissi insanı yorar gerçekten 💔 İş arkadaşı samimiyeti bazen masumdur ama seni rahatsız ediyorsa sevgilinle açık açık konuş derim 🗣️ Benim ilişkimde her şüpheyi paylaşırız, inan yakınlaştırır 😌 Hiçbir erkeğe güvenmemek de yorucu, kendini koru ama acele ayrılma 🌸 Sen ne hissediyorsun, konuşmayı denesen mi? 💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

6

Cevap

• Antepia27
    Antepia27 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    2 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.

Güvenmediğin kişi ile niye sevgilisin o zaman? Bana güvenmeyen kadını anında yollarım. Güzelliği fark etmez

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Seviyorum ama İş arkadaşıyla takipleşme dememe rağmen takipleşti ben deyince de çıktı sohbette ediyorlar gün içinde ayrıca kızdan içşnde çok duygusal falan dedi artık ne konuştularsa

Yorumla
    • Antepia27
      Antepia27
      2 ay

İş arkadaşı adı üstünde. Çalışmasın o zaman adama sen bak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Kes lan

Yorumla
    • Antepia27
      Antepia27
      2 ay

Sen kes 😅 zavallı şey seni

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    2 ay

Eskiden samimiyet olabilir diyordum ama bu yaşa geldim ve öğrendiğim şey bu oldu samimiyet varsa çakış mutlaka oluyor. Sabah çaktigim kızın iş yerinde abi dediğini biliyorum ben

0
    47 Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

kız nasıldı moruk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

İş arkadaşıyla takipleşme dememe rağmen takipleşti ben deyince de çıktı sohbette ediyorlar gün içinde ayrıca kızdan içşnde çok duygusal falan dedi artık ne konuştularsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Ya bak bende diyorum ki niye samimi oluyor kızlarla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Kanka ben sağlıkciydim birisi yaşlı bir ablaydi hiç yatmayı düşünmemiştim evine bırakırdım kocası da yüksek rütbeli bir abiydi bana güvenirliği vardı ben de kendime güvenirim ama bir keresinde pat diye skimi elledi. Birisi hastaneye yeni atanan yetimhaneden gelen 18 yaşında bir kızdı. Birisi anestesi stajyeri 19-20 vardı son çaktigim kişi biraz tombikti o da hemşireydi iyiydi fena değildi

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

ablacım eger namuslu bır hatun san eger sıktuırı cak ona akıllansın

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

hocam öyle anlarda çok düşünmiyecksin hemen uzaklasıcaksın yanı kafada bıtıreceksın eger ıstemıyorsuan ben hıc cınsellık yasamadım yasamamda

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

gereksız ama merak ettım 18 yasındakı ılk defa senl mı yaptı kusuruma bakmayın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Bu kızlar tuhaf , halen takiplesme olayına takıyorlar. Abla ben çaktigim kimse ile takiplesmedim iş gurupları var mecbur katılmak zorunda olduğun onun dışında mesaisi var nöbeti var yemek güzel çıkmadı dışarıdan mi istesek olayı ile dışarı çıkmaları var. Sen ne saniyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Bende hemşirelik okuyorum zaten o yüzden bir an önce mesleğe başlayıp bir erkek bulmak istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Evlenmek için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Kral benim birlikte olduğum kadın sayısı 50 yi geçer. Kendimi hiç geri cekmem uzaklasmam sevismek istiyorss sevişirim. Seviştiğim kızlar güzel kızlar gidip de bıyıklı kimseyle sevismedin. Evet birlikte oldugim 18 yaşındaki kız benden önce bir hemşire ile sevgiliymiz kız da o aldatinca ben de onu senle aldatnaj istiyorum dedi. Bir hafta boyunca eve aldım akşamdan sabahlara kadar çaktım. Bakireydi ben bozdum sorunun cevabı buysa

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

erKEK bulma ADAM bul

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

kızda gram zeka yokmus aw

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Gizli soran staj işlemleri için sana yardımcı olabilirim bak. İstediğin bir yer var mı

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

gizli soran dikkat et sanada cakabılır asfjoapıgasdpıghn

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

gızlı soran sende ıstıyorsun sanırım sabahlara kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Kızda zeka var. Emin ol bulduğu erkeğe verdiğinden fazlasını misliyle alacak. Sende zeka yok dostum biraz geniş bir pencereden düşün

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

kral yanı sahsen ben doktor veya makıne muh olup kendıme klınık veya fabrıka acınca oyle bı kızla evlenmek ıstemezdım evlendıgım kısıyede gul gıbı bakardım calısmassa calısmasın sadık olsun yeter

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Kimseye cakarim diye yazmadım , hanfendi güzelse ve kendisi de isterse neden olmasın kendisine de cakarim ama konu bu değil dostum konuşuyoruz normal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Zaten Acıbadem üniversitesinde okuyorum stajı kendi hastanelerinde yaptırıyorlar teşekkür ederim yine de

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

hakkındır kral ısteyena cak ama caktıranda namuslu koca ıstemesın be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Evlenmeden devam edersen sana bir sadakati kalmaz işte. Bir bakmışsın domalmis bir yerlerde. Birini seviyorsan evlenmek zorundasın kadın evlenmesini hiç bir erkeğe sadık kalmaz çünkü kadın garanticidir. Senden bir tık daha yakışıklı birisini senden bir tık daha kariyerli birisini bulursa tatlı kıçını kendi eliyle aralar gel der. Ama evliyle yapmayabilir tüm evliler sadık diyemem ama sadakatin temel taşı evlilik bu bir tık onları durdurabilir

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

valla kralım ben 192 boyunda hafıften kaslı Şu an dersler ıyı boyle gıderse tıp falan kazanırım estetık okucam tus calısıp falan sonra klınık acıcam gecmısı temız bırıyle evlenıcem tıpımde 10 da 7 falan dır

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

evlenırım zaten bos bos yapmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Hendire hanım Acıbadem İstanbul'da sanırım , ben ankaradayim, arada sırada İstanbul'a gelirim ailemin bir kısmı orada yaşıyor ama sağlıklı bir aile ilişkim yok , isterseniz Ankara 'ya yolunuz düştüğünde nasıl ederiz nasıl size yardım edebilirim şeklinde bir yol izlemeliyiz.

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

lan abi daha çapkınlık peşindesin git işini yap

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Ben zenci istiyprım kaslı kaslı çok iyi oluyorlar zenciyle evlenmeyi düşünüyorum ama güvenemiyorum da onlara be biliyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Sekste boyun hiç önemi yok dostum üroloji de de çalıştım bir çok 190 lik erkek gelir erken boşalıyorum diyordu ilişkilerde temel mantik kandini nasıl sevdiğin ve nasıl sktigin önemlidir bir kadins cakarken 15-20 dakikadan az bir performans sergilersen çözümü başkasında bulur tıpkı senin genetik olarak vajinası geniş olan biriyle yaptığın sekste zevk almadığında başkasını aramaya çalışman gibi olur. Seks bir bilim değil ama bilimin konusudur. Bilim konuşur

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

zencıyle kasın ne alakası var hıv kapınca anlarsın cano hem zencı neden ıstyıon askfdapfpaf

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

kendıne benım tarzımda bı cocuk bul ben esmerım mesela ama benı bulma

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

kral ben hıc yapmadım ama bılmem ne kadar surede bosalırım ama mastürbasyon baya suruyo kolum agrımaya baslıyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Zenci istemen normal. Ben de zenci bir kıza cakmistim hatta adı Fatıma Konate gibi bir şeydi. Bu piliçi ayarlamak bir haftami almisti Moritanyali bir kızdı. ben Türkleri sevmiyorum dediğinde bu çok güzel çünkü ben kürdüm demiştim. Kız tabi espriyi anlamamıştı. Ben bu hanımefendi ile seks yapmadan önce bir özgüven problemi yaşamıştım kız zenci bir iki senci pipisi yediyse kocaman olur demistin ama çok oldum kendisi daracikti. Fazla pozisyon bilmiyordu ve domaltmam bile zaman almıştı o yüzün koyun yatacak ben üzerine uzanacaktim tek bildiği buydu güzeldi zevkliydi ama kokuyorlar tuhaf bir kokuları var. Olur da bir zenci ile birlikte olmak isterseniz kafede falan ayakkabılarını çıkarmalarını isteyin

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

ayakkabı ne alak abro

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Ayakları kokuyor tamam bizde de kokar okey yıkarız geçer ama bunların kokusu kalıcı duştan çıkarken de kokuyor

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

zaten zencı sevmıyordum cok sımdı olmaz artık gıbı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Olur Ankara’ya gelirsem yardımcı olmanı isterim teşekkür ederim. Ya iprenç gelicek belki ama ben şu an ki sevgilimi bile benimsedim kendimden bir parça gibi görüyorum mesela geğirdiğinde gaz yaptığında vs iğrenmiyorum çünkü kendimmiş gibi görüyorum tuhaf bişey yani o yüzden zenciyle evlenirsem ayağı koksa da sorun etmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Bizim yurtta da var zwncilerin vücutları tuhaf kokuyor

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

sen öyle san knk zenci sana bi çakar inş büyük aleti olana denk gelırsın cogunun aletı bızımkılerınkıyle aynı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

@Birisisisi bedduan başına gelsin inşallah ya da bacının ananın başına.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

@Birisisisi Allah’a havale ediyorum seni Allah bildiği gibi yapsın bu bedduanla

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

knk ben kotu bıseymı dedım haydaaaaa naptın sen ozur dılerım yanlıs anlasılmıssam pardon ben sadece oylesıne yazıyordum esprı olarak

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

gercekten kalbını kırmıssam ozur dılerım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

@Birisisisi çakar inş falan diyorsun benim zenci istememdeki sebep ilerdeki kocam olacak kişiden bahsediyorum. Şense gelmişsin burada böyle yazıyorsun tecavüz de edebilir zenci olan kişi bu ihtimal de var herkesi evlenmeden başkalarına verenlerden sanmayın

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

ben bedduamı geri aldım kusurumuza bakmayın hanmfendı bılmıyorum senı bu sıtedekı dıger kızlarla karıstırdım beddualar zaten kendı basına doner sıze kendı bedduanızla mutluluklar dılerım

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

valla özür dilerim sizi bu sıtedekı tıpık kızlardan sandım gercekten özür dilerim affedın

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

zaten o nu da evlenınce anlamında soylemıstım

Yorumla
    • Birisisisi
      Birisisisi
      2 ay

ablacım ne dıyım ınsallah gonlune gore bulursun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    2 ay

Eğer sevgiline güvenmiyorsan zaten Bu ilişkide durmanı bir anlamı yok. Güven olmayan yerde sevgi ile saygı bir yere kadar idare eder.

0
    16 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Ya tamam da bu sevgilim değil başka erkek olsa bile güvenmeyeceğim eee evlenmekte istiyorum bazen bazı şeyleri görmezden mi gelmem gerekiyor diye düşünüyorum İş arkadaşıyla takipleşme dememe rağmen takipleşti ben deyince de çıktı sohbette ediyorlar gün içinde ayrıca kızdan içşnde çok duygusal falan dedi artık ne konuştularsa

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Şimdi burada ince bir çizgi var erkek arkadaşına bunları söylemişsin buna rağmen yapmıyorsa tabii ki güvenmeyeceksin Ama işte her erkek bu şekilde değil. Şimdi sen de genelleme var hayatımdaki insan bunu yapmıyorsa diğer erkeklerde bunu yapmaz işte böyle değil gerçekten sevdiği insana çok fazla değer verip bu gibi şeyler de onu asla kırmayan insanlar da var

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Orası öyle tabii ki haklısın bak be kırmızı çizgikerimi açık açık söylemiştim iş yerindeki veya diğer kızlarla takipleşmeni gereksiz mesajlaşmanı buluşmanı istemiyorum demiştim bu da gitti iki ay sonra takipleşti izin vereceğimi düşünmüş sonra kavga ettik kızı takipten çıktı bir daha böyle bir şey yaparsa ayrışacağımı da biliyor ama kız onun kriterlerine uyuyor saf canım tarzı o yüzden o kızdan içten içe hoşlandığını düşünnüyorum çünkü kız hastalanıp işe gelemediğinde kıza geçmiş olsun mesajı yazmıştı be mi çok büyütüyorum bilmiyorum

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Yorumlarsan çok sevinirim çünkü sende erkeksin anlarsın erkek kafasını falan.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Ben sana şunu söyleyeyim şu anda o da kıza karşı evet ilgisi var o yüzden kızla ilgilenmeye devam ediyor Eğer o kızdan yüz bulursa Seni her an yarı yolda bırakacak bir potansiyele sahip birisi bu. Açık ve net söylüyorum Evet senin de dediğin gibi güvenilmez bir insan

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Bunu ona söylediğimde inkar etmişti beni suçlamıştı sanki gittim de buluştum mu vs demişti bir de takipleşmesindeki olay şuymuş iş yerindeki diğer erkeklerden biri bu kızla yatmak için seninle ciddiyim vs diyo sevgili olup yattıktan sonra bu kızı bırakacakmış kız saf canım kimseyle pek konuşmuyor bir tek benim sevgilinle konuşuyor ya neyse. Sevgilimde bu erkeğin amacını bu kıza demiş dedikten bir gün sonra da şöyle düşünmüş iyi bir insan iyi insan biriktirmek gerekir deyip kızı takip etmiş instagramdan ve cinsiyetten bağımsız vs demişti ama yalan biliyorum.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Peki sen bu palavra ve masallara inanıyor musun? Çok özür dilerim senden erkek arkadaşın kendini ya çok akıllı sanıyor ya da seni çok canım zannediyor

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Ya mal olduğumu düşünüyorum artık gerçekten

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Yok beni s@lak olarak görüyor biliyorum

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Aynen öyle mal değil Kendini çok uyanık sanıyor aklı sıra o kadına yanaşmak için elinden gelen her şeyi yapıyor seni de elinde tutmaya çalışıyor bir şekilde. Sana bir şey söyleyeyim mi yoluna bak muhatap bile olma

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Şimdi yine dedim tartıştım sen o kıza karşı ilgilisin vs diye bana dediği şey şu oldu hasta olduğu için modeli düzelsin diye ufaktan esprili mesaj attım dedi kriz geçircem artık ya

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Hala diyor ki kendi kafandan kurduğun şeylere inanıyorsun vs vs

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Ben bir şey söyleyeyim mi sana hakikaten bu karşındaki erkekte zerre kadar gurur yok bura gitsin ya önüne bak bak gerçekten öyle bak.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Kendine birazcık saygım varsa bu laubali insanla birlikte olmazsın zaten

• Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Evet haklısın teşekkür ederim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      2 ay

Rica ederim. Hala bunca şeye rağmen seni kaybetme riski olmasına rağmen hala bazı şeyleri savunuyorsa O insandan kesinlikle hayır bekleme

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    2 ay

Ya bu nasıl bişey arkadaş güvenmediğiniz ile sevgili oluyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • furkan2212
    furkan2212 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    2 ay

Güvenmiyorsan neden sevgili yapıyon

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

Evlenmek istiyorum çünkü

Yorumla
  • Kubilay137
    Kubilay137 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    2 ay

Ne oldu da güveniyorsunuz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      2 ay

İş arkadaşıyla takipleşme dememe rağmen takipleşti ben deyince de çıktı sohbette ediyorlar gün içinde ayrıca kızdan içşnde çok duygusal falan dedi artık ne konuştularsa

Yorumla
    • Kubilay137
      Kubilay137
      2 ay

Yazışmaları okudun mu

Yorumla
  • mlsx11
    mlsx11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    2 ay

Güvenme ztn

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime güvenmiyorum hiç bir erkeğe de güvenmiyorum ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilime tam anlamıyla güvenemiyorum, ayrılmalı mıyım? 10 cevap verildi
Sevgilime güvenmiyorum ayrılmalı mıyım? 15 cevap verildi
Sevgilime bir türlü güvenemiyorum, ne yapmalıyım? 13 cevap verildi
Hicbir sevgiliye güvenememe problemi? 22 cevap verildi
Sevgilime güvenemiyorum? 8 cevap verildi
Sevgilime güvenemiyorum? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Dünyaca ünlü oyuncu Giancarlo Esposito müslüman oldu, kendisini tanıyor musunuz?
  • Omlet sever misin?
  • Kendi hayatı karanlıkken başkalarına ahlak dersi veren insanlara tahammülünüz var mı, yoksa yüzlerine vurmalı mı?
  • Kocamın kız kardeşimi benden daha çok beğenmesi normal mi, bu sözleri ne kadar ciddiye almalıyım?
  • Kimler sabah kahvesini içti?
  • Sevgilinin, arkadaşlarıyla fazla vakit geçirmesi seni rahatsız eder mi?
  • Merhaba arkadaşlar bir hafta sonra tekrar geldim sizde neler var ne yaptınız?
  • Her halinizle güzel misiniz?
  • Sizce insanlar en çok hangi duyguyu gizlemeye çalışıyor?
  • Aldatırken, aldatılırsanız tepkiniz ne olurdu beyler bayanlar😅?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨