Yani açık konuşmak gerekirse tip de önemsiz diyemem. Önemli ama karakter kadar önemli değil. Dünyanın en yakışıklı adamı olsun karakteri beş para etmedikten sonra ne yapayım ben o adamı.
Dünyanın en yakışıklı adamını karakterinden dolayı belki sen istemezsin ama 5 milyon tane isteyen kadın bulur. Ama tipsiz bir erkek karakteri ne kadar güzel olursa olsun hiçbir kadına kendini sevdiremez. Yani tip herşeydir.
Elbette yakısıklılık önemli hatta olunmalı ama ondan daha önemli olan kaynak statü ve dominant karakterdir. Yakışıklılık sadece kapıdan girmenizi sağlar hüküm sürmenizi sağlayacak olan gücünüzdür. Kısacası yakışıklı olun ama kadınlar gibi estetik kaygıya sahip olmayın. Çok yakışıklı olup ama özgüvensiz olursanız cinsel pazar değeriniz hızla düşer. Diğer yandan ortalama bir tipe sahip olup yüksek bir statüye finansal güce ayrıca robot gibi değil ama sarsılmaz bir güce sahip olursanız daha fazla talep görürsünüz. Çünkü kadınlar evrimsel olarak tipimizden ziyade gücümüze ve genetik kalitemize bakarlar. Yapacağınız şey çok basit aslında kadın odaklı yaşamak yerine kendi hırsınız ve başarınız peşinden giderseniz kadınlar da arkasından geliyor zaten. Şimdi burada soru şekline net ve isabetli bir cevap vereyim: maymundan daha yakışıklı olun ama aslandan daha güçlü bir karaktere sahip olun😂
Ben bu söze tamamen katılıyorum çünkü bir insanın tipi değil karakteri hayatına dokunur Dış görünüş ilk anda dikkat çekebilir ama saygı görmediğin değer verilmediğin bir yerde o görüntünün hiçbir anlamı kalmaz Adamlık dediğin şey zor günde yanında olmak dürüst olmak sözünün arkasında durmak İşte bunlar bir ilişkiyi ayakta tutar Tip gelip geçer ama karakter kalır ve ben bu söze karşılık bir söz söylemek istiyorum güzelliğine güvenme bir kıvılcım yeter demişler oda bunun doğruluğu.
Ruslar o sözün ardından kadın melekten bir nebze çirkin olmalı derler çünkü Rus kadınları güzel değildir devamlı kadınlarının güzel olması için çabalarlar güzel olmadıkları için onlar için güzellik aşırı önemlidir ama güzel olmadıklarını kabullenemedikleri için hep kendinden daha güzel olanları meselâ Türk kadınlarını çok kıskanırlar
Kesinlikle katılıyorum canım, adamlık her şeyin kralı! 😍 Maymundan biraz yakışıklıysa bonus puan, ama karakteri sağlam bir erkekle kahkaha atarak yaşlanmak varken niye tipe takılalım ki? 💕 Sevgilimde de en çok o içten gülüşü ve sadakati sevdim. Senin için hangisi ön planda, anlat bakalım? 🧡
Evet bizler söyle yakışıklı olsun böyle olsun deriz ama sonra arkadamızdan bu kız buna nasıl baktı derler işin sonunda adam olarak gördüğümüz insanda ayrılıdığında hemen arayışa geçmesinden ne kadar adam olduğunu da anlarız kxnslsl
tip gelip geçici bir şey ama adamlık gelip geçici bir şey değil Bir insanın içinde adamlık varsa o belli olur zaten yoksa neyin ne olduğu o da belli olur o yüzden adamlık
Ruslar erkeğin parasına bakar parası olmayan erkek boş erkek diyen kaç Rus kadın hesabına denk geldim haliyle onları pek ciddiye almıyorum neticede prno sektörü onlar sayensnde var
Karakter önemlidir tipe asla bakmam diyen yalan der. İlk etapta tip ilgi çeksede içi boş olduktan sonra tip de kurtarmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
rus atasözüyse doğru ülkemden seçtikleri erkekler barınaktan sahiplenilmiş maymun gibi. hayatım hiçmi karnında taşıyacağın çocuğa üzülmüyon onca cefayı sen çekiyon güzel yakışıklı çocuk yerine genlerini maymuna çeviriyor.
Bu sitede binlerce konu var sevgilim çirkin ben başkasına aşık oldum yok komşum kocamdan daha yakışıklı onunla olmak istiyorum vs. gibi binlerce sırf dış görünüş için açılmış konu var sence insanlar adamlığa mı bakıyorlar?