Tip, boy, kas, tarz ortalama üstü. Karakter olarak da kendi düşünceleri olan itaatkar olmadığım için kızlar hep son anda tetikleniyor ve sevgili olmuyor. Tam tersi mi olmak gerek?
2 ay
Tip, boy, kas, tarz ortalama üstü. Karakter olarak da kendi düşünceleri olan itaatkar olmadığım için kızlar hep son anda tetikleniyor ve sevgili olmuyor. Tam tersi mi olmak gerek?
Böyle devam et kanka kızlar seni böyle begenmiyorsa sen neden kendini degistiresinki seni beğenen biri olursa olur olmazsa olmaz erkekler kızlar için kendilerini degistirdikce kızlar kendilerini ulaşılamaz ya da üsten görmeye başlarlar ve bak bana kimse karışmaz sevgilim dahi karışamaz ve demeye başladılar o yüzden bırak senin için kendini değiştirebilen bir kadın buluna kadar sen kendini değiştirme olması gereken zaten senin karakterin gereği sergiledigin davranis
Saçma belki ama göbekli, tip olarak ortalama olsam şansım artar mıydı diye düşünüyorum bazen😀
Seni anlıyorum, yüksek profil yalnızlık getiriyor bazen, can sıkıcı 😔 Kendi düşüncelerinle güçlü durman süper bir özellik, itaatkar olmak zorunda değilsin! 💪 Kızlar son anda tetikleniyorsa, belki fazla baskı hissediyorlar, daha chill bir vibe dene. Gerçek bağ kuranlar kalır. Senin ideal ilişkin nasıl olsun? 😘
Cevap
2Cevap
evet illa o kızların her hatasını kabul etmen gerek. yoksa olmuyor. ama bulduğun zaman kalitelisi olur
Evet hocam, tam buluşacağız iptal ediyor mesela. Aradan 3-5 gün geçmiş aniden yazıyor buluşalım ( sevgili falan değiliz daha) müsait olmadığımı başka zaman yapalım deyince sinirlenip engelliyorlar. Kaç kez başıma geldi
Neden böyle hocam. Gerçeklem anlamlandıramıyorum.
E hani güçlü, erkeksi , kendi düşünceleri olan maskülen-erik erkekler tercih ediliyordu?
Ben ne zaman çift görsem ezici çoğunlu dişil erkek
Kaliteli insanlar yalnızdır
Hayat ömür boyu yalnız kalmak için çok kısa.
Peki tamm.
He he tamam
Ciddi bir şey sordum. Komik misin?
Bilmem olabilir
Düşüncen varsa yazabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?