Aşk İlişkileri Yalnız olmamın sebebi, tipim olabilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çirkini biriyim Güncellemeler+1 yıl hayat işte.. Yalnız olmamın sebebi, tipim olabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Her kesin bir alıcısı vardır. Ağzın laf yapmıyorsa biraz zor 0 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı. Hiç sevimli durmuyorsun tipten demiyorum resimdeki gibi soğuksan normal hayatta kimsenin bakmaması normaldir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl soğgulm3k bana yakismiyor Yorumla Soran +1 yıl pardon gülmek bana yakışmıyor ayrıca kaç yaşında görünüyorum Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl 35 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kardeşim tipim olmasanda ağzın yüzün burnun düzgün . Tek kötü gösteren şey sakallarının bakımsızlığı. Ne çirkin adamlar var maymun gibi , yanindaki kız da prenses gibi. Bence kıza yaklaşmasını bilmiyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yaklasikir Yorumla
Vffffg Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her kesin bir alıcısı vardır. Ağzın laf yapmıyorsa biraz zor
Hiç sevimli durmuyorsun tipten demiyorum resimdeki gibi soğuksan normal hayatta kimsenin bakmaması normaldir
soğgulm3k bana yakismiyor
pardon gülmek bana yakışmıyor ayrıca kaç yaşında görünüyorum
35
Kardeşim tipim olmasanda ağzın yüzün burnun düzgün . Tek kötü gösteren şey sakallarının bakımsızlığı. Ne çirkin adamlar var maymun gibi , yanindaki kız da prenses gibi. Bence kıza yaklaşmasını bilmiyorsun
nasıl yaklasikir
Hayır
hayır
🇸🇾🇸🇾🇸🇾
olabilir kanka