Yok ya çok eğlenceli oluyor benim kız arkadaşım instagramda gördüğü herşeyi yapmak isteyen çocuk ruhlu bir kızdı hani eski sevgiliyi arayıp kuş gördüm muhabbeti vardı ya oda onu değiştirmiş beni arıyor aşkım bugun kedi gördüm vs. diye gülüp eğlendiriyordu özellikle cem yılmazın hey hey nazlı küfür etme aile var yaprağım repliğini yapıp saatlerce gülerdik çocuk ruhlu olması güzel oluyor eğlenceli zaman geçiriyorsun sıkılmıyorsun kasmıyorsun koşup koşup sokak ortasında bana uçan tekme atması mı dersiniz evine bırakırken sokakta kucağıma atlayıp hadi beni taşı demesi mi dersiniz ya da bir birlerimize vurup kaçmamız mı derseniz o kedi sevmeye eğilince ben onu yere itince beni kovalaması mı dersiniz neler neler çok ama çok eğleniyorduk çocuk ruhlu insanlar çok eğlenceli oluyor
Başlarda evet iki taraf içinde karşısındaki keyifli gelebilir ama bir zaman sonra artık ikiside salar kendisi gibi olur böylece catısmada başlar yani sonu yok.
Senin düşüncene katılıyorum canım, başta o çocuk ruhu eğlenceli geliyor ama olgun taraf hep fedakarlık yapınca yoruluyor 😔💔. Denge için ikinizin de empati yapması şart, yoksa tükenir ilişki. Ben sevgilimle ufak farkları konuşarak dengeliyoruz, sence seninkinde ne eksik? Anlat bakalım ❤️✨