Ailem sevgilimle dalga geçip peltekliği ve sarışınlığıyla eğleniyor, tepki verince haksız mı oluyorum?

Ailem sürekli sevgilim hakkında ileri geri konuşuyor, peltekliğiyle dalga geçiyor. Bundan rahatsız olduğum için onlara tavır koydum, suçlu oldum şimdi. Daha öncesinden de annemin arkadaşının kızı benim arkadaşımdı, o da sevgilim sarışın diye sarı kafa lakabı koymuştu ve sürekli öyle anılıyor evde, sanki bir adı yokmuş gibi, sanki insan değilmiş gibi. Ben de defalarca yapmayın dedim, devam ettiler. Şimdi hepsine tavırlıyım, onlar da bana şimdi de cezaevinde diye dalga geçiyorlar. Anlamadım yani bu çocuk onlara ne yaptı? Şahsen bana ailemin vermediği değeri, ilgiyi o verdi. Yeri geldi hastayım diye o baktı, yeri geldi yoruluyorum diye çalıştırmayıp cebime para koydu, yeri geldi derdimi dinledi. Ailemin bana yapmadığı her şeyi o yaptı, elim kanasa ben fark etmeden o fark etti ama ailem sürekli dalga geçiyor sanki ben kraliyet ailesinden gelmeyeyim gibi.
Ailem sevgilimle dalga geçip peltekliği ve sarışınlığıyla eğleniyor, tepki verince haksız mı oluyorum?