Başta bu kişiyle konuşurken çok mutluydum. Geleceğe dair planlar yapıyorduk, hatta yüzük gibi evlilik konuları bile konuşuldu. Bu yüzden ben de bu ilişkiye ciddi anlamda inandım.
Ama zamanla bazı şeyler beni düşündürmeye başladı. Örneğin bayramda küçük bir hediye bile almaması benim için maddi değil, düşünülmek açısından kırıcıydı. Ben ona hediye almıştım ama karşılığını beklediğim için değil, değer verdiğim için yapmıştım.
Daha sonra telefonunda başka kadınlara ait bikinili fotoğraflar olduğunu gördüm ve bu durum beni ciddi şekilde soğuttu. Bunun dışında, kıyafetimle ilgili bir şey anlattığımda merak etmek yerine “çok mu açık?” gibi bir yaklaşım sergiledi. Yani beni anlamaya çalışmaktan çok kontrol etmeye yönelik bir tavrı vardı.
Çalıştığım ortamda erkek meslektaşlarım var ve sosyal olarak birlikte yemek yemek gibi durumlar olabiliyor. Ancak o bu durumu da rahatsızlık konusu yaptı, ayrı oturmam gerektiğini söyledi. Aynı şekilde bir kursa gitmek istediğimde hocanın erkek olmasını da sorun etti.
Ben bu konularda kendimi açıklamaya ve anlatmaya çalıştıkça, o “sürekli aynı şeyleri söylüyorsun” diyerek konuyu kapatıyordu. Yani sorunları çözmek yerine konuşmaktan kaçınan bir tavrı vardı. Bu da beni daha çok yıprattı.
Zamanla ben de kırıldıkça daha sert konuşmaya başladım, bunu kabul ediyorum. Belki bazı tepkilerim ağırdı. Ama kendimi ifade etmeye çalıştığımda sürekli “sorun çıkaran” kişi konumuna düşmek de beni rahatsız etti.
O bana karşı sevdiğini söylüyordu, hatta uzun zamandır sevdiğini dile getiriyordu. Ama ben bunu davranışlarında hissedemedim. Daha çok kontrol eden, anlamayan ve yüzeyde kalan bir yaklaşım gördüm.
Şimdi merak ettiğim şu:
Bu durumda ben mi fazla hassas davrandım, yoksa karşı tarafın yaklaşımı gerçekten problemli miydi? Seven bir insan böyle davranır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer