Ailenize, akrabalarınıza ilk kez anlattığınız uzun, ciddi ilişkideki kızı hemen unutmanız mümkün mü, lise aşkınızsa hem de
ya da kızlardan size geri dönen oldu mu
Ailenize, akrabalarınıza ilk kez anlattığınız uzun, ciddi ilişkideki kızı hemen unutmanız mümkün mü, lise aşkınızsa hem de
ya da kızlardan size geri dönen oldu mu
4 sene uzak mesafe bitirdim unutuluyor aklıma bile gelmiyor. Bir insanı unutmak belirsizliklerle zordur. Her şey belliyse o insanı unutuyorsun. Belirsizlik ne olur mesela hala ne yapıyor ne ediyor diye merak edersin ya stalklar bakarsın misal yapmayan yok, bakıyorsun başkasından çocuğu olmuş falan o noktada bitiriyorsun kafandan zaten. Lise aşkı da olsa lisede olmayan aşkta olsa yine farketmez kafada belirsizlik varsa unutmak zor olur ama belirliyse unutması kolay.
barışmayı denediniz mi ki
Uzun hikaye. Bitti gitti herkes kendi yoluna bakar.
3.5 sene evlenecek diye gördüğün kızı hemen unutmak mı? 😲 Bence erkekler de zorlanır canım, hele lise aşkı ve aileye tanıtılmışsa kalp bi süre ağlar 💔. Benim sevgilim uzun ilişki yaşamış, zamanla geçiyo ama iz kalıyo 🔥. Kızlardan dönenler genelde pişmanlık duyar 😏. Senin başına geldi mi böyle bi hikaye? 💕
Cevap
7Cevap
unutulmuyor ne ben unuttum ne de o unuttu şimdi ikimizde evliyiz onun çocuğu var benim yok evlilikler devam ediyor ama yıllar sonra Bi şekilde iletişim kuruldu ve unutukmadığını anladık
e bu çok kötüymüş bu duruma gelmeden barışmayı denemiş miydiniz ki belki düzelirdi
denedik ama biz istesek de şartlar el vermiyordu ö zamanlar
Teee lise 1deki ilkim vardı unutmam 2 ay sürmüştü. Ne toy günlerdi ha...
eee 3. ncü ayım ve unuttum
baska bi iliskiye baslayabilir miydin ayrılınca hemen ben yapamam mesela istemem kimseyi
yani aklımda biri varken ve ilişkim ne sebepten biterse bitsin ilişkiye ve kendime saygımdan yeni sevgili yapmazdım aksi takdirde karşımdakine ve bana saygısızlık olurdu ve yara bandı yani sahtw ilişki yaparak kendimi kandırırdım ve ah alırdım gereksiz buluyorum hemen sevgili yapmayı
evet işte o kadar sene sonra daha ayrılalı 1 ay olmuşken ilişkide sevgisinden de şüphe etmediğim biri başkasıyla tanıştım dedi hiç inandırıcı gelmiyo yakıştıramıyorum belki de beni kendinden tamamen uzaklaştırmak için yapmıştır bilmiyorum ama çok yoruldum böyle keşke sevgili olunca o kişiyle bir bütünmüşüz gibi hissetmesek ayrılınca eksilmişim gibi geliyor
unutulmaz
barışmayı denemez misiniz 😔
askta gurur olmaz bence ya seversen cabalaman gerekmez mi
Unutulmaz ama yer de etmez
Unuturlar
Unuturum
Bu durum çok derin
niye 😔
unutamıyorum desene lütfen..
yok maalesef ya kim ayrıldı peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?