Benim evim var kendime ait benden daha lüx başka bir ev istedi tutmak zorunda kaldım kendi evimi kiraya verdim üzerine para katıp Başka bir ev kiraladım oda bende stres yaptı
Eğer gerçekten bundan çıktıysa sen haklısın böyle birini döndürme kalsın her halükarda ayrıl çok bencilce davranış bu , mmm aç gözlülük böyle birisi empati yapamaz empati olmayan bir ilişki zaten ilişki olamaz
İnan öyle oldu meğer istediği ev cam evmiş benim evimi beğenmedi rezidans ama yinede gittim tuttum sonrada bende sinir oldu bu işte yine öyle bir konu açıldı tutuğumuz evin kendi avizzeleri vardı hepsini değiştirecek dedi 15 adet bende sinirlendim bıraktım gittim onu oda beni nasıl bırakırsın orada ben sana nasıl güvenecem dedi soğudum dedi ve bitti
Gerçekten şu an ben ne okuyorum çok saçma cidden çok saçma kaç yaslarindasiniz bilmiyorum ama bu davranışlar olay örgüsü sinir edeck türden ayrılın siz bence zaten mutsuz olursunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gerekli sebepleri elime verdiyse niye üzüleyim sevinirim))
Tazminat nafaka istiyor bide beddua ediyor
Ne yaptın kıza 😂
Güvenini kırdım hayallerini yıkyım
İyi yapıyor o halde destekliyorum sanda bol şans etik temiz bir mücadele diliyorum her ikiniz için de😂😂😄
Konu öyle değil sevmemiş beni yoksa düğüne az kala bırakmazdı
Konu tam olarak öyle kendi kendine günah çıkarma))
Napıyım bana bir akıl verirmisin
Ne yaptın tam olarak onu söylersen..
Kavga ettik mekanda bıraktım gittim onu gece vakti sonra kavgalarımız iyice büyüdü soğudu ailemi çağırdılar göndermedim ve bitti
Kavga sebebi?
Ev meselesi idi
Gerçekten çok açıklayıcı cevaplar veriyorsun 😂😂bence boş ver nafaka öde kıza))
Benim evim var kendime ait benden daha lüx başka bir ev istedi tutmak zorunda kaldım kendi evimi kiraya verdim üzerine para katıp Başka bir ev kiraladım oda bende stres yaptı
Eğer gerçekten bundan çıktıysa sen haklısın böyle birini döndürme kalsın her halükarda ayrıl çok bencilce davranış bu , mmm aç gözlülük böyle birisi empati yapamaz empati olmayan bir ilişki zaten ilişki olamaz
İnan öyle oldu meğer istediği ev cam evmiş benim evimi beğenmedi rezidans ama yinede gittim tuttum sonrada bende sinir oldu bu işte yine öyle bir konu açıldı tutuğumuz evin kendi avizzeleri vardı hepsini değiştirecek dedi 15 adet bende sinirlendim bıraktım gittim onu oda beni nasıl bırakırsın orada ben sana nasıl güvenecem dedi soğudum dedi ve bitti
Gerçekten şu an ben ne okuyorum çok saçma cidden çok saçma kaç yaslarindasiniz bilmiyorum ama bu davranışlar olay örgüsü sinir edeck türden ayrılın siz bence zaten mutsuz olursunuz
30 yaşındayız
Zaten bitti artık kapattık o defteri
Umarım her ikiniz içinde her şey iyi olur
Yanar ama geçirdiğim vakte ve güvene içim yanar yoksa şükrederim ben
Aldatma vesaire yok
Güven sadece karşı cinsle aldatmak yoluyla kırılmaz. Milyon tane yolu var
Evet bıraktım gittim biryerde
Haketmişsin iyi olmuş
Çok sertsin ya
Erkeklere taviz verilmez
O bana verirdi taviz ama ben bilemedim kıymet
Bi daha iyi olmuş o zaman