Artık bu durumdan rahatsız oluyorum, eşime açık açık söylemek istiyorum onu seviyorum cinsel olarak da çok iyi uyumumuz, fakat bir kişiyle onu aldatmaya başladım o yokken hayatımda etkilendiğim biri vardı, yıllar sonra o yazdı beni etkiledi ne yalan söyleyeyim seven aldatmazcılar çıkar şimdi beni yargılamayın, başınıza gelir bu iğrenç huyumdan kurtulamıyorum, eşim kusursuz olmasına rağmen ben doyumsuzum eski eşimi de yeni eşimle aldatmıştım, bunu da evlendikten sonra iş arkadaşımla aldattım öneriniz ne evlenmeden tek mi yaşasam, düzenimi bozarsam artık babam da reddedecek beni:/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayO yüzden aldatan insanlarla yola girilmeyeceğini düşünüyorum. Eşinde akıl yokmuş. Senin için başkasını bırakan gider aynı şeyi senin için de yapar. Uyumlu iyi huylular da sizin gibilerine kapılıyor sonra sana laf edince de yargılamayın diyorsun. Ne diyelim mesela sana? Yaptığın yanlış ama hastasın üzülme mi demeyeliz anlamadım be abla sjdf
26 Yorumla
Soran4 aySen önce atanda sonra konuş atanamayan kadın
- 4 ay
Nerden lat atsam diye düşünmüş bunu bulmuş. Alnım ak çok şükür. Senin gibi ahlakszlar da anca buna laf atabilir. Umarım eşin sana tekmeyi koyar. İyi niyetten anlamayacak kadar kötü bir insan olduğun her halinden belli. Sana daha fena şeyler söylerdim de dibin dibisin sana ne söylenir ki
Soran4 ayAtanamadın sen cok sıcak orası beynın yanmış sıcaktan senın bana gucun yetmez ayrıca benı yargıladıgın ıcın benden daha beter olucaksın ilahi adalet bekle ve gor
Soran4 ay@kbyyt mk kuzum sen kendıne bak grup yapan güzelsin heryere atlama
- 4 ay
Niye senden beter olayım ki? Sen benimle dalga geçer gibi konuşunca benim ahım tutmuyor da senin gibi ahlak yoksunu birinin mi ahı tutacak? Dua beklerken önce biraz Allah korkusunu gözeteceksin. Seni alkışlamadığım için özür dilerim başkasının altına yattın aldattın ama herkes hata yapabilir demedik pardon ! Pohpohlanmayı beklemişsin resmen. Baktın eleştirdik gelmiş atan falan diyorsun. Namusumuzla bir yerlere geliriz gelmezsem de sıkıntı yok. Başımı yastığa rahat koyuyorum ben ama sen kendini düşün derim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16,7b cevap paylaştı. 3 seçenek var. Ya eşinle konuşup ona arzularını net şekilde ifade edeceksin. Ya gizli yapıp risk almaya devam edeceksin, veya ayrılacaksın.
Burada önemli bir detay şu ki, seni buna iten nedenler nelerdir? Cinsel doyumsuzluk, adrenalin isteği.. vs
Aslında zaten evlenip te ömür boyu tek kişiyle sevişmek zorunda olmak, benim için de akıl, mantık dışı bir durum. Ama maalesef toplumsal kurallar insanları buna mecbur bırakıyor. Ve bu sebepten de çoğu evliliğin bitiş nedeni aldatmak oluyor.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayArtık kaybedilmiş bir kale
Yıkılmış bir duvarsın benim için
Yıkılmış bir enkazdan çıkarmı huzur
Yuva yuvanın üstüne olur mu hiç
Kaybedilmiş iradende söz sahibi değilsin
Birde bahsedersin ya kaderden samiyetten
Empati sadece bir duygu ismi seninle
Bu gidişle olacaksın her zaman kaybeden12 Yorumla
Soran4 ayEn güzel yorum cidden tam olarak bu👍🏻
- 4 ay
Uyanış bazen bir sarsıntı ile olur
Bir sesleniş uyandırır kalbini seni
Kabusların sonunu getirir uyanış
En şefkatli tokatları attırır uyanış
İnsanın hep içinde olan bu yakarış
Nefret kin sevgi bütün bedensel aktivite
Açlık bile uyutur insanı gerçekliğe
Bir kendini yenemez ya insan yıkılır
Ey farkediş ey gören göz ey benim sevgilim
Bütün duam bütün sözler sana bilesin
Bu bedende hükmüm hiç yoktur bilesin
Ben seninle hak oldum senin ile biteceğim
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Bence evlilik ciddi ilişki sorumluluk yaramıyor sana sen daha relaks sorgusuz sualsiz hani canın onu mu istedi onla başkası mı olması gerek bırakıp diğerine gitmek gibi özgür hayatını istiyorsun
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, bu döngü insanı içten içe kemiriyor 😔💔 Eşinle cinsel uyumunuz harika, onu seviyorsun ama doyumsuzluk seni esir almış. Önce bir terapistle konuş, kök nedenleri bulup kır o zinciri, yargılamadan destek alırısın. Eşine açılmak istiyorsan yavaşça yap, hazır ol. Tek yaşamak kaçış değil, değişim sende 🫂 Senin için ne yapabiliriz birlikte? 😘
17 Yorumla- 4 ay
bence değişmez tedavi diye bir çözüm de yok olduğuna inanmıyorum çünkü mesela evli bir adam bana yazdı mutlu eder misin diye iki hafta beraber takıldık evlerine davet ettiler ben kadınla ilgilendim o izlemeyi sectim ikinci hafta gittiğimde burası çok önemli adam izin verdiği halde adamın rızası olduğu halde yatak odasında kulağında şöyle fısıldadı bundan sonra Orhan yokken de seni eve alacağım yani insanın içinde kuzum varsa bunu bir fantezi olarak değerlendiriyor ve vazgeçemez çok zor
Soran4 ay@kbyyt senınkisi sapkınlık ben tek kısıyle gorusuyorum toplı gorusmem asla senın gbı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen4 ayHerkesin yolu farklı canım yargılama empati yapalım 😌❤️
Soran4 ayYargıladığı ıcın durumu benden de beter zaten aşko kuşko😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
127Cevap
4 aySeni anlıyorum. Hala bir kavga halindesin. Ya kendini kabulleneceksin ya da yeni bir yol bulacaksın. Bu arada tanıdığım birine çok benziyor hikayen.
14 Yorumla
Soran4 ayO kurtuldu mu peki bu donguden
- 4 ay
Hikayesi devam ediyor. Kabullendi kuzum vicdan yapan biri olmadı hiçbir zaman
Soran4 ayAllah yardımcımız olsun
- 4 ay
Ne diyeceğimi bilemedim 😀
4 ayNe anlatıyorsun sen eskortsun böyle evli olmaz suç erkek de kadın da değil büyük ihtimal bakire değil dir evlenmeden önce böyle çöp ile evlenirse böyle olur etraf boşanmış eskort karılar dolu Türkiye bekar erkeklet fedarasyonu başkanı olarak tanrı sizi islah etsin kötü kadın 😎 geçerken bana uğra totişine iki şaplak atiğim arkadaş bu ülkede kadına nefret evlenmelerin düşme sebebi bu kadınlar ahlaksızlıkları ucuzsunuz değeriniz yok ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayHer kalbin, bedenin, beynin, vajinanın cinselliğe, ilgiye ve iltifata ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Sen bu şekilde kalmayı kendin istemedin ki? Bırakan cezasını çeksin. Benim gibi güvenilir, ketum, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
4 ayMerhaba kusuruma bakmayın rastgele sorunuzu görünce ona istinaden rahatsızlık veriyorum eğer bu konu hakkında konuşmak veya sohbet etmek dertleşmek kafa dağıtmak vs isterseniz dilediğiniz zaman çekinmeden yazabilirsiniz sevgilerimle saygılarımla her şey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalın...
00 YorumlaAnladım. Yani seninki zevk meselesi. Yorumum arada kaynayacak ama seviyosun demek ki. Yapacak bı şey yok. Anormal diilsin. Genetik olarak aldatan ataların torunuyuz. Okursan yanlış olmadığını bil derim. Uzun mevzu genetik, doğal seçilim falan. (Daha da yazarım da sapik dolacak bura. Nefes tüketmek istemedim)
00 Yorumla
4 ayRuhunda ve psikolojinde sıkıntılar olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla
Soran4 ayBelkide
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayEğer tek yaşama secenegin varsa öyle yap çünkü bu sendeki kişiliğine işlemiş kim olursa olsun aldatacaksin eğer düzelme umudun varsa yardım almayı dene ama çokda işe yaramıyor diye biliyorum yani sen eninde sonunda aldatirsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Peki bunu eşin açıkça söyle sen belki işinde Rıza gösterecektir
16 Yorumla
Soran4 aySanmam
Soran4 ayBılmıyorum
- 4 ay
Yaşın kaç
Soran4 ay@Memedo1616 30
4 ayNefromanyak mısın kadın
Git tedavi ol bu cinsel açlıkla alakalı değil psikolojik problem19 Yorumla
Soran4 ayBak onume gelene vermıyorum o cocugu cok begenmıstım yeşil gozlerı sarı bıyıkları benı etkıledı mesela yatmasaydım ıcıme dert olcaktı yattıktan sonra onunda degerı kalmadı gozumde bılmıyorum asla ama asla mutlu olamıyorum belkide ılıskıye gırerek kafam dagılıyor
- 4 ay
Psikologa gitmen lazım iyi olman için diyorum.
Bu normal bir durum değil seni kınamıyorum ama bir problemin var ve çözmelisin bak vicdanın zaten seni rahatsız ediyor para kazanıyorsun sakın erteleme çöz
Soran4 ayTesekkur ederım sende zayıf uzun boylu bırısın oyle degıl mi
- 4 ay
Bak yeni Allah’a yönelmişim namaza başlamışım git başkasında çılgınlığını ara ben böyle mutluyum sadece senin iyiliğini düşünüyorum.
Çünkü bu şekilde devam edersen mutlu olamazsın.
Soran4 ayKorkma senıde elden gecırmıycem sadece tahmın ettım hıslerımde yanılmam😂
Soran4 ayBenım ıcınde namazında dua edermısın kardesım🙏🏻
- 4 ay
Ederim aklıma gelirsen o anda
Neden kendin içinden geldiği gibi Allah’dan yardım istemiyorsun?
Günah işledin diye Allah seni dışlıyor mu?
Ne yaparsan yap sonsuz merhamet sahibi yaratıcımız Allah var tövbe et ve Allahım ben yanlış bir yoldayım düzelmek istiyorum lütfen bugün şu an benim yanlışlarımı doğruya çevir yardım et hidayete beni erdir de tabi kendin içinden geldiği gibi istersen 30 dakika dua et emin ol Allah seni kurtaracak kardeşim yeterki tövbe et ve dua et
Sen zaten kendinin farkındasın yapman gereken tövbe etmek dua etmek ve kendin bu durumda olmanın sebebini araştırmak ben yerinde olsam yapay zekaya anlatırdım ve ek olarak kadın bir psikologa giderdim derdimi açardım tabi tekte bulman zor olacak - 4 ay
Bu arada boyum uzun değil zayıfta değilim : D
Soran4 ay🙏🏻🙏🏻
Gizli Üye(45 üstü)4 ayAyselyako Psikoloğa görün tedavi ol.
Not: Fantezi için bile olsa bu tip hikayeler yazman sağlıklı değil haberin olsun.21 Yorumla
Soran4 ayHıkaye degıl gercek
Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Nemfomani var sende? Tedavisi var diye biliyorum.. Peki aldatırken zevk alıyor musun yoksa pişman oluyorsun?
14 Yorumla
Soran4 ayHissiz oluyorum yemek yemek su içmek gibi geliyor
Soran4 ayKimse bılmıyor eskı esımde kabullendı benı hala daha pesımde
Gizli Üye(36-45)4 ayKız Allah seni ne yapmasın... 😐 Bence bunun psikolojik sebeplerini öğren. Yardım al
21 Yorumla
Soran4 ay😳👍🏻
Gizli Üye(18-24)4 aySorun sizde değil yanlış eş seçmenizde. Bazı insanlar böyledir, bünyeniz çokeşli. Yaratılışınız böyle. Ama ona göre erkek seçip evlenmemişsiniz. Cuckold erkekle evlenecektiniz, rahat rahat istediğinizle yapacaktınız. Sonra böyle maceralara girer kendinizi yıpratırsınız. Ben de cuckoldum. Eşimin birkaç sevgilisi var seks için görüşüyor arada ve memnun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
4 ayAradığın tadı alamıyorsun sanki hani hamileler aşerir ama ne istediğini bilemez doğru tadı alana kadar sende öylesin 😀
10 Yorumla
4 ayÇok güzel bir teklifim varda dinlemek isterseniz
45 Yorumla
Soran4 ayNedir
Soran4 aytamam
- 4 ay
Yaptım bekliyorum
- 4 ay
Çıktım
- 4 ay
merak ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
4 ayAblacım vajinan boş duramıyor musun? Bi sakin ol ya :D
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Tekeşlilik genetiğinde yok. Ya böyle idare edeceksin, ya da boşanıp istediğini yapacaksın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aynen o son dediğin sana daha çok uyar gibi üzmezsin uzulmezsin
10 Yorumla
4 ayyapacak bir şey yok doyumsuzluk garip bir şey gittiği yere kadar git
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
4 aySen alışmışsın ve senin ki psikolojik kendine hakim olamıyorsun destek alman lazım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 494 cevap paylaştı.
4 ayWala senin durumun vahim bence mutluysan herkesi sil hiç bulaşma derim
10 Yorumla
4 ayBence açık ilişkiyi kabul eden bir erkek bul sen. Doyumsuzsun bence. Ama senin gibi kadınları severim ben. Bu konuyu detaylıca konuşmak isterim ajsjsj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
4 ayBence bu konuyu kimseye anlatmayın, çünkü sizi mutlu eden şey sadakatsizlik sizi hazkandiran iliklerinize kadar boşaltan duygu bu. Yapacak bir şey yok orspluk içinizde var 😍
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
4 ayAlışkanlık haline getirmişsin, çözümünü de kendin söylüyorsun zaten, boşan ve evlenme istediginle istediğin şeyi yaşa, adamlara yazık olmasın, onların güven duygusunu kırma en azından
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bu soru başlığı hiç hoşuma gitmedi. Sorudaki Gizli üye Mavi renkte olsaydı millet şimdi elinde sopalarla saldırıyor olurdu.
Ayrıca nedir bu aldatma mevzusu? Neyine yetmiyor?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Başınıza gelir demişsin geldide arkadaşımın eşi bana yanaşıyordu ikisi ilede artık görüşmüyorum demek ki her başına gelen kişi senini yaptığını yapmıyor
00 Yorumla
4 ayAldatacaksınız madem evlenmeyin, karaktersizsin birde gelmiş burada kendince haklı yaptığı iyi birşeymiş gibi kendini avutmaya çalışıyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı. tatlım Zincir takmışlar tatlım zincirlere oynaşmiş bir insanın ruhu tatlım puuu ise elden bir şey gelmez.
00 Yorumla
4 ayDoymuyosun sanırım. Yeni birisini mi istiyosun biyerden sonra? Yoksa seni üzmesi mi aklından çıkmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
4 ayİgisiz sefkatsiz birakirsa aen flortoz oldgun icin boyle dusunmen normal bence o dusunsun evlilikte kadini mahrum birakmicaksin
00 Yorumla
4 ayBir gün başına büyük bir bela alacaksın. Başka çözümü yok gibi görünüyor 🙂
02 Yorumla
Soran4 ayEskı esım öldürcekti ztn hala akıllanmadım ısın garıbı eskı esım benle gorusmek ıstıyor tum olanlara ragmen aldatılmak hoslarını gıdıyor herhalde:)
- 4 ay
eski eşinle görüşme fantazisini aklına sokmadan ben uzayın 😊
4 ayYa grup yapacaksın arasına girecen ya da ayrılaca boşanacaksın
Değiştiremezsin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySen bayağı bir olmuşsun harika ya boynuzlanan boynuzlanana bence tek yaşa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. istek mi realite mi? yani gerçekleştiriyormusun, istek gelip , sönüyomu?
00 YorumlaPsikolojik destek almanız lazım hastalık gibi olmuş sizde
00 Yorumla
4 ayZihnine yoğunlaş ve hayat bundan ibaret olmadığını bil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. bir tur da benimle atmak ister misin istekli kadına bayılıyorum 😋
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayWalla sen tekrwr yaparsın heyecan arzu dılarıdan sana dahaa zevkli geliyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu durum evli biri iken yapan yanar hayatı altüst olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 aySen heyecan arıyorsun.. Değişiklik istiyorsun.. Eşim kabul eder mi bu durumu
00 Yorumla
4 ayAldatmaya devam edersin. Eşin durumun farkında değil mi
00 Yorumla
4 ayBence artık tek erkek değil bi kaçı aynı anda olmalı durman zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayEn güzeli cockold koca bul sen. Sen de rahat et kocan da etsin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 668 cevap paylaştı. Keşke sizinle tanışabilsem
16 Yorumla
Soran4 ayYasın 24 mü
Soran4 ayHango sehır
Soran4 ayTıpın nasıl sısmansan hıc yazma
4 ayValla bence sen bosan kocadan sonra es.. c ol , bak günde en az 15 20 müşteri adam başı minimum bin kağıt, ayda 600 hadi 1 haftasını duş 450 olsun ekstralar falan da çıkar kısa zamanda köşe olursun.
Ufaklık ta bolbol beslenir
116 Yorumla
Soran4 ayYok o bana ters cırkın cırkın ınsanlarla üç kurus ıcın yatmam ben benım yattıgım kısı belli tek kişi
- 4 ay
Ne diyim inşallah yakalanirsin
Soran4 ayAllah korusun sus agzından yel alsın sıkıne kınamı yakcan.
- 4 ay
Ben kına yakarım sen de dilinle temizlik yaparsın
Soran4 ayTemızlıgı sen baskasına yaptır
- 4 ay
Sen iyi yaparsın ama sanki
Soran4 ayHer kuşu yalamıyorum
- 4 ay
Valla benim ki farklı 3 saat yapipta bitiremediler
Soran4 aySenınkı altındamı
Soran4 ayAltından mı kac kısıyle yaptında bıtıremedıler
- 4 ay
Normalde sayı 300 falan da
2 kız sırayla 3 saat kadar uğraşmıştı gelmiyor meret
Soran4 aySende sorun var ozaman
- 4 ay
Valla bilemem normal ilişki de 20 30 dk falan sürüyor da kimse oral bitmeyi yasatamadi bana , ona üzülüyorum işte
Soran4 ayBen 2 dakıkada bosaltırım elle olsun saksoyla olsun
- 4 ay
Onu diyenler iddiaya girenler çok oldu be olmuyor uzmanına gittim sırf bunun için yine yok
- 4 ay
Ne oldu kayboldun, yoksa kocis uyandida gönlünü mü yapıyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sende fena bi azginlik var
11 Yorumla
Soran4 ayGecmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı. Kacak etin tadini almissin zor
12 Yorumla
Soran4 aySende aldatıyomusun
Piskolojik tedavi al! Bu normal bir şey değil bir hastalık. O adamdan da nafaka talebi istemeden ayrıl zaten adamı aldatıyorsun. Dediğim gibi ya piskolojik tedavi al ya da toplumumuzun geleceği için lütfen sen ve senin gibiler intihar etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYine çalışan kadın. İkinci evlilik vakası. Eski eşini bununla aldattın. Şimdi de bunu aldatiyorsun. Kusura bakma da ka şarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySen gerçek misin ya var mı böyle hanımefendiler hayatimda hic karsilasmadim kafa dağıtmak için harika olurdu stres atmak eğlenmek gülmek güvenmek için
00 YorumlaKendine uygun birini bulman lazım. Yoksa hem kendini hem karşıdakini mutsuz edersin.
10 Yorumla
4 ayBesmele çek, namaza başla.
20 YorumlaBenim takıldıklarım evliler cinsellikten aldatıyordu
Cinsellik sorunun varsa ya da eşin bakımsızsa
Aldatmak hakkın
00 Yorumlaaldattığın çocuğun haberi var mı bu durumdan
11 Yorumla- 4 ay
Ayrıca birinden ne kadar etkilendiğin senin yaptığın bu durumun karaktersizlik olduğu gerçeğini değiştirmez psikolojik olarak hasta olsan bile bu yaptığın kocan tarafıdnan hoş karşılanacak bir durum değil Adama Söylemeden Ayrılmanı Tavsiye ederimki ona büyük bir yük bindirme onun için yapabileceğinin en azı budur sanırım Hepimizin bırakamadığı huyları var Ama bir yerde kendine dur demek zorundasın
Ciddi problemlerin var
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşinden ayrıl. Ona da haksızlık etme
10 Yorumla
4 aybence cuckold veya swinger deneyebilirsiniz
00 Yorumla
4 aySen bence yrrğa doyamıyosunfarklı farklı istiyosun dimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
4 ayYakalanmaaaaa yeter
12 Yorumla
Soran4 ayYaşlı benden guvenıyo bana tele bakmaz kıskanmaz hıc
- 4 ay
Ha sen olayi büyütelim o da bilsin olmadi seyretsin diyorsun :)
4 ayİlgi lazım demekki sana hep
12 Yorumla
Soran4 ay👍🏻 ilgiyi cok severım
- 4 ay
Hm sanaldan konuştun mu hıc
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi sürekli aldatma isteğinden nasıl kurtulurum, bu döngüyü nasıl kırarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler