Olur öyle genelde birine bağlı kalmakta zor iş kardeşim bundan sonra düşünmemeye çalış eğer pişmanlık duyuyorsan bu duygularini biraz bastırmaya çalış başka şeylerle ilgilen olmadı. Boşan bence tabii burdan demek kolay benim için ama hem kendine hem karşındakine yazık. Biraz kafa dinle hayatına göre yaşa.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıldoğru olduğunu düşünerek yazıyorum ama kadın ama erkek herkes bu düşünce var ve yapmayan yok kadar az.
insan kendini nefis olarak tanrı gibi görür ve herşeye sahip olmanın kendine ait bir hak olduğunu düşünür. fakat bir başka duygu olan aldatılma ve bir başkasının ondan daha üstün olması düşüncesi onun kabul edeceği bir duygu değildir bu sebeple herkes aldatır ama aldatılmayı hiç kimse kabul edemez.
Sonuç: elbette yapılan herşeyin bir hesabı olacak bir gün bunu düşünürsek gerçek tanrının karşımıza bir gün çıkıp bizi ezik ve cazalandıracağını ve buna göre bu nefse meydan okumak gerektiğini unutmamalıyız.20 Yorumla
+1 yılYani sen seks bagimlisi oldu tabi aldatmaya gekince bir heycan adrenelin adama da yazik ya bisan veyada aldatma bes oldu demissin umarim bu bes ki si ayni semt de deildir fena reklam. olursun talibin cogalir 😉 rahat dur biraz
08 Yorumla
Soran+1 yılDuramıyorum
- +1 yıl
Gel bana da verr ozaman arkadas bal gibi de durursun ne tetikliyo seni aldatma istegini nasil basliyo anlat bir
Soran+1 yılO erkek beni nasıl siker bu erkek nasıl siker diye düşünüyorum azıyorum
- +1 yıl
Yani kendi kendine yapiyosun bir birlerinden farkki seven olmamistir gorustuklerin
- +1 yıl
Sapka kullan en azindan hastaluk kapmada
- +1 yıl
Sen alistin ya mecara ya artik beyendiginle yatar durursun senin komsun olmak lazimdi devir ile ki vereni sikerler hic kusura bakma ole ama
Soran+1 yılhadi ordan
Soran+1 yılSktıre
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım sen bu işi mesleğe dök bence insanın sevdiği işten para kazanması güzel olur yani beleşe gitme bari ev ekonomisine bir katkın olsun.
68 Yorumla
Soran+1 yılYok seni mesleğinden etmeyelim potansel yüksek belli
Soran+1 yıl@burakkaya80 yapmıyorum diycek tabi inanırsaan tüm mahalleyr verdiği tipinden belli 😄
- +1 yıl
Yav he he laf soktu bal kabağı 😂
- +1 yıl
@burakkaya80 yalakalık yapma sen de mk 😂
- +1 yıl
iyi düsünce
- +1 yıl
@burakkaya80 troll ya aman 😀 Neyse
- +1 yıl
Tipten mi anlaşılıyor böyle şeyler 😂😂 iyimiş. Senin tip nasıl acaba anlaşılıyor mu merak ettim 😂 Neyse hadi eğlencene bak trollcüm sen
- +1 yıl
@burakkaya80 yalakalık yapma anneni zkerim senin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
+1 yılhastasın tedavi olman gerekiyor. Ve boşanmalısın adamın günahı ne senin gibi bir rospuya katlanıyor
210 Yorumla
Soran+1 yılOrspu mu😡😡
- +1 yıl
- +1 yıl
halk dilinde kocasını aldatan doymayan ona buna veren kişi Orspu.. Diğer kelime anlamı kaşa. r yello. z şırfınt. ı ke. vaşe
- +1 yıl
@Naira01 eşeklik baki kalır yavrucum okumakla düzelecegini bekliyorsan yanılıyorsun. İki üniversite falan diyorsun pekala ilk yazdıgım cümlelerin neresinde bacımı gördün onu söyle benide ikna et.. edemiyceksen ilkokula geri dön ve birinci sınıftan çift dikiş çift dikiş sindire sindire tekrar başlamayı dene ama göz doktorundan bir randevu almayı sakın olaki unutma. İstersen yazıp eline vereyim sende bunları akılda tutacak performansı maalesef göremiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. eşiniki yetmezmi sana tatmin edemiyor biz buna hak arasında kadına ne diyoruz ORSBUUUUUU diyoruz kltak niye evlenyon o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane hasbam
+1 yılpapaz her gun pılav yemez sende haklısın ;) doya doya ysadıktan sorna evlnemen lazımdı aa artık evlıyken doya dya ysasacaksın o zaman durgunlasacaksın sen daha basındasın ısın ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılDeveye diken insana seven demişler ne güzel demişler. Adama söyle boşasın seni nafaka filanda isteme yüzsüz gibi
02 YorumlaO adama yazık be hiç mi için acımıyor vicdan yok mu be 😞
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum of
kaşarın paketini açılınca bir raf ömrü var o andan sonra çöpe
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ya kalp kırmayın
+1 yılHep söylemisimdir. İnsan tek eşli degildir olamaz. Yani senlik bir sey yok normal durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana haksiz yere o***** dedin ne bekliyorsun benden? Beni üzebiliyorsan bende seni üzerim bu kadar basit hayat bu. Benim de bir gururum var sonucta.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe?
Cevap sahibi+1 yılSana degildi bu @ascan_01 kusura bakma
Nasıl aldatiyorsun prki nereden buluyorsun korkmuyomusun hiç
00 Yorumla
+1 yılEşin sana yetebiliyor mu? Ya da hangi konularda yetmiyor, o açlığı dışarıda doyuruyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılYetmiyor işte
- +1 yıl
İsteyen istediğini düşünsün, bu konuda suç sende değil o zaman eşinde. Eşini doyurmayan erkek/kadın kim olduğu önemsiz aldatılma sonucunu yaşayacaktır. Ama haberi olur ama olmaz; bunu yaşayacaktır.
Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. bunu ruhsal açlıktan mı bedensel açlıktan mı yapıyosun asıl burda sorulması gereken şey bu?
00 Yorumlaİnsanları seçimlerinden dolayı yargılamak manasız. Ben de benzer durumda oldum bir ara. En iyisi kendi tercihlerine göre bir hayat standartı tuturmak.
00 Yorumla
+1 yılEşinle farklı fantaxiler denemelisin otobüste sürtüşme asansör masa altı vb yap yeni tanışmış gibi deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşmdi kocası öğrenip bu kltağı öldürse hak değilmidir bu
48 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılhastır ordan khpe umarım öğrenip seni gbertir
Cevap sahibi+1 yıl@Naira01 orspya bak yaşamak demek evli olup başkalarının altnda inlemek mi? bu mudur senin yaşam anlayışın gerçi haklısın sizin gibilerin kanı bozuk olduğu için böyle şeyleri yadırgamamaları normal benim o onun orspu olmasına itirazım yok boşansın kimlere veriosa versin ama evli olup bunu yapıosa o adam öldürse hakkıdır
- +1 yıl
Kesinlikle yapmamalı aldatmamalı ama burda onu hedef tahtasının önüne koyupta çirkin cümleler kurmak yerine doğruyu anlatmak gerekiyor. sizin gibilerin demissin pardon? Tanıyon mu beni kardeş? Ayrıca hiç bir erkek hiç bir kadını öldüremez eğer aldatanlari karşı cins öldürecek olsa dünya da erkek sayısı 3te birine inerdi. biraz insanlık medeniyet.
Cevap sahibi+1 yıl@Naira01 doğruyu mu anlatmak? sence bu khpe neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor mu bana hemcinsini savunan anlayışlı insan rolü kesme kadının yaptığı khpeliğe çirkinlik demeyip de benim küfürlerime çirkinlik demek sen ve senin gibilerin toplum da aldatan insanları değersizleştirmemek için verdiği çabadır bunu normal görme ve bunu yaygınlaştırma çabasındasınız söylesene evlendiği günden yana 5 erkein altına yatıp evlilik gibi yüce bir olguyu ayaklar altına alan başkalarının altında terliyip akşam hiç bir şey olmamış gibi kocasının yüzüne bakan ve onun ekmeğini yiyen bu rezil kadın yaşasa ne olur yaşamasa ne olur kime ne faydası var yarın öbürgün çocuğı olduğunda babası belirsiz olur muhtemelen o çocuğu bu kadın nasıl yetişrebilir ya da nasıl yetiştirir umarım kendi pislinde boğulup gider toplumun böyle kanalizyon atıklarından temizlenmesi lazım birde yaptğı reziliiği böyle sosyal ağlarda paylaşıp insanların sinirleriyle oynuyorlar
Soran+1 yılSg pic
+1 yılnefsine yenik duruma düşme hayat boş ölüm var hesap var erdemli faziletli iyi bir insan olmaya çalış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. peki neden aldattığını anlayabildin mi aldatırken ne hissediyorsun
00 YorumlaYakalanırsan başına gelecekleri düşün. Ya da yakalanma :D
01 Yorumla
+1 yılbirde diyorsunuzkı hep erkekler aldatıyo aha görün işte
00 YorumlaValla acıkca söyle ama elinde saglam bir koz olsun ki seni asla bırakamasın avucunun içine al bence devam etmelisin her yeni ten yeni heyecan demek
00 Yorumla
+1 yılHep aldatıyormus gibi soru sordu acıklamada isteğe dönüştü
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır aldattım
- +1 yıl
Hep aynı kişlerle mi
+1 yılönce içindeki yangını söndür bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl başını yastiga koyuyosun ya evliyken bide hadi sevgili olsanız tamam da..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltoplumun senin gibilere de ihtiyacı var neden evlendin ki. kendini kamuya arz et...
41 Yorumla
Soran+1 yılSenin işi elinden almayalım canım ya😄
- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu burda sorarsan o düşünceden hiç kurtulamazsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. Durduramassin canım bikere farkı tatlar istemeye alışmışsın artik😊
00 Yorumla
+1 yılBunu yapınca zevk alıyorsun sonra da pişman oluyorsun bir psikoloğa danış aklını da basına topla
00 Yorumla
+1 yılSevmiyon kendini kandırıyon gerçekten seven yapmaz
30 Yorumlaiyi yapion devam et 😏😏😏
112 Yorumla- +1 yıl
babam öldü beni devlet yetistirdi annem namusu icin calisdi senin gibi irispilar da konusur boyle fahiselik kolay onemli olan namusunla yasamak tuvalet temizledi ama namusuna leke getirtmedi, tecavuze ugradi evet birgun sende ugrarsan şaşma tamammı bak ozelim kalmadi her insan deli kalmi olsa keske allah o serefsizin canini aldi evet acim buyuk ama sende karaktersizin onde gidenisin be sevdayazik sevgilim iyiki deilsin iyiki brakmisim seni senle yatakda yaptimizi bile anlatacak kadar serefsiz kizsin.
Bu durum bir psikolojik rahatsızlık. Tedavi şart.
02 Yorumla
Soran+1 yılOff
Tövbe Estağfurullah 😮
10 YorumlaKazığa otur. Anca keser seni, kurtulursun.
40 Yorumlageçmez senin içindeki bu yangın
00 Yorumla
+1 yılDurma bence atesin sonrer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yapisal bu. çapkın ruh kalıcıdır.
00 Yorumla
+1 yılelbet birgün sende ihanete uğrarsın
00 Yorumla
+1 yılSanırım alet delisi olmuşsun yazık esine
02 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle
- +1 yıl
Büyük küçük fark ediyomu
+1 yılPsikolojik destek al.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Allahtan yardım isteyerek
00 Yorumla
+1 yılKaybol dalganı başka yerde geç. Spamlayın şunu :))
10 Yorumlagerçek aşkı bulunca geçer bu duyguların.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılPeki nedeni ne bunun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe de Allah'a yönelmen lazım şeytandan kurtul
00 Yorumla
+1 yılneden evlendin o zaman
10 Yorumla
+1 yılBirşey diyeceğimde burda olmuyor işte
00 YorumlaYa seveceksin ya boşanıp istediğini yapacaksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bunu durdurman zor xoxuk yoksa ayril
00 Yorumla
+1 yılSağlam bir tokmakci lazım sana...
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Seni malafata doyurması lazım doyumsuzlugunu gidermek gerekiyor ama bunu önce kocan yapsın Koçani bastan çıkar..
- +1 yıl
Sen Penis manyağı olmuşsun...😂😂😂
Soran+1 yılOgf
- +1 yıl
Sanaldan bu işi cozemessin sana yedimek lazım 😈😈😈😈
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Sana pompalamak lazım diyorum.. Ama bu iş sanaldan olmaz kendini böyle tatmin edemezsin ya kocana pompalat ya da ...
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Kocan dışında bir arayışa girersen beni ilk sıraya yazabilirsin 🙌🙌🙌🙌😂😂
+1 yılevlenmen hata olmus
10 Yorumla
+1 yılAt yalanı zekiyim inananı
00 YorumlaÇözüm basit. Kafana sık kurtulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. ruhu kaşar olunca insanın
00 Yorumla
+1 yılgeçmez...
karakterine işlenmiş bir kod gibi..00 Yorumla
+1 yılYapma hacı apla yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum
- +1 yıl
Ne diyim ki. Çok günah çok. Cıııssss olursun
Soran+1 yılOkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkadan da veriyor musun
00 Yorumla
+1 yılesimi seviyom diyo bir de