Ne yapabilirim gelmesi lazım barışmak için değil özür dilemesi gerekiyor
2 ay
Ne yapabilirim gelmesi lazım barışmak için değil özür dilemesi gerekiyor
Ben ayrılınca engellemiştim heryerden. İnstagram zaten kullanmıyordum sonra onu bekleme enerjisinden çıktım. The secret diye bir kitap aldım okudum ordaki yazanları uyguladım. Sonra engeli açtım numarasıı zaten yoktu nasılsa yazmaz diye engeli açmıştım tam hayatımın en huzurlu en güzel zamanında aniden yazdı. 3 ay sessiz durmuştum kendi hayatıma baktım benden asla haber almadı. 3. ayda aniden yazdı. Sonuç barıştık bu kez o beni engelledi
Ayyy neden kaldırdın yaa 😥 ben on gündür engelledim ve kaldirmayi da dusunmuyorum kaldirsam hemen yazar adım kadar eminim zaten ayriliktan beri fake hesaplardan almadigim mesaj kalmadı o oldugunu düşünüyorum ama yine de şahsi hesabı engelde kalicak bir şekilde kimlik belirtip yazması lazım özür dilerse mutlu olucam gibi hissediyorum ama konusmadigimiz ilk günden beri kendimi huzurlu hissediyorum icimde ki sıkıntılar uctu gitti. Geçmiş olsun bu arada bana da ders olur bu yazii
Siz niye ayrıldınız? Bence kaldırma ben kaldırmadan çok iyiydim o kadar iyiydim ki bazı geceler oh iyi ki bitti diye dans ediyordum
Hakaret vs özür dilesin pişman olsun yoluna baksin istiyorum. Hahahaha dansina devam edebiliyor musun barii
Şu an engel yediğim için edemiyorum ama bir ay sonra oh kurtuldum diye sevinç çığlıkları atabilirim. Sana önerim sessiz kal hiçbir şey yapma
Tamam aşkım ❤️
Yaşın ilerledikçe bunlar geçecek mesela bekleyeceksin birisinin geri dönmesini. şu an anlamıyorsundur ama bekleme, kendin için yaşa. Birinin dönmesi senin için çok şey değiştirmemeli. Erkeklerde böyle kadınları sever, bu beklentileri hissettirmeyin.
Hissetirmiyorum akistayim egleniyorum ama özür dilemesi iyi olurdu
Bence bunu kendine yük etme.
Denerimm ❤️
Canım seni çok iyi anlıyorum, özür dilemesi şart tabii 💔 Sessiz kalmak en doğrusu, peşinden koşma ki değerini fark etsin 😌 Bırak biraz space versin, o gelip samimi özür dilerse konuşursun. Sen değerli kızsın, hak etmediğin için bekletme kendini! Ne zamandan beri böyle hissediyorsun? 🌸
Cevap
4Cevap
Sessizce çömel eline bir avuç mısır al onları yere serpiştir. Geh bili bili geh diye çağır.
Ohaa çok mantiklii
Canım ya rituelini sevsinler senin
ben babamdan bile özür dilemedim mesela insan göre degişir
Özür dilemekte ne var ki
Özür dilerse barışıcakmısınız
Hayır egom tatmin olsun
🙄 sen dile onun egosu tatmin olsun
O beni yeterince uzdu egosu tatmin oldu sıra bende
Sende yeterince üzmüş olabilirmisin
Uzmedim valla 😥
Hıııı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?