Var böyle kişiler ne var yani 3 5 yıl birine sadık kalmak kötü bir şey mi
2 ay
Var böyle kişiler ne var yani 3 5 yıl birine sadık kalmak kötü bir şey mi
aslında 3-5 yıl sadık kalmak elbette zor da. o yılları atınca bi alışkanlık oluyor. biter bitmez hemen birini bulsan da onda eskisini arıyorsun iyisini de kötüsünü de sonra bulamıyorsun sonra onu bırakıyorsun ona da pişman oluyorsun. zehir oluyorsun. o yüzden bi süre ara vermek en doğrusu, en iyisi mi bilemem.
aslında istememek de değil korkmak olsun adı.
Şimdi şöyle mantıken. Birisiyle çıktın ve 3, 5 sene sürdü. Bir başkasına geçişte bu kişi der ki "ya bu bunu unutamaz, her şeyde onu hatırlar. Acaba onu unutmak için mi benimle?" gibi gibi şeyleri düşünür
Olay yara bandı olmak istememek, ama katılmıyorum illa herkes toksit ilişki yaşayacak diye bir kural yok, bitince bitmiş olamaz mı? Olabilir bence. Bilemezsin kim daha mutlu ederini yaşamadan neticede.
Çünkü yıllarca aynı kişiyle sevgili kalmış uzun soluklu bir aşk yaşamış ve öyle bir ilişkide kopmak kolay olmaz hala eski sevgilisini hatırlıyor olabilir.
gizembenimcim, seni çok iyi anlıyorum, o uzun ilişki bagajı bazılarını ürkütüyor 😔💔 Ama 3-5 yıl sadık kalmak süper bir olgunluk, gurur duyulacak şey! Belki taze heyecan peşindeler, korkudan kaçıyorlar. Senin gibi sadık kalabilenler en değerliler ❤️ Senin hikayende ne oldu, anlatır mısın? 😊
Cevap
43Cevap
Unutamadıkları için. Diğerleriyle sadece vakit geçiyorlar..
güvenmediklerinden
Uzun ilişkş sonra kimseye güvenilmiyor aynı sen gibi
Haydaa nasıl bana geldi ya
Ben ayrı bir türüm ve kız erkek farklıdır ya
Herkes duygularını farklı yaşar bu genellenemez
Tamam yapmıyorum jfjf
Offffff kurma kurma
Boş atıyorum
Tamam abimmm
Sen kilometresi yüksek arabayı mı alırsın yoksa düşük mü ordan yola çıkalım
0 keser beni katma jdjd
Doooru kdjdj
Yıpranıyorlar bazı şeyleri tecrübe ediniyorlar bazı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorlar ruhları yorgun oluyor ondandır ya da kendilerin hazır hissetmiyorlardır
Çünkü çok zaman harciyorlar giden zamana üzülüyorlar sevgisine emeğine olmayınca hayal kırıklığına uğruyorlar misal ben yıllarca emek verdiğim ilişkimi bitiremiyorum bitirsem bir daha hayatıma kimseyi almam..
Aslında tam tersi, benim en kısa ilişkim 1.5 sene en uzunu 4-5 sene ve benim gibi birini daha çok isterim sanıyorum. Uzun vade iyidir. 😌
İsterler aslında da buna değecek birini bulmaya çabalarlar. İnsan bıkıyor uzun ilişkiden sonra tekrar yeni baştan bazı şeyleri başlatmaya.
cinsellik kesin dönmüştür bu kadar ilişkide.. ben bakirim bakir biri beni hak ediyor der geçerim.
Çünkü bir şeyler çok fazla yaşanılmıştır paylaşılmıştır özeller yapılmıştır. Bu konu karşı cinsi biraz rahatsız edebilir O sebepten dolayı da bana göre uzun süreli ilişki yaşayan bir kadın birçok şeyi o ilişkisinde yaşamıştır nokta
3-5 yıl birinden sonuç alamayıp açığa çıktı ise bunda kesin sıkıntı vardır en iyisi hiç bulaşmamak diye düşünüyorlardır.
Uzun ilişki, bol kalıntı demek. O şöyleydi böyleydi kıyası demek.
Bunu dert etmem, sadece istediğim kriterlere uygun olsun yeterli
Aksine uzun ilişkisi olanlar tercih edilmez mi ya hiç duymamıştım
Demekki yipranmislik yorulmuşluk fazla kafayi dinlemek daha ağır basıyor olabilir
abi daldan dala atlasin mi herkes, uzun ilişki en green flag şey.
Değil ama insanlar geçmişi unutmak istemiyor ve geleceğe bakmıyor
Geçmişin yasanmisligini yeni gelene yıkmak isteyenlerdir onlar
İnsanlar bazen bedenleri eşya gibj görürler ve uzun ilişki uzun bir kullanim demek
Enkaz devralmak gibi düşünüyolar biraz saçma bi düşünce
Aralarındaki sevgileri bitmiştir ama Onunla çok geçmişi oluyor ikisinin biriktirdiği anıları yaşanmışlıkları falan onun aklında kalmamış mıdır veya yolun sonunda o kişiye dönerler genelde sende onu unutmak için geldiği otel gibi olursun
Eskiyi unutamadığını kabul etmekten korkar. Kimse başkasının yarım hikayesinin devamı olmak istemez.
Hayır, o kişiler saygı duyulması gereken kişiler aşk nedir sevgi nedir bilen kişiler, hem şanslılar hemde bi o kadar kaderleri kötü yazılmıştır onların, onlardan iyi de dost olur
Geneli cinsellik yaşadığı için, ben tercih etmem, edene de saygı duyarım.
Zaman ve sorgulamak insanın iç tebası her konuda iç ses hakim olmalı
Travması olabilir travması olan insanla mutlu olmak zor
ağır hasar olmuş oluyor psikolojik olarak o kişilerde uzak durmak daha iyi
Benim 6 yıllık ilişkimden sonra biri koştu peşimde 6 ay. Sonra sevgili olduk 1. ayında 6 yıllık ilişkim olduğunu öğrenip ayrıldı benden hahshshs
tüm duyguları o kişide harcayıp bitirmiştir o yüzden
3 5 sene fazla ya, onun etkilerini bana yansıtır fazlasıyla
O kişiyle her türlü duyguyu yaşadığın için eski hevesin olmaz ilişkide.
Unutmamıştır diye çok anısı vardır diye aklına gelir diye yaşanmışlık vardır diye
Yoo kullanılmıştır diye sanırm
Unutamadığını düşünüyorlar.
Unutmadığını düşünüyorlar
Unutmamıştır diye o kişiyi
Güven kırılganlık vardır ondan
Sadık kalabildiysenbu güzel bir şey
Unutamıyolar bulaşmayın
Arada yaşanmışlık varsa diyedir
Unutamamıştır diye sanırım
Degilde kalabilen icin guzelkaldirabilen icin
Kimse benim umurunda değil
Ben uyumlu olduğum kızlarla ilişki yürütürüm
Genelde ağır hasarlı oluyorlar o yüzden
Dürüst Olalım: Hanginiz 'Geçmişi Kabarık' Bir Kadınla Ömür Geçirir?
1 kişiyle uzun ilişki geçmişi kabarık mı oluyor
ben sana yazmadım ama neler yasadıgına baglı yanı
Ben soruda bunu kastettim, üstüme alınmadım zaten
bende ne yasadıgına baglı dedım zaten
Doğru
ne doğru
Haklısın yani
sagolasın canım
Tanışıyor muyuz
ben senı tanıyorum gızem hanım ben anonım ınsan
Hahah iyi bakalım anonim
anobimlik herşeydir tatlış bunu unutma
Ne faydasını gördün
anonim olmamanın zararını gördüm ama bunda yok ve garıp garıp kızlar yazıyor kendı ozellıklerımden bahsedınce ama halanonım ım
bişey sorucam egolu bir insanımdır ama egomun altını dolduruyorum bu ozguven oluyo bence sence
Evet özgüven oluyor haklısın. Yine de ortamlarda bunu çok göstermek itici kaçar
yani şahsen ben mesela gitar piyano keman calabılıyorum falan mesela bunu baya baya anlatınca yapabılıyorsam sorun yok bence
Aynen ama konusu açılmadan ben gitar piyano çalıyorum diye ortaya atlarsan görgüsüz deriz
yok zaten oyle bam dıye atlamam ama konusu acılınca dırekt yapısırım anlatırım karsımdakı anlatırsa severek dınlerım tabıkı ve cogu seyde bılgım var makyaj vs harıc tarıh felsefe fızık kımya bıyolojı resimde yok müzik heykel çok yok web dizynı biraz var sonra tasarım yapabılıyorum 3d baskı cnc ıslemeler ıcın mermer atolyesınde calıstıgım ıcın torna vs yapabılıyorum babamın yerı zaten sonra falan fılan ama kızlarla ıletısım kuramıyorum asırı utangac bı ınsanım samımı olmadıklarımla konusamıyorum
Yavaş yavaş konuşursan ona da alışırsın karsı cinsle muhabbet edebilmek de çok şey katar insana bir çeşit kültür
Hele de tanımadığın yabancılarla konuşabilmek çok iyi özellik eskilerde cok var
ya bısey sormak ıstıyorum benım tanıdıgım samımı arkadas yanı 2 kız var ılkokuldan berı arkadasız aslında cok ıyı cocuksun sadece ınsanlarla konusamıyorsun dıyo arkadaslık bısey yok yanlıs anlamada
en fazla 2 sene olmali fazlasi bozuyor
Sevgililer aldatıyor ondan
Söyleme sende 😂
Unutamıyorlar çünkü
Genelde o kişiyi unutamamış oluyorlar
Unutamıyorlar ki
Sarmio
Yaralar
Bikkinlik geliyor
Güvensiz
Karakterle alakali
İsterdim bulamıyorum