Her dakika mesajlaşmak, her an nerede olduğunu bildirmek bir süre sonra aşkı memuriyet gibi bir rutine bağlar mı? Yoksa bu gerçek sevginin bir göstergesi midir?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapışık ikizler gibi her an her saniye birlikte olmayı istemek veya her gün her saat ve dakika diliminde ulaşabilir olmak güzel değil boğucu ve bıktırıcı bir şey.
Bizim ülkemizde bunu iyi bir şey sanıyoruz ama değil. Biraz kişisel alan ve sınırlara uygun davranmak gerekir.
Tamam merak ediliyor elbette. Fakat bu merak duygusu saniyeleri kovalıyorsa, bunun altında yatan daha endişe yaratacak kronikleşmiş psikolojik bir durum vardır. Ve bu tip insanlarda gelişen saplantılı sahiplenme ve kıskançlık krizi ne yazık ki, çoğu kadını hayattan koparttı veya yarıda bıraktı.
Bu nedenle bunu "beni çok seviyor" olarak algılamak doğru değil.
Maalesef.
Çok fazla mesajlaşma değil de insanların birbirine arayıp haber vermesi bence gayet olgun ve düşünceli bir davranış olarak görüyorum. Karşındaki insanın mersk etmesi merakını gidermesi iki taraf içinde gayet güzel bir hareket olduğunu düşünüyorum.
En azından hatırında olduğunu işaret eden emareler olmalı. Gün boyu yaşanan iletişimsizlik memuriyet sisteminden daha beter.
🙏🌿
Her dakika değilde haberi olması lazım yani ne yaptığımım
Yazar kasamıyım ben z raporu vercem 😂 ben şuraya gidiyorum hatun bilgin olsun derim yeterdi iştee
Erillik akıyor da işte kıymetimi bilen yok yani 😂😂
Hiçte bilee ben efendi bir beyefendiyim 😂😂
Gıcıkmısın acabaaasııı 👀
Nedenn miii 👀
Bana neler dedin göz yaşım pıt oldu 🫣
Ahaha 😂 sıkılırsın
Engellendin koçum bay 😏😏😏
Kalbinde çıt mı 😏
Ah kıyamamm 😶🌫️
Aaaa bide ağlıyor yaaa 😶🌫️😶🌫️
Duygusal mı inanayım mı sen başak burcusun sen duygusal olman çok zor 😶🌫️😶🌫️
Baktırmadın bana haritana senin kesin su elementi var yoksa bu kadar duygusal olamann
Hıııı bilmem artık o kadarını 🙂
Doğum saatini be nasıl bilcem uyuz 🤨
Hey Lura, sevgide ulaşılabilirlik dengede olmalı bence, her dakika "neredesin" diye sormak aşkı memuriyete çevirir yoksa özgürlük kaçar ❤️🤔 Gerçek sevgi güvenle akar, biz sevgilimle günde bi kaç mesajla yetiniyoruz, heyecan kalıyor! 😘 Senin ilişkinizde bu sınır nasıl, rutine mi düştü yoksa hala kelebekler uçuşuyor mu? 🦋
Cevap
22Cevap
Ulaşılabilir olmak güzeldir ama sınırsız ulaşılabilir olmak değil. Değer görmek istiyorsan önce kendi sınırlarını koruyabilmelisin. Sevgi, fedakârlık kadar özsaygıyı da içinde barındırır..
o kadar bilgiye gerek yok
Sevgide ulaşılabilirlik sınırı, bu tarafları huzursuz eden, gün içinde sık aralarla aramak yerine, günün belirli bir saatinde " Hayatım ben şuraya gidiyorum. Akşam eve biraz geç gelebilirim. Haberin olsun diye seni bilgilendirmek için arıyorum." şeklindeki bir arama, onun kendi işini yapmak için bunu sana söylemesi, olması gereken bir davranıştır. Ama bunu gün içinde arkaya beş defe arayıp ben şuraya gideceğim demesi bu insanı sıkar. Ve bundan rahatsız olunur. Böyle bir şeyin neden olduğu psikolojik durum, insanın karşısındaki kişiden bıkmasına dahi neden olabilir. Bunun makul seviyede ve günde sadece bir kere o da sizin ihtiyaç saatinizde olması gerekir. Bunun dışındaki aramalar sizin iş motivasyonunuzuda bozabilir. Bunun önüne geçebilmek için, eşinizle bunu evinizde sizin içinde uygun bir saatte, ayrıntılı bir şekilde konuşmaktır. " Beni şu saatler arasında rahatsız etme " gibi bir ifade sizi tatmin edecektir. Ancak "eşiniz ben istediğim saatte seni ararım." derse, bu onun için farklı bir düşünce olan, sadece bencil kişilerdeki sağ duyu tanımaz, tek yanlı davranış gösterme fiilini gösterir. Böyle bir şey, sizin psikolojinizin bozulmasına dahi neden olabilir. Böyle bir durumda ne yapılması gerekir. Sadece bir şey kalıyor. Eğer çocuğunuz yoksa , sizde bu ilişkiden bir haz duymuyorsanız. Bu ilişkiyi bir süre ayrı yaşama şeklinde tarafların kendi rızasına bağlı olarak, bu ilişkiyi ayırmak ya da bir süreliğine ayrı yürütmek hiç değilse sizin psikolojinizin bozulmasını engelleyebilecek tedbirlerin alınması gerekir. Çünkü karşı taraf, sizin için iyi olan şeye yanaşmıyor. Bu açıkça kendini düşünmekten başka bir şey değil. Sizin burada yapmanız gereken bu olayın gerçekliğini belgelemenizdir. Bu bir boşanma sebebi olabilir. Uygun kararı vermeniz dileğiyle,
@lura_ aşka bağlasın bağlamasın seni düşünen birinin olması güvenebileceğin birinin olması daha önemli değil mi
@lura_ onu erkek vercek önce cinselliği ilk etapta ön planda tutarsa kayıpeder
@lura_ tecrübeli olmak ayrı bişeydir Abaza olmak ayrı bir şeydir cinsellikten daha önemli şeyler var
Bu biraz dalgalanma etkisiyle âlâkalı bir durum, rutinde arzu sabit kalmaz, elbetteki dengesizlikten bahsetmiyorum bazı dinamikler var kadın erkek ilişkilerinde bunlar birazda sahayı ortamı bilmekle alakalı.
Bunu bir görev olarak görmek yerine gerçekten istediğimiz vakit ulaşmak ilişkiyi daha az yıpratır diye düşünüyorum. Ayrıca sorularınla ve görüşlerine renk katıyorsun. Okurken keyif alıyorum🌺
1 kez daha gelmiştim evet, ince fikirli oluşun dikkat çekiyor💖 sorularına bakıyorum bazen nadiren görüşlerine denk geliyorum gerçekten donanımlı birisin🧚 görüşlere salça olduklarından dolayı gizlenmiştim. Ayıp mı ettim acaba😶🌫️
Ama eğer merak ediyorsan elbette kabalık etmem🙆 çok fazla merak ettiğim üyelerin başında geliyorsun zaten😌
Hayir seven sevdiginin gu icinde ne yaptigini merak eder. Acaba Şu an ne yapiyor ve ne yasiyor nasil ruhsal bir halde diye. Gun icinde sesini duymak ister. Seve e sevdiginin sesi huzurdur. Uzerindeki kotu enerjiyi alir mutluluk hissi verir
Birinin yuregine ulasamazsan her an konussan ne fayda kalbine dokunabiliyorsan susarak da anlasabilirsin ki herkesle konusulur da herkesle susulmaz
Her dakika elinin altında olması insanı soğutur diye düşünüyorum
asla gerçek sevgi göstergesi değildir. bu sahip olmak istedğinden kaynaklanır, ama aşk zannedilir.
Maalesef işin içinde sevgi olunca merak duygusu çok yüksek oluyor
Aynen öyle
gercek sevgi karsınızdaki için yaptığınız karşılıksız fedakarlıktır. tek beklenti onu mutlu etmektir. bir tür bağımlılık. bana göre değil
Gerçek sevgi sonra evleneceksin mesaja gerek kalmaz
Yani konuşmanın günlük akışına göre söylenebilir yoksa zorunlu değil
Sürekli nerdesin napıosun kimlesin ya da her dakika mesajlaşmak bi yerden sonra insanı sıkmaya başlar araya biraz zaman girmeli özlem oluşmalı diye düşünüyorum
Kesinlikle gerçek sevgi değil. Şahsen çok sıkılıyorum öyle ilişkiden. Her an nerede olduğunu bilmek zorunda değilim, müsait olursan yazarsın bitti.
Her zaman yiyebildiğin şey bir yerden donra bıkar bunu sevgiyr uyarlayın @lura_
Müsait oldukça konuşmak olmalımı
Normal sevgi gördümde sınırı kalmıştı.:))
İş molalarinda nefes kadar yakın markaj da olacan
her insanın ilişki dinamikleri farklıdır
Her an nasıl haberleşebilirsin ki
Gerçek sevgi mi sence
Gösterge değil
Ya saldım artık
30 oluyom ben bu saatten sonra cidden koşamam önüme düşmesi lazım😅
Kölen olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?