Instagram'a fotoğraf atıyorum, bana niye atmadın diyor, ilk başta ilk başta ben göreceğim diyor, biraz trip atıyor, kızıyor. Ne alaka, neden
2 ay
Bu benim eski sevgilim resmen. Yani o sa öyleydi. Bir fotoğraf paylaşacağım zaman “Önce bana at. Senin çirkin olma ihtimalin yok zaten ama çok güzel çıktığın fotoğrafları atma. “ diyordu. Ondan habersiz fotoğraf atınca da “ Kendini kime beğendirmeye çalışıyorsun?” diyordu. Sanki benim beğenip atma ihtimalim yok. Lafa bak. 😹😹 Bundan dolayı ayrılmadık ama şu an düşünüyorum da iyi ki bitmiş.
Herkesten ilk önce o mu görmek istiyor bence kıskanclık değil kıskanan erkek koyma der direk koyma demiyor da ilk ben göreyim diyorsa sana bir nevi ilgilendiğini sahiplendiğini değer verdiğini göstermek için de diyor olabilir seni seviyorsa sana seni sevdiğini hissettirmek için böyle yapıyor diyordur bu anlattıklarından tahminim bir kaç aylık sevgilisiniz siz daha o yüzden böyle davranıyor cicim ayları
Kıskanıyordur ben bu tür şeylere hiç karışmazdım o bana sürekli resim attım beğensene video attım beğensene diye başımın etini yerdi hatta bir ara takipten çıktım ekleme talebi göndermiş neden kabul etmiyorsun isteğimi diye yine başımın etini yedi :D
Gümrük uygulaması yapıyor enişte bey onaydan geçmesi lazım neme lazım belki elbise dekolte poz uygunsuz bir filtreden geçip onaylanmasi mazbut ve mutaassıp olduğuna karar verilip öyle servis edilmesi gerektiğini düşünüyor
Canım, sevgilin kıskanmıyor bence, seni özel hissettirmek istiyor 💕 Instagram fotosunu ilk o görsün diye trip atması, aşkının tatlı kıvılcımı işte 😘 Benimki de aynısını yapıyor, "önce bana" diye şımarıyor haha. Bu ilgi sevgi dolu, ama sınırını koy tatlım. Sen ilk ona atınca nasıl hissediyorsun? 😍
Cevap
30Cevap
Başka erkeklerin görmesini istemiyor takip ettiklerinde başka erkek varsa.
@Kauren tamda bu işte
normal değil..
Soruda sevgilim demişsin. Aşağıda iki haftadır tanışıyoruz buluşma olmadı yazmışsın. Nerden sevgilin oluyor? Kendi kararını kendin verecek aklın yok mu senin? Daha sevgili değilsen niğye kafana taktın bunu? Hoşlanmıyorsan seninle görüşmek istemiyorum dersin olur biter. Burada sormaya gerek yok.
Toksik bulmuşun hayırlı olsun. Beni bu kadar kontrol edecek insanla olamazdım ya sabır diliyorum sana
Kurallara uyalım diyor ben sahipleniciym diyo
Hayatınızı ipotek altına almaya çalışıyor yani. Sen beceremezsin ne paylaşacağını bilemez, doğru ve yanlışı ayırt edemezsin diyor. E güzelmiş. :) Ne günlere kaldık.
Sosyal medya kültürü değişik bir şey. Ben yetişemiyorum buna. Bi ara eşimle sosyal medyada arkadaş bile değildik. Onun arkadaşları bana ulaşmasınlar diye 😀
Kendine gardiyan bulmuşsun canım tebrikler... ufaktan müdahaleye başlamış... bir de trip falan atıyor demişsin duygusal manipülasyonu da biliyor demek ki
Haklı valla, bir şey diyemem. Yıva yıkan cinsten görselleri paylaşanları da bilirim. Sen kendinden emin ol, zaten o bi süre sonra bunu istemez senden
Bence kıskanması normal sonuçta sevgilisisin, sizide bir memnun edemiyorlar kıskanmazlar bir dert kıskanırlar ayrı bir dert
Atıver sosyal medyaya koymadan önce sevgiline ne olacak? Sorunları büyütmek yerine çözüm odaklı olun. Atma derse o zaman tepkini gösterirsin.
Yahu siz neyin kafasını yaşıyorsunuz
Nerden buluyorsunuz böyle insanları
Sonra öyle oldu böyle oldu vs vs
Dekolte var mı uygunmu değilmi diye kontrol edecek demek ki
Benim dekolte giymediğimi biliyor zaten
Ağzının suyu akan binlerce abazanyana karşı önlem alıyor haksız sayılmaz ki
Ülkede erkek mi kalmadı acaba? Nereden buluyorsunuz böyle arıza tipleri?
çünkü mal. özgüven problemleri var. bunu kontrol hastalığı ile kapatmaya çalışıyor.
Belki açık giyiyorsundur üstün açık bir şekilde çekilmiş halini atmanı istemiyordur.
İşte sorun burada Bana açık giyinmiyorum
He o zaman kıskançlık yapıyordur kimsenin seni görmesini istemiyordur
Yani normal düzgün fotolar paylaşiyorsan okay ama zaten değilse sıkıntı büyük
Sen mi ayrılırsın ben mi ayrılayım? Ne saçma istekler, yol yakınken ayrıl kurtul
Ne alaka? , neden sorularını bize degil, Erkek arkadaşına sor. biz nerden bilelim biz senin erkek arkadaşın degiliz. 😀hahahahaha Bence çocuk gayet açık konuşmuş. bunun nedeni mi olur aq
ee bunlar normal seyler, yorumlardaki gvat erkolar ne yasamis sjsjs
Fazla dekolteli filan olmasın diye düşünüyor heralde. Hiç umursamasa onada kızarsın.
Ooo bacım bugun boyle olan yarin scmadan once niye haber vermiyosun der uyarayim
O tamamı vermek istiyor gönlününü yap yazık oğlana
Ne yani ben Her fotoğraf paylaştigimda ona mı atacağım
Evet at gönlü olsun hatta paylaşmadan at sonra paylaş
Oldu başka isteğin deseydin
Bu normal bişey beraber seninle bende göreyim diyor ilk herkesten bir önceliğim bi farkım olsun diyor önemsiyor seni bunu kıskançlığa bağlayan davardır sanki paylaşma diyor sana sevgilinse zaten ilk onunla paylaşırsın nasıl aşkım diye sorarsın
Kim ne derse desin bence güzel bir şey, bazıları böyle arızalı tipleri nerden buluyorsunuz diye sormuş, ama niyetini sen zaten anlarsın az çok
Bu kıskançlık değil, kontrol. Sağlıklı ilişkide kimse bir şey paylaşmadan önce onay almak zorunda değil. Fikir sormak başka, zorunluluk başka.
görünce noluyo koskoca saman yolu galaksi sinde karşılaştığınız tiplere bak ya
Sözde sahiplenici durummuş
Haklı. Önce o görsün sonra millet. Dikkat et paylaşımcı çıkmasın
Aşırı kıskançlıktan yapıyor... Biz erkeklerin bazısı çok sevdiğimiz için aşırı kıskanırız.. kıskandığımız için sevdiğimizi kaybederiz... sonunda o böyle devam ederse ayrılacaksınız
Ama kıskançlık seviyesi sana güvendikçe azalır
kanka sktır ol gıt ama şimdi sevgili yerine koymam ben onu magradan mı çıktın at toynaklı
Eziklik bu tarz kıskançlıklar özgüvensizlikten gelir
Değer veriyor herkesten önce görmek istiyor bu güzel bi şey
gundemdeki princess treatment falan istiyodur belki ekran suresini azalt
Hic cekilmez ya bu kadsr izin vermeyin erkeklere
Açıkça diyemiyor ama sosyal medyada resminin olmasına seni başkalarının görmesine rızası yok
Evet başka erkeklerdn önce ben görecem diyor
Ben olsam kimse görmesin seni benimsin seni çok kıskanıyorum derim
Sana güvenmiyor s@laksın demekki o güveni vermemissin
2 haftada ne güveni artı olarak açık saçık giyinen biri de değilim ne güveni bunun güvenle ne alakası var
O hataya düşme
Ne hatası
Onunla paylaşarak, kontrolü ona vererek
Bilmiyorum Fotoğraf konusunda biraz tripçi
Ona kontrlü bırakırsan üzülen olursun.
Kıskanıyor. Paylaş ya da paylaşma dicek güzelim
Daha neler kaç yaşına gelmiş insanları
Ben bilmem artik sen karar vereceksin hayatım
Bunu sevgiline sormayı dene
iyi ki yalnızım bu ne m... k
Kafanız ergen sizin.
Ex de böyleydi paronayaklıkları yüzünden ayrıldım
Vay beee sen kimin eline düşmüşsün
İyyyyy kompleksli ezik:) biraz kullan sora bas tekmeyi hemen
Ayrıl gitsin çekilmez böyle tipler
Adam gibi adam
Çok kötü ayrıl
Neden ki
Trip atan adamdan olmaz
E kıskanıyor demek Ben nereden bileyim bacım
Olmaz
Kontrol delisi.
Iyi bir şey değil galiba
Değil tabi. Seni insan yerine koyan kişi senin de irade sahibi biri olduğunun farkındadır.
Bu bahsettiğin eleman seni insan yerine koymuyor. Seni kontrol edilmesi gerekilen, kendi aklı olmayan biri olarak görüyor.
Sahipleneceğim diyor da bilemedim yani
Sokak hayvanı değilsin sonuçta. Tabi sen kendine ne kadar saygı duyuyorsun karar senin.
Böyle malları nerden buluyonuz mk
Sevgilin biraz geri kafalı
Erkek diyorsa uyacaz mecbur kurala
Ergence...
Doğru diyor
Ne açıdan doğru diyor açıklar mısın
Gereksiz bir ilgiye açıksan onun ilgisi yeterli değildir ve umuma açtığın halinde onun onayına ihtiyaç duymazsın. İlgimin yetmediği bir kadına bir dakika daha zaman ayırmam yolu açık olsun istediği fotoğrafını paylaşabilir Instagram da only fans ta neresi lazımsa
Yenimi sevgili oldunuz
2 haftadır tanışıyorum
Yeni daha buluştunuz mu hiç
Hayır
Nerde yaşıyorsunuz ki
Ego tatmini
Biraz daha açar mısın
Seni kölesi olarak görmesine izin verme hayatına müdahele etmesin
Çok sevgisinden
Demi ayrıl gitsin ya
Biraz abartımı ne
giyimini mi kıskanıyormuş