Sen beni kıskanıyorsun, deliriyorsun diyen birisiyle karşı karşıya geldiniz mi hiç?😄 Ahh canım ne bu edalar* kendini ne zann ediyorsun seni kıskandığımı falan mı¿ bence bu senin için bir iltifat ( bu şahıs her soruma gelip sen onu kıskanıyorsun deliriyorsun çatlıyorsun diye baya baya uzun yazılar yazmış engellememe rağmen fake hesaplarla gelmiş hakaretler etmiş) Peki sen kimsinn dedim; Iğhh şey ben onun fanıyım dedi aa öyle mi olmuş canım balım peteğim hemen inandımm 😂 sen bir aynaya bak ve bu kız beni neden kıskansın diye sor cevabını bulursan lütfen gelde yine seni yine yolcu edeyim yavrum
'Sen beni kıskanıyorsun' diyen hemcinsiniz oldun mu 😃?
Hayır hiç olmadı. Daima yol gösteren akıl danışılan oldum. Arkadaş çevremde hep örnek oldum. Çoğu arkadaşım stil giyim kuşam duruş tavır nasıl olur benim sayende öğrendi ve bunu inkar etmediler. Daima söylediler veya çevreden onlara benim sayemde olduğu söylenmistir.
Hep iyi güzel ve yakışanı tavsiye ettim.
Kıskanan olduysa farkında olmadım. O kadar kendimle ve sevdiklerimle meşgulüm ki sivri sinek seslerini duymadım.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
ahshs olmadı hayır. Kıskanmak nedir ya allah aşkına. Ben o kafada olanları da asla anlamayacağım yazık. He ama yok mu böyle tipler dolu o ayrı konu. Maalesef özgüvensiz ve ezik tiplerin sıkça yaptığı bir eylem.