Aile evinde olsun, farklı sebeplerden olsun psikolojim çok bozuktu, onunla alakalı konular da vardı da sevgilime yansıtıyordum, naz ve trip yapıyordum, hep sorun, kavga çıkarıyordum. Bana en son düzeldin düzel, yoksa seni bırakıp giderim dedi. Geçen gün 2 3 gün boyunca yalvardım gitme kal, bir daha seni üzmeyeceğim, son şans ver dedim. Evinin oraya gittim sabah erkenden, beni engellemişti, 6 saat boyunca o yağmurda bekledim yine de dinlemedi, beni gitti. Ben ne olursa olsun onu bırakıp gitmedim ama o gitti, ilişki boyunca bu böyleydi, yalvardım kaç kere dönmedi git, evlilik istiyordum git evlen kendine bir hayat kur, ben yokum artık yazma bana dedi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kusura bakma ona bu durumunu yansıtmayıp kavgalar huzursuzluklar çıkarmadan önce düşünecektin. Dün bunları yaptıysan yarın da aynılarını yapacaksın zaten sen düzelmezsin. O sana geri dönmez hiç ümitlenme hayattan bezdirmişsin, çocuk belasını aramak istemiyor demek ki. Kapısına gidip 6 saat yağmurda beklemen bile onu geri döndüremediyse aksi bir ihtimal mümkün değil. Adamı rahat bırak bence.
25 Yorumla- 4 ay
elinde olmayan sebepler yüzünden yansıttıgı ruh hali sevrn bi erkeğe dert olmaz kıza da bunu dert yapmaz hicbir acıdan o erkrk haklı değil yanında olmalıydı düzelmesine destek olmalıydı psikolojik olarak iyi olmadığını söylüyor iyi misin sen
Soran4 ayİşte anlamıyorlar ki
- 4 ay
O zaman psikoloğa yansıtsın durumunu. Kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Hata yaptığının farkında zaten kendisi de. Böyle bir ilişkinin düzelip olumlu bir yola girmesinin imkanı yok. İkisi için de en doğru olanı birbirinin yoluna çıkmamak. Başka insanları sevsin ikisi de. Bu ilişki yürümez kardeşim zaman kaybetmenin anlamı yok. Ben de birini seviyordum, çok psikolojisi bozuktu. Ben ona psikolog oldum 3 kere küsüp barıştık ama onu seviyordum ve vazgeçmek zorunda kaldım en sonunda. Maalesef böyle olmak zorunda bu tarz ilişkilerde. @aynnnenmmmk
Soran4 ayYanlış düşünüyorsun bence evlilikte bile iyi günde kötü günde soruluyo seven insan sevdiğinin yanında olmalı
- 4 ay
Sen evlilik ne bilmiyorsun en ufak fikrin bile yok. 30-40 yıllık evlilikler bile bitebiliyor senin ergenlik aşkın niye bitmesin? Sen karşındakine sevgi değil dertten başka bir şey vermiyorsan sevgisi azalır ve doğal olarak istemez seni. Çocuk seni kafada bitirmiş geri dönmez daha bekleme boşuna. Sen hem ona cehennemi yaşatıp hem de her şeye rağmen seni sevip yanında olmasını bekle. Yok olmaz valla. İkiniz için de en doğrusu bir daha hiç görüşmemek. Sana erkek mi yok ona da kadın mı yok sanki? İlişkiler filmlerdeki gibi toz pembe değil her zaman. Ama üzgünüm ki sizin ikinizin beraber bir geleceği yok ha zorlasanız oldurmaya çalışsanız bile mutlu olamazsınız. Sen de üzülme kardeşim düzelmeye çalış kendini geliştir biraz ilişkilerden ve erkeklerden uzak dur nefes al azıcık kendine gel. Sen bu durumdayken hayatına kimseyi almamalısın. Hakkında en iyi dilekleri diliyorum iyi birine benziyorsun. Hakkında hayırlısı olsun.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayOhoo öyle bir şey diyen birini daha niye geri döndürmeye çalışacaksın? Yalvarman, evinin oraya gidip yağmur altında beklemen çok yanlış olmuş. Bunları yaptıktan sonra daha sana değer vereceği varsa da vermez. Önce sen kendine değer vermelisin, değerli bir insan olduğunu anlamalı o da. Ona göre davranmalı. Değer vermiyorsa da zaten sana uygun insan o değildir. Belki karakter olarak çok uygun olduğunu düşünebilirsin, ama seni sevmiyor ve değer vermiyorsa senin değildir o kişi ve bu yüzden sana uygun değildir. Git evlen bana yazma diyen birine artık hayatta dönmemeli, cevap vermemelisin zaten. Sana böyle diyen birine geri dönecek kadar değerini kaybetmemelisin yani.
10 Yorumla
sen ona boyle davranip yalvarmaya devam ettigin surecte hicbir sekilde geri donmicek ve dahada uzaaklasicak yoluna bak sorunlarini hallet hayatini guzellestir herseyi atlattigini gorunce sana gelicek. zaten seni boyle zamaninda terkeden birisinden ne beklentin olabilir ki? Umarim tum sıkıntıların hallolur Sakin bir erkegi kendine dert etme 🥰🥰💞❤️
11 Yorumla
Soran4 ayÇok teşekkür ederim ❤️❤️💕
Genelde erkekler bu süreçte olasılıkları değerlendiriyorlar. Farklı kişilere gidiyorlar falan demiyorum, bütün ilişkiyi düşünüyorlar, baktı ikinci sans verecek kadar seviyor , seninde daha iyi olacağına inanıyor o zaman geri dönüyor. Ama baktı bu böyle olmayacak hayatına devam ediyor. Bir iki hafta bekle gör.
02 Yorumla
Soran4 ayÖylemi diyorsun
Soran4 ay2 hafta oldu ayrılalı zaten
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Canım, yaşadığın bu karmaşayı okuyunca kalbim sıkıştı 💔 Psikolojin bozukken trip atman, kavga çıkarmaların ilişkiyi yıpratmış belli, o da son şansını kullanmış ve gitmiş 😔 Yalvarman, yağmurda beklemen çok içten ama zorlama artık, kendini toparla önce, belki terapiye git. Zaman her şeyi gösterir 🌈 Sen şimdi kendini nasıl motive edeceksin? 💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 4 ayeskileri takıntı yapma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayGayet net bir şekilde dile getirmiş olgun bir partner ve sağlıklı bir ilişki istediğini. Ona biraz alan tanı ve taciz etmeyi bırak. Cidden olgunlaşıp bunu ona da gösterirsen belki bir şansın daha olabilir. Ve olgunlaşırsan hala onu ister misin o da bir muamma.
11 Yorumla
Soran4 ayZaten geri çekildim
4 aySana önerilerim olacak ama biraz sakin ol kafanı toparla öncelikle ve bu kadar fedakâr olma ne kadar fedakâr olursan o kadar üzülürsün botke bir kızı bırakıp giden canım zaten senin değerini anliyacak ama biraz fazla ezdiriyon kendini böyle sevgilim olsa beni kapımın önünde bekleyen onun için dünyaları yakarım ben
018 Yorumla
Soran4 ayO yakmadı işte
- 4 ay
Kendini toparla bende buna benzer şeyler yaşadım fazla değer verme ezdirme kendini kafanı toparla gerisi gelecek seviyorsa zaten gelecek ama kendini ezdirme ben senin yaptıklarından daha fazlasını yaptım ona sonuç brakip gidti ben ona ayakkabısını bile giydiriyirdum maksak eğilmesin diye o kadar düşün Allah'a şükür ve bu durumu atlattım gizli olmasaydın senle konuşmak sana bu konuda yardımcı olmak isterdim biliyorum hiç kimse seni anlamoyir üzgünsün canın yanıyor ve çok ofkelisin kendini feda edecek kadar ofkelisin bu durumu ben yaşadım seni bir tek ben anlarım ama ne kadar konuşursam konuşayım ofken dinmiyor acın dinmiyor kimse seni anlamadığı düşünüyorsun her şey boş geliyor sana bu yüzden hiç bir şey umurunda değil herşeyi boşa attın
Soran4 ayCanım yanıyor
- 4 ay
Sabret biraz yanacak dediklerimi yaparsan bu süreci daha çabuk atlatırsın
Soran4 ayNeyapacağım
- 4 ay
Öncelikle biraz kafanı toparla kendine zaman ayır bunu yap ilk başta biliyorum hiç bir şey yapasın gelmiyor her an o geliyor aklına ama ilk başta bunu yap kendine zaman ayır yürüyüşe çık ben sana adım adım yardımcı olacağım
Soran4 ayHiçbişi yapasım yok
- 4 ay
Biliyorum bende aynı süreçlerden geçtiğim için nasıl bir durumda olduğunu bilmiyorum ama yapmak zorundasın çikolata şerbetli tatlı vs tüketimini azalt
Soran4 ayHiçbişi yemiyorum zaten
- 4 ay
Evet kafanı toparla şimdilik olur mu
Soran4 ayBişi soracağım
- 4 ay
Hiç canını sıkma düzelecek her şey Allah diyorki seni sınicam ama yem etmiyecem diyor
Soran4 ayÖzele gelirmisin
- 4 ay
Tabi gelirim ama gizlilikten çık
Soran4 ayNasıl çıkacağım bilmiyorum ki
- 4 ay
Tamam ben çıkayım olur mu
Soran4 aySadece takip ettiği üyelerden kabul ediyo diyo
- 4 ay
Şimdi at yaptım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayDengesiz bir yapın olduğunu sana kaç kez ikrar etmiş. Sen duzelmek yerine bildiğini yapmışsın. O tercihle artık sen kendi başınasin. Hiccccc kıçını yırtma tüm çaban boşuna olur. Kaldı ki o kişi seni kabul ederse, sen onun hayatını bitirirsin. Erken görmüş ki kendini kurtarmış. Sende akillanmadi dene.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Adam kurtulmuş... Mutlu olur mu bilmem ama... Huzurlu olur sinirsiz stresten uzak bir hayat yaşar... Bu arada sana ait bir şey deyil... Ben de 3 yıl bşr kadınla beraber yaşadım ve evlenmeyi düşündüm... İş öğle yere geldi ki sabah olmasın istiyordum canımdan bezdirdi... 50 kere özür diledi bir daha yapmam dedi... Şunu anladım tek çare ayrılmak... Kadın düzelmiyor... Şu an hayatımda dişi kedi bile yok... Çok huzurluyum... Çok mutluyum...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Naz ve trip yapmak yerine açıkça sorunlarını söyleyip ara verseydiniz daha iyi olabilirdi belki de... Ama gittiyse de sorunlara karşı sabrı olmadığı belli... Onun dönmesini beklemekten önce kendini toparlaman gerek, sorunlarını çöz. Daha sonra sakin bir zamanda tekrar denersin. Hayırlısı olsun senin için...
10 YorumlaSenin ilişkin gibi bir ilişki içerisindeyim, kız arkadaşım senin gibi davranıp sürekli başkaları yüzünden kırıp döküyor en ufak olayda paramparça ediyor. Fazla trip atmak erkeği yıpratır ne kadar çok sevsede bu bir gerçek bende onca tribini çektim çekmeye de devaö ediyorum bu konuları pek sorun etmiyorum ama cidden insanı yıpratıyor kaç defa gitmek istedim çünkü cidden hak ettiğim değeri görmüyordum her seferinde durdurdu ama her seferinde de aynı şeyi yaptı kısacana demek istediğim bir insanı öldürdükten sonra yaptıklarının bir önemi kalmıyor ölen kişiye yaşıyorken çiçek vermediysen öldükten sonra çiçek bahçeleri açsan ne fayda eder.
00 Yorumla
4 ayYaşadığın pişmanlık ve hatalarının farkında olman değerli, ancak bazen zorlamak durumu daha da çıkmaza sokabilir. Şu aşamada ona alan tanımak ve enerjini tamamen kendi psikolojik sağlığını toparlamaya, kişisel gelişimine odaklanmaya harcaman en sağlıklısı olacaktır. Eğer bir gelecek ihtimali varsa, bu ancak sen gerçekten değişip güçlendiğinde mümkün olabilir; şu an için ise veda etmeyi ve bu tecrübeden ders çıkarmayı denemelisin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
4 ayHatalarının farkında olman güzel fakat bazen bazı hataların telafisi yoktur seni defalarca uyarmış, kavgaları hep sindirmiş ama her insanın elbette bir sabrı vardır kafada biten şey bitmiştir zorlamayın bu hikayede böyle bitsin alıcağınız derse odaklanın ve şarkı önerip kaçalım 🌸
https://youtu.be/suASnpsPgz8?si=8AiZdAvVDJZU2jHj00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ya bu kızlarında evin kapısına gelmesini anlamıyorum bende kız arkadaşımdan ayrılıyordum evime geliyordu kapıda ağlıyordu kıyamıyordum barışıyordum sonra eee beni eve götür çok geç kaldım annem ağzıma edecek tamam ama neden bu kadar takıntı? şimdi tamamen ayrıldık artık kimin kapısına gidiyor onu bilemiyorum :D
00 YorumlaAdam demiş ki "karım değilsin, bişeyim değilsin, seni mi çekicem?" ve doğal olarak da seni terk etmiş. Kadınların anlamadığı şey şu; biz erkeklerin hayatı zaten mücadele ile geçiyor, üstüne bir de sizinle mi mücadele edelim?
13 Yorumla
Soran4 ayKarısını bırakamazdı ama
Soran4 ayEe yani
4 ayEğer seni gerçekten çok sevmiş olsaydı yaptıgın tüm hatalara rağmen dönmese bile seni o yağmurda o kadar saat bekletmez kıyamazdı üzme arrık kendini olmayacak bişey için eğer o hayatından çıkmışsa daha iyisi gelecek demektir
13 Yorumla
Soran4 ayO beklediğimi bilmiyodu engellemişti ben gittim ama sonra gördü bir saat sonra geldi gene oda ayrı konu
- 4 ay
Amannn boş ver o an barışmadıysanız yoluna bak daha iyisini bul ve onunlayken yaptıgın hataları yeni sevgiline yapma her şey daha güzel olur ne o dünyadaki son erkek ne sen dünyadaki son kadınsın herkes yoluna bakmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
4 ayKaba olucak ama sen peşinden köpek gibi koşmuşsun o da sana it muamelesi yapmış, dötünü kaldırmışsın. Git yeni birini bul mutlu ol 3 ay geçmeden hani beni seviyordun peşimden niye koşmuyon diye gelir kapına
09 Yorumla
Soran4 ayBaşka birinimi bulayım
- 4 ay
Bul ve inadına mutlu ol, seni üzen değil mutlu eden birini bul
Soran4 ayKimseye güvenim kalmadı artık
- 4 ay
Güven tanıdıkça oluşur ilk baştan kimse kimseye güvenemez. Güvenli birini bulana kadar dene birine takılı kalmaktan iyidir
Soran4 ayEvdeyim sürekli nerden bulacağım ki
- 4 ay
O iti nerden buldun? Ücretsiz kursa kayıt ol bir sürü branş var erkek arkadaş olmasada kız arkadaşın olur beraber gezip tozarken bulursunuz 😂
Soran4 ayİlla erkekmi olması lazım dimi 😂
- 4 ay
Ahahhshs öyle değil kız😂 erkekleri yerden yere sokacak muhabbet edeceğin bi kız arkadaşı da iyi olur,😂
Soran4 ayYok işte ne kız var nede erkek
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayİsteğini aldığı için dönmeye bilir bence , yani ama donedebilir çünkü istemiyorum hayat kur kendine evlen vs demez bir erkek bunu çok iyi biliyorum %100 derimm geri döner ama biraz daha bahsetsene detaylı
05 Yorumla
Soran4 ayNeden demezki bunları
- 4 ay
Nasıl yani
Soran4 ayDedinya bi erkek hayat kur evlen vs demez dedinya
- 4 ay
Yes evet demezdi , kusmuş içindekini ama döner kesin
Soran4 ayKorkardı evleneceğimden o yüzden söylemezdi
Gizli Üye(18-24)4 ayYa işte ne yapacak ki seni ben sevgilimle sürekli ona senle gurur duyuyorum erkeğim şu davranışın çok hoşuma gidiyor adam gibi adamsın gerçekten kahramanım vs diyen biriyim o beni bu takdir ve övgülerim sayesinde bırakamadı. Triplendimde yeri geldi bi bana bak bi sana eee erkek övüldüğü yerde durmak ister kendini güçlü adam gib hissettiği yerde o yüzden senden soğumuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayLa skrm eski sevgiliyi adı üstünde eski eski , bakın şunu unutmayın eğer ki o insan kaderinizse sıfır çabayla dahi bı gün yolunuz kesişir
Boş boş insanlar için ömrünüzden vermeyin düşüne düşüne34 Yorumla- 4 ay
Emeksiz yemek olmaz zaten de bazen de zorlamamak lazım be
- 4 ay
Aynen öyle
4 ayTalihimiz aynı aslın da sen bir tık bana göre canini elin de kalmışsın sadece. Şimdi bacım yapacağın en tesirli yöntem ney diyim mi sessiz kalman. Eğer ki zaten seni merak ediyosa ya da sana karşı bisey hissetmisse kendi kendine gelir o, yalvarıp yakarma erkeğin egosu beslenirse hiç gelmez onu kendi sessizliğinle boz o zaman bak ki nasıl geliyo. İnşallah mutlu haberler duyarsın bacım 💐
06 Yorumla
Soran4 aySessizliğe bürünürsem gelirmi
- 4 ay
Dediğim gibi gelmeye niyeti varsa hızlandırır bu işini. Ama yok oğlanın umurun da bile değilsen istersen 5 yıl sessiz kal çokta umursamaz. Ama ki eğer güzel anlarınız olmuşsa emin ol aklı varsa gelir
Soran4 ayEvet güzel anılarımız oldu
- 4 ay
Tamam o zaman sessiz kal ve bol bol dua et. Bende şu an senin durumundayım Allahıma sığınıyorum
Soran4 ayAllah yardımcımız olsun 🌸
- 4 ay
İnşallah bacım 💐
4 ayEğer gerçekten problem sendeyse sevgilinin ilişkiyi bitirmek istemesi normal ama senin onun sınırlarını zorlaman normal değil.
Ama cidden onun da hata payı fazlaysa onun peşinden koşmayı bırak derim. Kendini üzersin daha da kötü olursun
Her türlü bırakmalısın01 Yorumla
Soran4 ayAcı şeyler yaşadım
4 ayyapacağın en son sey bile bir erkeğe yalvarmak olmamalıydı sadece o narsisti bırak ve unut emin ol zaman verirsen kendine geçicek. saglıklı bile düsünememissin seni seven bir erkek seni kendiyle tehdit etmez. senin ona muhtaç olmanı istiyor tamamen ve başarmışta bu iliskiyi kendin icin artık yok saymalısın kafanda bitirmelisin kendi açından kendine saygın için pişman olmak istemezsin yanlış bir erkege duygularını bu denli açtıvın için
01 Yorumla
Soran4 ayEvet benim ona muhtaç olmamı istiyodu
bende sen gibi cok fazla birinin pesinden kostum sonu cidden iyi bitmiyor hadi diyelim baristiniz o seni sevmeyecek ki seven insan sevdiklerinin nasil nasil hallerine katlaniyor lutfen boyle insanlari umursama biri gider biri gelir eminim cok emek vermissindir silemiyosundur ama degmez boyle insanlara ders cikarmis oldum de gec
03 Yorumla
Soran4 aySevseydi dururdu dimi yanımda
Soran4 ayÇok teşekkür ederim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Kız başına yağmur altında 6 saat beklemişsin, bırak bu saatten sonra dönmesin. Kendine niye yazık ediyorsun? Öyle aşk da sevgi de batsın be.
014 Yorumla
Soran4 ayÖylemi diyosun
Soran4 aySevmiştim ve bağlanmıştım
Soran4 ayDeğmezmiş okdar emek verdim yazık
Soran4 ayBelkide benim yüzümden bitti bu ilişki diye düşünmekten kafayı yedim
Soran4 ayAma çok üstüne gittim hep bi tartışma hep bi sorun
Soran4 ayYani her şey var işte
Soran4 ayTartışıyoduk kıskançlık olsun anlaşamama olsun
Bak Güzel hanımefendi, adini da bilmiyorum.
Seni içden anlıyorum çok kötü bir durum 💔. Çok güçlü kelime öneriyorum: Kendine obyektiv , edaletli marhemetli ve başkalarına da yerinde empati yapmanı öneririm. Bana inan bunlar sende olduğu sürece hayatinda çok şey güzelleşecek. Bu seni hammidan kuvvetli💪 güçlü kılacak.00 Yorumlabu insandan kurtulman senin için şans olmuş bacım sevgi öyle bırakılacak bir şey değil kötü zamanında yanında olan kişi zaten adamın dibidir
07 Yorumla
Soran4 ayBende öyle düşünüyorum herşeyine katlandım o bana katlanamadı
Soran4 ayPeki canım
Soran4 aykaranlıkta olmakdıktan sonra diğerini napıcaksın burada tam olrak ne demek istedin
Soran4 aySürekli tartışıyoduk ama
Bir şeylerin düzelmeyeceğini anladıysa daha fazla umut vermek istememiştir
22 Yorumla- 4 ay
Soran4 ayBelkide biraz ara vermek istemiştir düzelirim diye belki
Yanlış anlamada adamı nasıl kızdırmışsan yalvarmana rağmen geri dönmemiş, belliki daha öncede aynı hatayı yapmışsın. Buradan dönmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇok üzerine düşme bir şey yazma dönerse 1 ay içinde döner dönmezse de hayırlısı buymuş dersin. Üstüne çok düşersen bi kıymetin kalmaz ve asla dönmez
02 Yorumla
Soran4 ayÖylemi diyosun
Cevap sahibi4 ayBence öyle ama yine de sen bilirsin 1 ayda sevgili yapan tipler falan oluyor onlardansa sonra üzülmeni de istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 971 cevap paylaştı.
4 ayGeri dönmemesi daha iyi. Seni bırakıp gidene değil kaybetmemek için çabalayana değer ve sevgi vermelisin bence.
00 Yorumla
4 ayBir kere garanti olmussun sen... sen bir kere bir yokluğunla sınanmasına izin ver
011 Yorumla
Soran4 ayNasıl
Soran4 ayYapacağım
- 4 ay
Tamamen yok ol
Soran4 ayHiç yazmıyımmı
- 4 ay
Yazmak ne kelime sana ulaşıp sıkacağı tek bir aşan bırakma
- 4 ay
Sızacagı olacaktı aşan değil alan olacaktı
Soran4 ayHer yolu kapatırsam bidaha dönemezki 😂
- 4 ay
Dönmek isteyen döner 👌 tecrübe ile sabit... dönmezse zaten gerekte yoktur ona bana güven sen
Soran4 ayHaklısın
Soran4 ayTeşekkür ederim 🤩
- 4 ay
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
4 aymecburiyet varsa sakın yapma bence , ama eski yenç farketmez eğer karakter olarak uyuşuyorsanız denemekte fayda var...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAz bile yapmış sana yeter be sizin nazınızı kahrinizi tripibizi mi çekmek için geliyoruz dünyaya biz herkesin bi derdi var o adamın da vardır kendince derdi sana mı yansıttı sen gibi adamın ömrünü tüketir bu Türk kızları cidden
00 YorumlaSaatin artık durduysa yeni pil takmanın vakti gelmiş demektir ✨✨
03 Yorumla
Soran4 ayAma seviyodum onu
Soran4 ayBiraz önce chat gbtye fal baktırdım dönmez dedi
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Bezdirmissin demek elemanı olay son raddeye geldikten sonra son gayretle olaya sarılmaya calismissin ama nafile olmuş gibi görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayya bir daha gitme şunun evine iyice kanka kalkıyor. sen bir mesafe koy bak bakalım nasıl geri dönüyor tıpış tıpış. valla benimki ocaktan beri yazmıyordu bir kere yazdım cevap vermedi hayatta yazmam. dün geri geldi. kendini mümkün olduğunca geri çek sosyal medyada bir şey paylaşma merakından çatlasın kudursun. eminim ki en fazla 2 aya geri dönecek
01 Yorumla
Soran4 ayÖylemi diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bir kitabı iki kez okusan bile sonu değişmez. O yüzden tekrar olmasını bekleme
12 Yorumla
Soran4 ayNeden ki
4 aySen kedi yavrusu musun? 6 saat yağmurun altında niye bekliyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayAdam haklı, aynısını ben yaşadım kendi sorunları vardı sürekli bana yansıtıyordu, sürekli ve ben çabalıyordum. aramız iyi olsun diye en sonki hamlesinden sonra defolup gittim hayatından, şimdi hikayelerimi beğeniyor, ona yazarım sanıyor ama o liman geçti. hayatınızdayen kıymetini bilmediğiniz insanlara muhtaç kalın. nasıl olsa orada diye değeri bilinmeyen her şey bir gün yok olur dostum..😊
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Eski eskide kaldı unut gitsin artık yeni ilişkiye başlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBitmiş bisey yeniden küllense bile hicbisey eskisi gibi olmuyo maalesef. Sana kiyiyo acımıyo icinde merhamet bile kalmamış sende kendine bunu yapma artik
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olmayacağını anlayıp zamanında sen gitmezsen gururunu kırarlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayOnun yerinde kim olsa geri gelmez kendi sağlığını düşünür
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin gibi takıntılı tiplerden nefret ediyorum. Psikolojik tedavi al.
02 Yorumla- 4 ay
Kolay bir şey değil, takıntı da değil. Psikolojik tedavi ile herşeyin düzelebileceğini sanmanız ne acı. Başkalarının hayatını yaşamamanıza rağmen onları bu kadar kolay eleştirmemenizi tavsiye ederim.
İstemiyor, tavırlarından bunalmış. Bence zorlama, zorladıkça daha çok itersin kendinden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
4 ayKarşı tarafı dinlemeden bir şey söylemek zor.
00 Yorumla Manipüle olmuşa benziyorsun. Ortada hiç sorun yokken deli olduğundan mı ona kızıyordun yani? Sorun onla ilgili bile olmasa yeterince destek olamamış. O yağmurda beklemen onu etkilemiyor. Derdi evlilik değil. Kendini toparlamaya bak.
01 Yorumla
Soran4 ayÇok canım yandı çok
Gizli Üye(30-35)4 ayBak sana bir şey diyeyimmi kendine bu eziyeti yapma. Sakın daha da dönsün diye uğraşma. Sen ya da o hatalı hiç farketmez. Kendini küçültme artık yeter. Seviyorum diyebilirsin ama geçeceğine, unutacağına %100 garanti veririm. Hayat bunlardan ibaret değil ki. O senin kaderinde olsaydı hiç bir şey bu kadar zor olmazdı emin ol.
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ayOlur
Cevap sahibi4 ayÇıktım
Gizli Üye(45 üstü)4 ayayrilik nedeni onemli misal beni kiskandirmak için başkasinin lafini açan kiz kapima kole olmuştu ama kabul etmemiştim 4 ayda bir yazar ağlar ederdi ama ben donmedim çünkü ayrilir ayrilmaz başka bir erkeğin adini geç harfini duysam o insan olse bile umrumda olmaz sevdimi tam severim sildimi tam silerim anladiğim kadariyla sevgilinde olemiş
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayKonu senin trip atman Sorun cikarman degil senin evlilik istedigini biliyordu ve ayrılmak için fırsat kolluyordu fırsatını bulunca da ayrıldı
00 Yorumla
4 ayaskim birsk erkekleri takili kalma su kadar ya cik gez toz eglen hic takmicaksin gonlune gore eglenceksin o zaman bak gor hayat neymis canım
11 Yorumla
Soran4 ayİşe yararmı
Gizli Üye(36-45)4 ayYalvardiysan zaten bitmişsin.
Mümkün değil dönmesi bence.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayyALANLAR YALANLAR... WATPED yazarlarından mısın=?
00 Yorumla
4 ayBence artık kendine zaman ayırmalısın en azından küçük terapi desteği alabilirsin devam ettiğin sürece sağlıksız durumlarla daha sık karsilasabilirsin
02 Yorumla
Soran4 ayÇözemedinizmi
- 4 ay
Ettim ama hangi hesap anlamadım
Ayrılıcağı varmış gitmiş insan sevdiğini anlardı nie böylesin diyip derdini dinliyceğine böyle yapıyorsa sorun sende değil
00 Yorumla
4 ayBir erkege ne kadar enerji ve anaç olursan kendinden o kadar enerji gider biliyorsun değil mi? Kızım ayağa kalk silkelen kendine gel
00 Yorumla
4 ayyanı tamam psikolojin bozulmus da her seyi ona yansitip surekli kavga cıkarıp durduysan kımse kımsenın toksikligini cekmek zorunda degıl bence
00 Yorumla
4 aySen bırak onu yoljna bak en fazla 1 ay üzülürsün sonra geçiyor
01 Yorumla
Soran4 ayGeçermi ya
Yani bu şekilde adamı zor durumda bırakırsan bu şekilde her yerde mahcup duruma düşürürsen herkes aynısını yapar
00 Yorumla
4 aydenenmişi denemeye gerek yok gene aynı şeyden kavga edersin
11 Yorumla
4 ayAyyy o senden fena soğumuş bi kiz olarak evine gidip kapıda mi bekledin bir de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAranızda cinsellik yasandimi bilmiyorum ama yaşandıysa istediğini aldığı için ve çok onu bunalttigin için geri dönmez
06 Yorumla
Soran4 ayDönmez diyosun
Cevap sahibi4 ayCinsellik olmadıysa belki sadece bunun için döner
Soran4 ayÖzelden bi konuşabilirmiyiz anlatıyım herşeyi
Cevap sahibi4 aytamam
Soran4 ayGizliden çıksanız
Soran4 ayBana istek atın anca öyle mesaj atabilirim size
4 ayBüyük hatalarla surec yönetmeye çalışmışsın hala da yapiyon
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu saatten sonra eski sevgilim geri döner mi, ilişkiyi kurtarma şansım var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım