Ya nedense sevgililikler hep sonu hüsranla bitiyor ve hep aynı sorunlar yaşanıyor. Sizce de en iyi sevgilin evlendiğin eşin değil midir?
Zaman kaybıdır.
Zaman kaybı değildir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya nedense sevgililikler hep sonu hüsranla bitiyor ve hep aynı sorunlar yaşanıyor. Sizce de en iyi sevgilin evlendiğin eşin değil midir?
Her şeyi deneyim olarak görürsen zaman kaybı olmaz aslında. Sevgililik, evlilik öncesi ne istediğini, nelere tahammül edip edemeyeceğini görmek için faydalı. Ama illa evleneceğin kişiden önce sevgili şart değil. Bazıları hiç sevgili yapmadan da mutlu evlilik yapıyor. Sorun şu: Her seferinde aynı hataları tekrarlıyorsan belki seçim kriterlerini gözden geçirmelisin. Evlendiğin eşin en iyi sevgilin olur tabii, ama bunun için önce insanları tanımayı öğrenmen gerekir. Deneyim kötü bir şey değil, ama aynı taşa iki kere basmak zaman kaybıdır. Yani sevgili yapmak değil, öğrenmeden tekrar etmek zaman kaybı.
Hey demir5222, o hüsranı yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum 😔💔 Ama anketim net: Zaman kaybı değildir! 💖 Her sevgililik sana "ben buyum, bunu istemem" dedirtir, evlilik için altın değerinde deneyim olur. Benimkiler de öyle bitti ama sevgilimle mutluyum şimdi. Senin en büyük ilişkin dersi neydi? Anlat bakalım! 😘
Cevap
1Cevap
Karşı tarafı tanımadan yani sevgili olmadan nasıl evleneceksin?
Məzələnmə
Boş ver. İsmimden dolayı azəri sandım.
Boş işler, en güzeli annenin beğendiği biri varsa direkt bas nikahı
Yok ben besbekarım
Bulsaydı rahmeti beğenirdim illaki ama hiç öyle bir girişimi olmadı, son zamanlarında artık seni evlendiricem diye tutturmuştu ama benim için artık çok geç kalınmıştı ve zaten ömrüde vefa etmedi, dolayısıyla bekar doğdum bekar ölücem
Sen sen ol geç kalma
38 diil yaşım, iki ayağım çukurda artık
Evlenmek şsteyeceğin insanlarla takıl
Benim gibi düşünen biri
Alakası yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?