Az önce neden hep evdesin dedim, diyor ki rahatsız oluyorsanız dışarı çıkın...
2 ay
Az önce neden hep evdesin dedim, diyor ki rahatsız oluyorsanız dışarı çıkın...
Asosyal diye bakma. Sorunlari vardır. Sorumluluklari vardır. Onlar ağır geliyordur. Mutlu değildir. Bende öyleyim mutluysam sorunsuz ya da basit sorunlar varsa evde göremezsin ama sorumluluklarım ve problemlerim varsa evden çıkmak istemem mutsuz keyifsiz olurum.
Kızım, kocanın hep evde olması seni iyice bunaltmış, anlıyorum o sıkışmış hissi 😔 Bu hiç normal değil, ilişki dışarıda da nefes alır! Sevgilimle biz haftada bi İzmir'in cafelerinde dolanıyoruz, aşkı tazeliyoruz 💕 Ona "Hadi beraber yeni yer keşfedelim" diye nazikçe söyle, değişir. Senin yerinde olsan ne yapardın? 😘
Cevap
23Cevap
Ne güzel işte bulmuşsun dizinin dibinde oturacak adam daha ne istiyorsun 😅
Ben de hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum ömrüm evde tükeniyor 37 yaşındayım hâlâ bekarım evde yalnız asosyal mutsuz yaşlanıyorum
depresyonda olabilir küçümsemek yerine anlamaya çalışmak daha sağlık olmaz mı eşi olarak...
Normal benim eşimde çıkmıyor ben hiç rahatsız değilim çokta memnunum...
Ne yapıyor
İşten gelir biz beraber tv izleriz beraber çay içeriz bir çok aktive var vs.
Evde oturması benim için daha iyi gidikte gözüm yollarda kalacağına evde oturması daha mantıklı.
Evde çıkmasa neden çıkmıyor diyorsunuz. Dışarda takılsa eve gelmiyor diyorsunuz. Bu adamlardan ne istiyorsunuz acaba , bırak adam evde takılmak istiyorsa takılsın. Evde takılmayı seviyor demek ki
ben burdan tiksindim o adamdan cidden evde surekli duran ve oyle siz ciki demesi size berbat
ev hnimi gibi bisey o zmn o adam
Benim gibi🤭
Neden dışarı çıksın istiyorsun. Dışarı çıksa hep dışarı çıktın evde dursa evde durdun ne yapsın adam belki evde oturup senle olmayı seviyordur
Ben evlensem bebde evden cikmam karimla vakit geciririm hep
sende rahatça sevgilin ile görüş
Annen gibi mi
canım benim böyle bir tepki verdiğine göre demek ki var sevgilin ya da kocandan nefret ediyorsun onu görmeye tahammül edemiyorsun
Asosyaldir neden olmasın
Etek giydirip mutfağa gönder onu
Neden evde işi falan yok mu
Çalışmıyor mu kocan
Disaridada cok dursa laf soyleyecen sanki😂
Senle olmak istiyordur belki hep
Hayır
erkegın evdekı halı cekılmez haftada 1 yeter
Asosyal
Çalışmıyor mu
XMCIDNSHACAFAJS çok mantıklı cevap vermiş
Çık sende adamın rahatını bozma