Aşırı merak ediyorum ancak pişman olmaktan korkuyorum yaşadınız mı sonradan hiçbir şey olmamış gibi davrandınız mı
2 ay
Aşırı merak ediyorum ancak pişman olmaktan korkuyorum yaşadınız mı sonradan hiçbir şey olmamış gibi davrandınız mı
Yakınlaştıktan sonra bir daha yüz yüze eskisi gibi bakamazsınız. Birbirinizden utanırsınız, arkadaşlığınız bozulur, yaşadığınız şeyler için de pişman olursunuz. Her merak edilen denenmez. Ben de silahla vurulmanın verdiği hissi merak ediyorum. O yüzden gidip kendimi mi vurayım?
Hey canım, kız kıza yakınlaşma hiç kötü değil, tamamen doğal bir merak işte 🌈💕 Ben de üniversitede bir arkadaşla öpüşmüştük, ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi kahve içip güldük 😂 Pişmanlık korkun anlıyorum ama genelde geçiyor, senin kalbin ne diyor? Anlat bakalım deneyimlerini? 😘
Cevap
8Cevap
Korkmaya devam et. Pişman olacağın şeyleri yapma tavsiyem..
Merak ediyorum
Bazı meraklar hoşuna gidebilir belki daha sonra bu durumdan çok pişman olabilirsin.
Doğana yaradılışına uygun şeyleri merak et.
Daha once yasayan bir sevgilim olmustu ve o zaman baska dusundugunu soylemisti. Simdi o kizla gorusmuyormus hatta cekiniyormus baskalarina der diye. Utaniyormus. Oyuzden bence yapma
Denmesinden korkuyorum zaten
Yani bence demez cunku senin icin gizlenecrk biseyse onun icin de oyledir ama yine de gerek yok somradan duygularin degisecek zaten
Kafam karışıyır arada
Okuldan mi bu
Yok sadece merakım var
Bak bide yasini bilmiyorum ama eminim ki kucuksun bence biraz kendini tut ve ondan uzak durmaya calis obur turlu omur boyu pismanlik yasarsin
Bisey dicem bana t+ak! p atabilir misin atmak ister misin. Burdan cok uygun olmuyor
Prki
Gizliden cikayim mi
Neden pişman olacaksın ki pişman olacak bir şey yok ki 😊
Kız kıza yakınlaşmada nasıl pişman olabilirsin ki? :D :D
Full kadınsı cd olup giyinip bı kızla beraber olmayı asırı isterdim kız gibi olmak istiyorm
Kötü değil yaşayan arkadaşlarım 😅 var
Ne anlatıyırlar
Güzelmiymiş
Canım aşırı istiyor
Parmak falan sokmasın da
Hmm
Günaha girme
Olmustu
Nereye kadar
Ban yerim dersem buradan
Nasıl gelişti peki olay
Dm den devam etsrk