Size güvenen kızın güvenini boşa çıkarıp yerin dibine sokar mısınız
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet etmiştim
Beni facebooktan aldatana eski sevgilimin çocukla "Ama sen Xxx gibi önden yapmadın, arkadan çok güzel yaptın ama acıdı" sözlerini prit screen aldım.
Sonrada kızın face şifresini değiştirdim , mail şifresini değiştirdim.
Sonra o resmi facebook profil resmi yaptım , tüm ailesini etiketledim.
Sonrada babası ünivden almış kızı.
Ohhhhh02 Yorumla
Soran+1 yılSen nerde n gördün o konuşmayı
Cevap sahibi+1 yılfacebookta silinen konuşmalarda gördüm
En İyi Cevaplar
+1 yılYapmadım, herhangi bir şekilde geçerli açıklaması olduğunu da düşünmüyorum. Kimsenin hakkına gşrmeye gerek yok. Hayat karartıyorsun ve bu hatayı geri almak da neredeyse imkansız.
Verdiğim güvenin güven olarak kalmasına çabalıyorum.00 Yorumla
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok küçükken tecavüze uğramama neden olan bir kızın 2 erkekle anal yaptığını biliyordum, konuşmaları da vardı elimde facebook'tan. Ama yaymamıştım, ifşa etmeyi pek sevmiyorum ya ne bileyim
11 Yorumla
Soran+1 yılBakire misin
Erkeklere o konuda guvenmiyorum bunu yapiyorlar marifet saniyorlar. gerci karaktersiz olmayi göze aliyorlar demekki. yüzlerine tükürmeye bile gerek yok 😊
010 Yorumla- +1 yıl
lütfen ama lütfen genelleme yapmayın herkesi bir tutmayı o yavşaklardan ölesiye nefret ediyorum ben mesela.
- +1 yıl
nefretlik bir durum gebertene kadar döveceksin o yavşakları
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
55Cevap
+1 yılasla asla asla o şerefsizleri bulsam bir erkekle zorla ilişkiye sokar kameraya çeker herkese ifşa ederim sonra sağlam bir dayak atıp gönderirim
40 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılO kız zamanında bana güvenerek yapmış her şeyi. Ben ifşa etsem bu vicdan azabınin altından kalkamam. Çok zor, en nefret ettiğim şeyi yapsa bile yapamam. Sadece silerim, beni kaybettiğine yansın.
00 Yorumla Evet 1 kere, ama benim tehşirim yaptığı şeyi sözle ortaya yaymak oldu, zaten kendi kendini teşhir etmeyi seven biriydi ve lanet olsun hayatımın içine ettiydi, nasıl sevdim bu kızı hala anlamıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBeni aldatmıştı bende hem dövdüm hemde intikam aldım. Tüm arkadaşlarına mesaj attım. Beni aldattığı rezil oldu. Herkes onu alımlı ve güzel zanederdi. Ne kadar kişiliksiz olduğunu gördüler. En son yalnız kalmıştı
04 Yorumla- +1 yıl
@Alara08 Yazdım orda okumadınmı?
- +1 yıl
@Alara08 İnsanın başına gelmeden anlamıyor. Şimdiki aklım olsa yapmazdım ama aldatılmakta kötü
karşıma hiç iyi kızlar çıkmadı, hep nerde kaşar, yalancı varsa o denk geldi, güvenemiyorum artık
02 Yorumla
Soran+1 yılİfşa ettin mi
+1 yılÇok ağır bir şey yapması benim de iyice gözümün dönmesi lazım . Genelde birebir intikam alıyorum daha zevkli oluyo
02 Yorumla
Soran+1 yılBirebir intikam ne
- +1 yıl
Laflarımla ezerim fiske vurmadan , kılına zarar vermeden dövmekten beter ederim
- Diğer konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılAldatırsa yaparım onun dışında asla yapmam sana güvenen birisi heleki savunmasız bir kızı asla
00 Yorumla Bir kez ettim. Fazla kaşınmıştı yapmamam gereken şeyleri yaptırdı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlatır mısın kısaca lütfen
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öyle bir iğrençlik yapmam. Ş*refsizin önde gideni değilim..
00 Yorumla
+1 yılkimseye öyle bir kötülük yapmam yapan birini görürsem de fırsat vermem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaço erkekler tahrik ediyor yönetilmeyi seviyorum falan demişsin senin gibi kadınlara her şey müstehak. İnsan muamelesi görmeyi haketmiyorsunuz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok arkadaşım etti kızları videoya çekip izleyirlerdi birbirlerine senide ettilermi yoksa ya da ediceklermi diye korkuyorsun belkide oldun evlenmden çaktırırsanız böyle olur hakediyosunuz zaten çakanın niyeti zikip atmaktır neden etmsğnki?
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alara08 sen soruyu soranmısın? :D
Soran+1 yılYorumlarıma maydanoz olan insanlardan bıktım
Cevap sahibi+1 yıl@Alara08 bazıları arkadaşından yazıp cevap veriyorda kendi hesabından ondan sordum birden bakireyim diyince sen :D bakire kal tabi evlenmeden milletin ihtiyaç giderme aleti olmayın
Cevap sahibi+1 yıl@Alara08 banamı dedin?
Cevap sahibi+1 yıl@Alara08 neden öyle diyorsunki noldu?
Soran+1 yılArkadaş ım uzatmayın
+1 yılYapmadım hiç. Güvendiyse eğer bir kere bana ona laf getirtmem.
00 YorumlaAsla yapmam ve yapmadım. Böyle yapanlarda şerefdir yani
00 YorumlaDiğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. ilişkilerimde hep masum olmakla beraber , kımsenın ıyı kötü yaptığını açığa çıkarmadım , bu benlık bırsey degıl !!!
00 Yorumla
+1 yılBeni incitip tehdit etmesine rağmen bikere bile bu konuyu dile getirip tehdit bile etmedim vicdan azabı çekerdim muhtemelen
00 Yorumlakişilik bozukluğudur tarifiniz.
bir çok kişi ile karşılaşabilirsiniz.
la bu devirde babana bile güvenme kız.00 Yorumla
+1 yılbana güvenen kız olmadı ki. tipimize bakıp sapık yerine koydu
00 Yorumla
+1 yıledeni gördüm. avm tuvaletinde kız memesini açmış erkek arkadaşına video atıyordu. erkekte bunu facebookta paylaştı sonra geri sildi.
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz, şerefsiz insan bunu yapar. Erkegim diye ortada dolaşmasın öyleleri
00 Yorumla
+1 yıl6sinifta kızın biri altına işemişti ben fark ettim bana yalvardı kimseye söyleme diye ama ben herkese reklam ettim kızı 😈
00 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. sirlarim gizli kalmasi gerek aslin ama bizim milletimizin artik cenesi duşmus...
00 YorumlaDiğer konusunda 9b cevap paylaştı. Etmem be ne yaparsa yapsın etmem etmedim de Rabbim onun cezasını veriyor zaten
00 YorumlaÇok aşağılayıcı bir şey. Tamam gacı bize nudesini atabilir bizde isteyebiliriz ama internette yaymak hoş değil.
00 YorumlaŞerefsizliğin lüzumu yok ama tercih meselesi tabi..
00 Yorumlahayır bir insanın güvenini kırmak ona yapabilecegin en büyük kötülüktür
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVar öyle karaktersizler ne tesadüf ki hep öyleleri seviliyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 342 cevap paylaştı. Yapmadım yapmamda. Unutma! Eden bulur...
00 Yorumla
+1 yılihanet ederse sülalesini bile ifşa ederim
00 Yorumla
+1 yılKimseyi rencide etmem
00 Yorumlahayır asla yapmam böyle bir şey.
137 Yorumla
Soran+1 yılSeni incitecek kızdıracak şeylerde bulunsa dahi bunu koz olarak kullanmazsın yani? Peki tepkini nasıl verirdin intikam almak istersen mesela, döverek mi
Soran+1 yılGenelde dövüyorlar
Soran+1 yılAldatırlarsa ihanet ederlerse falan kız arkadaşlarını intikam için genelde dövüyorlar öldüren de var, çoğu erkek şiddet uyguluyor kadınlar zayıf kendini savunacak kadar teknikleri ve güçleri olmuyo
Soran+1 yılAma çok çalışmamız gerekiyor bunun için. Erkeklerin de yerinde sayması lazım yetişmemiz için onlar kas çalışırsa yine bizden katca üstün olurlar. Kadının kas lifi az kendini de yırtsa erkek kadar olmak çok zor
- +1 yıl
kasla alakası yok belli başlı savunma hareketlerini öğrendikten veya yanında kendini korumanı kolaylaştıracak aletler taşıdıktan sonra çok rahat karşı koyarsın. ayrıca soruma yine cevap alamadım salak gibi "maço erkek lazım masaya yumruğunu vursun" deyip dayak yedikten sonra da ağlamanızın sebebi ne?
Soran+1 yılSonuna kadar oku bak ;Çünkü biz kızlar yönetilmeyi seviyoruz ve maço erkeklere bayılıyoruz, gerek yatakta gerek gün içinde sözünü geçirebilecek hükmedicek kontrolü eline alacak erkek istiyoruz. Kılıbık ve kadından korkan erkekler çok itici. Adam dediğin gücünü hissettirecek. sekste bana küçük çaplı acılar uygulamasına bayılırım ama hepsi tadında olduğu sürece güzel. Ağzımı burnumu kırsın istemiyorum baskın olsun ama ciddi anlamda can yakmasın
Soran+1 yılBahsettiğin fiziksel güç değil sanırım. Bak tatlım bu özgüvensiz korunmaya muhtaç ya da aciz olduğum anlamına gelmez. Tercihim böyle, böylesinden zevk alıyorum. Maço erkek daha çok tahrik ediyor beni oldu mu. Bir nevi fantezi yani. Ayrıca özgürlüğümü kısıtlayacak hakkına sahip değiller. Bilmiş bilmiş konuşma bana
Soran+1 yılGerçekten ince göremiyosun. Zeki değilsin ve bunun için seni suçlayamam. Tatlım bak günlük hayat ile yatakta davranış şekilleri farklı olursa ben o seksten zevk almam. Çünkü gerçekçi olmaz inandırıcı olmaz şöyle söyliyim daha iyi anlaman için. "Ayy canım dur sen ne yemek yapıosun kii yhaa ahaha şeker şey dışardan söylerdik yaaaa" tarzında bir kişi yatakta maço olursa çok sahteci durur ki olamaz da zaten.
Soran+1 yılYukardaki yorumuma karşılık verme daha yoksa ben çakıcam suratına ve ağlayan sen olacaksın
Soran+1 yılEkran arkasında olmasan emin ol çakardım
Soran+1 yılSenden de aynı karşılığı beklerim karaktersiz adam. Bu cesur olduğumu gösterir uzatma ulan
Soran+1 yılİzmirdeysen seks yapalım mı
Soran+1 yılYine mantıksız konuşmaya başladın. Sanki bu sitenin insanları başka bir dünyadan. Neymiş burdan asla tanışmazmış. Ha yolda karşılaştığın insan ha bu sitede karşılaştığın. İkisine de aynı saygıyı vermek zorundasın ayrıca
Soran+1 yılReglım. Karnım ve belim inanılmaz ağrıyo yatak ta uzanıyorum şu an ne iyi gelir bildiğin kıvranıyorum düşmanlığı bırak da fikir ver
- +1 yıl
bu sitede takılan kimseyle bir şey yaşamam demiyorum sitedeki amacım bu değil yani site içinde samimiyet kurma gibi bir amacım yok. günlük hayatta biriyle karşılaşırım ks de takıldığı çıkar ortaya orası önemli değil ama ks de amacım gözlem yapmak, belki birilerine yardımcı olmak, anlatabildim umarım. her neyse ağrının geçmesi için neler yaptın sen
Soran+1 yılAğrı için kimisi sıcak kimisi soğuk tut diyo hiçbir şey yapmadım ağrı kesici de geçirmedi üstelik başım da çatlıyo resmen ölmek istiyorum şu an sancıdan dolayı
Soran+1 yılMajezik
Soran+1 yılReglken seks yapsam zararı falan olmaz dimi bu arada? Erkek arkadaşımda tiksinme gibi huyları yok ikimiz de doğal buluyoruz kan akıp gitsin bizi pek bağlamaz, yalnız oral olacağı için ağzına kanın gelmesi ona zarar verir mi
Soran+1 yılİkimiz de istiyoruz. Zararı olur mu kirli kan sonuçta, ya da bana zararı olur mu onu bilmek istiyorum
Soran+1 yılBenim adet kanım zaten ciddiyim kötü kokmuyor. Mide bulandırıcı baskın bir kokusu yok öyle hatta kokusunu ben seviyorum. Ama ölü hücreler atılmıyo mu ondan hijyenik değil diye düşündüm ben adetken denize giriyorum hatta ikinci üçüncü günümde giriyorum bişey olmadı sadece kesildi
Soran+1 yılNe bulaşmış olabilir peki nasıl öğrenirim ya hastalık kaptıysam 😱😱😱😱😱😱😶😶🙊😐😶😵😠😡😰😥😪😢😞😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱😱
Soran+1 yılBabam şu an işsiz annem de apartmanların merdivenini silerek para kazanıyo ayda 400 lira ne kadar bu testler parayla mı yapuliyo çok mu pahalı
+1 yılkız erkek farketmez. kimsenin güvenini sarsmam
00 YorumlaEeee ne derler
Tencere kapak
İyi yapmış00 Yorumla
+1 yılİfşa etmedim ama ederim
00 YorumlaEtmedim. Etmem. Etmeyeceğim.
00 Yorumlabeni ifa ederse ederim.
00 Yorumla
+1 yılhayatta olmaz öyle şey...
00 Yorumla
+1 yılhayır ifşa etmedim...
00 YorumlaDiğer konusunda 822 cevap paylaştı. Asla etmem etmedim de
00 Yorumla
+1 yılHerkesin anne babası var, yapamam böyle bir şey.
00 Yorumlakaraktersiz değiliz :/
00 Yorumla
+1 yılasla etmem bana özel bende kalır
00 Yorumlaasla. ne iğrenç şey ya
00 Yorumla
+1 yılasla her ne uğruna olursa olsun
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik!!
00 YorumlaAsla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapmadım, asla yapmayacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır etmedim etmemde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDilimi a mcıgina sokarım
00 Yorumla
+1 yılhayır uğraşmam...
00 YorumlaYapmadım ve yapmamda
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
+1 yılGömerim.
00 Yorumla
+1 yılEtmedim
00 Yorumla- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılEtmem, etmedim.
00 Yorumla - Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyıptır günahtır be
00 Yorumla Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. Asla.
00 Yorumla
+1 yılEtmedim
00 YorumlaHayır
00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. hayır
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!