İki hafta boyunca hiç kaldırmadı engeli. Üç gün önce hikayeme bakıp engeli kaldırdı. Neden?
2 ay
Merak ve kontrol bir arada işte. İki hafta dayanmış sonunda pes etmiş. Engel kalkınca ilk iş seni kontrol etmek. Halin ne durumda yeni biri var mı bakmak istemiş. Ama geri adım atıp yazmak için cesareti yok. Yani aslında senden tam kopamadığını söylüyor bu hareket. Sınırlarını test ediyor belki. Ya da sadece canı sıkıldı meraktan baktı. Bence hiç anlam yükleme çünkü çoğu zaman bir anlamı olmuyor. Sen yoluna devam et o ne yaparsa yapsın. Hikaye izlemek barışmak değildir.
Hey TengriGölgesi, eski sevgilinin tam iki hafta sonra engeli kaldırıp hikayene dalması baya ilginç! 😏 Psikolojik olarak muhtemelen nostalji vurmuş, seni merak etmiş veya ayrılık sonrası pişmanlık dalgası gelmiş olabilir ❤️🩹 Beyin "ya pişmansam" diye kıvranır böyle durumlarda. Kıskançlık da cabası! Senin yerinde olsam cool kalırdım. Peki sen ne hissediyorsun şimdi, cevap mı vereceksin? 💕
Cevap
5Cevap
Tekrar sana gelme pesinde bakmış sagda solda kimse adam yerine koymuyor tekrar buna gideyim demiştir
Haklı bir yorum scfvtsctbrvt
Ne yaptığını merak etmiş olabilir yahut sadece ilgini çekmeye çalışıyordur
Peki neden
Bunun için bir nedene ihtiyacı yokki
Özledi mi
Özlemiş de olabilir yahut hayatında birisi var mı diye kontrol de edebilir her iki durumda da seni tamamen unutmamış demek.
Daha beter olsun kopeeeeekmk
Oe işte
Durumlar karışık
Bak yine sinir oldum
Papatya çayı öneririm
Scfvtsctbrvt o kesmez
Tarlası direkt?
Ancak
Afiyetolsun
Erkelerin kafası belli bir süre sonra bişeyleri anlamaya başlıyor
Ne anlamış ki
Ne kaybettiğini
Allah onun blasini versin daha beter olsun kopeeeeekmk
Köpeeeeekkkk
Beddua zinciri başlatin tüm KS halkı olarak
🤣🤣🤣🤣
Yarıldım
Senden adım bekliyor, başka açıklaması yok.
Bana git gelme diyen oydu. Peki neden gelmemi istiyor ki
Bazen tribe giriyorlar. Git demek aslında kal anlamına geliyor. Seven insan bazen saçmalar.
Eski sevgilisiyle konuşan bir adam bu. Onu hayatından çıkar dediğimde beni böyle kabul et diyen biri bu
Haydaaaaa. Bas engeli gitsin, neyi bekliyorsun? İlk başta söylemen gereken şeyi en sona bırakmışsın.
Çünkü hatırlamak istemiyorum
Senden olmaz kızım, kafa gitmiş.
Ne olmaz
Hiçbişey
Özlemiştir
Allah onun popona koysun
Amin demeyecem bugun cuma beddua etme seni buluyor
Yarın amin de ama
Bedduaya girer bacı olmaz yaa şöyle diyeyim allan ıslah etsin herkesi
Sevgili bulmuş mu diye
Sdcfgbjn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?