Eski sevgilim hikayeme yanit verdi geri donmeye mi calisiyor anlayamadim?

Eski sevgilim birkac gun once instagramdan engelimi kaldirdi ve mesaj atti cevap vermeyince gece 3te aradi reddettim mesajina cevap verdim benden nefret ettigim kizla ilgili yardim istedi kiz cok buyuk yanlis yapmis bende gece uykulu halimle reddetmedim tamam dedim gectim o kizi her turlu düsürebilir istese bulur yani bana ihtiyaci olmaz yani herneyse konusurken ben eski sevgilimin kuzenine bunun benden sonraki sevgilisiyle olan seni seviyorum sslerini atmistim bana dediki kuzenim attigin ssleri gosterdi ayrildigima pisman degilim barismak icinde yapmiyorum (daha önce ayrildigimizdada boyle demisti ve kisa sure sonra barismistik) ama o seni seviyorum ssleri sirf o kiz bana guvensin yanima gelsin diyeydi dedi tamam dedim uzatmadim umrumda oldugunu dusunmesin diye dunde attigim hikayeyi gordu ama yanit vermedi omce sonra baktim sabah sonradan hikayeme yanit vermis esyalarini istemedigini soyluyor bende, bende durmasini istemedigimi atmayacagimi gelip almasini soyledim istemiyorum dedi amaci ne
Eski sevgilim hikayeme yanit verdi geri donmeye mi calisiyor anlayamadim?