Anlamıyorum cidden birinden hoşlansanız ve karşı taraf da sizden hoşlanıyor olsa yine de niye uzak durmaya çalışırsınız //
2 ay
Özgüvensizlik. Ama toplumda şöyle bir şey var, hem bazı kızlarda hem de başı erkeklerde gurur ve yanlış anlaşılma korkusu söz konusu. Uzak durarak alfa olacağını zanneden insanlar da var yanlış düşünür bir şey olur gibisinden özgüvensiz kalabilenler de. Toplumsal çürüme bunlar. İnsanlar çok fazla önyargılı.
Ozguvensiz birine de benzemiyor ama duygularını ifade edebilen biri değil her şeyde geri planda duruyor. Sert ve yalnız erkeği oynuyor. Kankasi da öyleydi ama değişti. Sanırım benimle ciddi düşünemiyor dünya görüşleri yüzünden biraz muhazakar biri
Alfa erkek kafasında olan biridir. Kızlara fazla yüz vermemeyi doğru olduğunu düşünen biridir evet bende bu kafada olabiliyorum ama birazda gaddar olmamak lazım yani benle ilgilenen bir kıza da gaddar olmam bu şekilde. Sadece mesafe çizerek tanımaya çalışırım huyu husu iyiyse ciddi yola girerim misal. Ama işte herkes aynı kafada olmuyor onun kafasında sıkıntılar vardir
Kafamı karıştırıyor sadece. Çoğunlukla hiç bakmıyor sadece kaçıyor gidiyor ve başını egiyor başka şeyle mesgulmus gibi yapıyor dinliyor. Bazen de şöyle mesela pazartesi günü derste bir arkama döndüm dik bir şekilde odaklanmış bana bakıyor. Bende bakmaya başladım baktım gözünü indirmiyor önüme döndüm. Bugünse gram bakmadı. Ama şöyle bir şey oldu mescitten çıktı içerde bekledi bende çıkacaktım ama çıkamadım telefon geldi ayağım disarda kaldı uzun süre tam ayakkabımı giyecektim. Bu olaydan arkadaşımın haberi yok derste kaç kere kendi ayakkabısına baktı vs dedi. Çok ketum çözemiyorum
Erkekler de kız gibi olmaya başladı valla bak ben şahit oldum artık. Yani bir erkeğe bu hareketleri ben yakıştırmıyorum
Erkek güzeli zaten djdmkdkd ama sert durmaya çalışıyor yargılayıcı bakış atıyor etrafa mimiksiz he sen nasıl hoslandin dersen bir an sadece bir an yakaladım göz göze geldik ve afalladi onu dusunurken hal vaziyet bu
😅
'' Şu erkek mantığı '' mı?
Binlerce yıldır insanlar çözememiş, bilim ilgilenmemiş, hiçbir şeye denk tutulamamış insan davranışını Kızlar Soruyor sitesinde biz mi özetleyelim size?
Gerçekten tebessüm ettim gece gece :))))
Ya bir erkek bakış açısından görmek istiyorum sadece
Soru detayındaki ben olabilirim, neden rahatsız edeyim ki?
Adım bekler erkekler, en azından ben gibiler.
Sen de dovecekmis gibi bakar misin
Ayrıca ne adımı, sınıfta kimse ile muhattap olmamak için en uzak nokta neresi ise oraya gidiyor. Ben yeterince belli ettim. Niyeti olsaydı en azından belli ederdi o da arkadaşımın dediği gibi kriterleri var anladığım ve bu hafta ufakta olsa adım gördüm gördüm görmedim Allah'a havale ediyorum çünkü ne yaptığını ne düşündüğünü anlamıyorum.
Neyse ya kimse için üzülmeye değmiyor. Hiç beklemediğim anda kafamı allak bullak ettiği için kendime kızıyorum sadece sert çıkıştıysam yanlış anlama olur mu? Ama tövbe yani şu üç yılda insanlardan o kadar tiksindim ki ne arkadaş ne duygusal yakınlık tövbe bir daha.
İyi günler 🌼
Niyeti olsaydı belli ederdi, niyeti yokmuş.
Hayırlısını dileyin.
Sizlere de hayırlı günler, estağfurullah.
Ben de öyle düşünüyorum
Teşekkür ederim eic için. Mahçup ettiniz.
Canım zararsızhasera'm, erkek mantığı bazen tam bir muamma değil mi? 😩 Hoşlanıyorlarsa bile reddedilme korkusu, ego koruması ya da "acele etmeyeyim" diye uzak dururlar, içten içe heyecanlanıyorlar aslında 💔 Ben sevgilimle de yaşadım, karşılıklı sinyaller varken bile mesafe koydu başta. Sabret, net olunca açılırlar. Senin hikayende ne oldu, anlat da çözelim birlikte? 😘
Cevap
7Cevap
çünkü kabul etmeyeceğini düşünüyorum, yanlış anlayıp red yiyeceğimi biliyorum.
Ya knk bak ben ona her gün iyi geceler iyi akşamlar vs diyordum. Ona baktığıminda farkında bir kere gözümü kaçırmadan gülümsedim bile afalladi. Bir gün dibine kadar girdim bekledim daha ne yapayım. Getcontacttan bile baktigimin farkinda
Benden hoşlanıyor galiba ilgi hoşuna gidiyor olabilir çünkü kafamı da karıştırıyor
Hoşlanmıyor yazacaktım onu da düzelteyim
Bir çok etken var özellikle ekonomik ama psikolojik de olabilir bağlanma korkusu, ailevi nedenler vs. Sürüyle etken
Ya öğrenciyiz zaten ekonomik sanmiyorum
Gelecek kaygısı yeter zaten herşeye
Ya saygı bitmiştir ya da sevgi.
Ben evlilikten korkuyom
Mantık yok bam bam bam
Ben uzsk durmam
Parası olmadığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar