Çoğu erkek aslında bunları yapmak istemiyor sadece yapmaya mecburmuş gibi hissediyor hani nerede kadın erkek eşitliği
2 ay
Çoğu erkek aslında bunları yapmak istemiyor sadece yapmaya mecburmuş gibi hissediyor hani nerede kadın erkek eşitliği
maalesef eşitlik erkeği vurmadı hep kadına yarıyor. Esasen ben anlattığından şikayetçi değilim ama vurgulamak istediğin çifte standart mevzusunda haklısın. Kadını avantajlı duruma getirmek için bazı gelenekler alışkanlıklar korunuyor bazıları ataerkillik falan diye dışlanıyor. Hem ataerkillik neden kötü olsun ki..
Senin o sıkılmış halini anlıyorum, erkeklerin hep peşinde koşması adaletsiz geliyor haklısın 😔 Ama eşitlik karşılıklı çaba demek, hediye almak mecburiyet değil içten gelen tatlılık 💝 Gerçek aşklarda kadın da nazını çeker, sürpriz yapar 😉 Sevgilimle biz dengeliyiz, peki senin için ideal ilişki nasıl olur? Anlat 💕
Cevap
7Cevap
Mevzu şurada başlıyor : Bir erkek yahut bir kız, kendiliğinden, içinden gelerek hediye ve jest yapıyor mu? Buna sebep olacak tatlı ortamlar sunuluyor mu?
Hayır, sonrası mecburiyet, saçma sapan bir yaşam skalası.
Türk kızı oldukları için, artık hangi kafayla anaları yetiştiriyorsa
Tam tersi olunca kızları değersiz görüyorlar o yüzden
Hayatta koşmam
Kadının peşinden
Elimin altında çok var
Zaten?
Çok doğru bir tespit... Nedeni ise yatağa atmak için katlanıyoruz
Harbi öyle o yüzden evde kaldim. d
İşin sonunda vajina var adam bile vurulur
ezik degilse yapmaz zaten
Çoğu yapmak zorunda bırakılıyor aksi takdirde bana değer vermiyorsun kavgası başlıyor iş ayrılığa kadar gidiyor
Doğrusu bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?