Eski sevgilini arasan, yardıma çağırsan, telefonunu açar mı, gelir mi?

2 Nisan 2026
Eski sevgilini arasan, yardıma çağırsan, telefonunu açar mı, gelir mi?

2 Nisan 2026
Ayrıldığımızda whatsapp'dan 295 tane mesaj atıp benden yardım istemişti Daha önceden kavga ettiği insanlar buna zarar verecekmiş lütfen eve gidip gelirken yanımda dur dedi ayrılmış olmamıza rağmen zarar vermesinler diye gittim yanında durdum zaten böylede bir şey yokmuş yalan söylemiş tekrar barışmak için ama ben şimdi arasam telefonu açmaz mesajıma cevap vermez instagramdan eklesem kabul bile etmez öylede birisidir kendisi ne diyelim hakkımızı helal etmiyoruz böyle insanlara ki ömür boyu mutsuz olsunlar
@Yasmin997 O konuda haklısın koruma olayı şu şekilde ben ayrıldım ama başak birisi ile bir ilişki başlatmadım ayrıldıktan 1 gün sonra mesaj atmıştı eğer daha fazla süre geçmiş olsaydı ya da ben başkası ile bir ilişkiye başlamış olsaydım tabiki böyle bir şey yapmazdım ama ayrılalı 1 gün falan olmuştu yardım istedi
Ayrıldıktan sonra olay bitmiştir. Sen onun kocası delisin ki senden niye yardım istiyor? Gitsin polise. Çok saçma bu. Yenı nesil sevgililikler ne kadar laçkalaşmış böyle. Şimdi ben biriyle görüşmek istesem adamın eski sevgilisi ondan yardım istese asla kabul edemem bu durumu. Birbirini arıyorsa bitmemiş demektir. Arkadaşlık falan da hikaye. Öyle bir dünya yok. Kadın erkek duygusal bir şeyler yaşayıp ayrılmışsa olay bitmiştir.
@Byzabeyza Hani 295 mesaj atmış ve ben hiç okumamışım ya oda anlıyor ondan ayrıldığımı ve kızgın olduğumu görüşmek için bu şekilde bahane uyduruyor yani ne yardımlık bir şey var nede başka bir şey sırf görürüm ikna ederim kafasında yalan söylüyor maksat bir araya gelelim ben ağlarım yalvarırım ikna ederim kafasında öylede yaptı zaten
Bütün yardım ayakları yapanların amacı bu zaten. Bir tarafın aklı ordadır daima tuzağa düşürürler. Sevgiliğe karşıyım bu yüzden. Resmi bağın olmayan birine körü körüne bağlanmak çok saçma. Biriyle görüşür konuşursun. Baştan kriterler konuşulur. İki taraf anlaşırsa evliliğe gider. Öteki türlü ilişkiler zaman kaybı ve hayatını alt üst eder
Kadından yardım bekliyorsan çoktan ölmüşsün cesedine işiyorlardır... kadın yolcu olsun. Erkek ise bir dere... Yolcunun işi dereyi geçene kadar. İşi bittiğinde arkasını döner ve çantasından siyanür şişesini açar boşaltır derene. O yüzden asla bir kadına tam yardım etme maddi konuda kolunu tutma kaldırıyım derken bakmışsın sen sen yerdesin o palmiye ağacı gibi uzamış gitmiş. Sen balçığın içinde boynuna kadar 😂😏
Numarası yok ki arayamam. Ha telefonu açar ondan eminim
Kalbi güm güm eder mi?😅
Yani öyle çok bi iz bıraktığımı düşünmüyorum güm güm etmese de hayırdır inşallah der 😅
Bı ara bakalım 🤣🤣
Yok herkes gittiği yerde kalsın 😅
🤣🤣🤣
Ne ararım , nede aramasına müsade ederim
Hey Hayat ablam! 😘 Eski sevgilimi arasam telefonu açar evet, ama acil yardıma koşar mı? Yok artık, sevgilim var diye direk blocklarım onu 😂 Senin eskilerinle durum ne, arar mıydın hiç merak ettim? 💔🔥 Anlat bakalım! 😍
Eski sevgiliyi arayıp yardım isteyeceğime 10 yıl yatarım🤣
Hahahha sen taş gibisin abla! 😂 Eskiyle yollar ayrılmış net 💔😂
Cevap
44Cevap
Kimseyle kötü ayrılmadım hepsi açar ve gelirde arada arayanı da var 😅😅
Sende mi katılacaksın aramıza 😂😂
Öleceğimi bilsem ve beni kurtaracak olan tek kişinin o olacağını bilsem gene aramam o derece
Aramam ki. Ama hangisini ararsam arayayım gelirdi
Nerene yara açtım senin? Göster biraz daha basayım!
Kalbime gözlerin ile 🙄
Kaybol ya. Bu kaçıncı hesabın senin? Engellemedim mi ben seni
Eski sevgilim yok olsa bile aramam ya da ondan yardım istemem.
Bunu bilerek insanlara sorarım ‘zorda kalsam aramızda ne olursa olsun gelir miydin’ diye bu benim için hayatıma insan alırken kritik sorulardan biridir öyle kem küm şöyle olursa gelemem bilmem nelere giriyorsa, hmmmm 🙃 bu arada kimseyi aramam be ne uğraşıcam 😃
Kimse ile kavgalı gürültülü ayrılmadık iki yetişkin gibi noktaladık. Kendisi evli gelmez bende aramam.
Yani en mantıklısı olur
Saygı duymak gerekir herkese…
Çok önemli bir konu olmadığı sürece aramam , ararsam da mutlaka gelir bundan çok eminim çünkü hiç bir iliskim saygisizca ya da kavga dövüş bitmemiştir ilişkimiz bitmiş ama saygı baki kalmistir
aramam gerek yok ben başımın çaresine bakarım eskiler eski de kalmalı ;)
Aynı fikirdeyim.
Eski sevgilide numaram bile yoktur, nasıl arayacak.
Sen arayacaksın o değil
Geçmiş olsun🤣
Aramam ama hangisini ararsam arayayım gelirdi..
😅 özgünlük diye bir şey var, bildin mi?
@Sosyetic_SheqiiL kess..
Neyi canım 😅
@Sosyetic_SheqiiL böyle cevapları..
😏😘
Teyze eskileri kovalamak bu ülkede kadınların hayatını mafediyor gördük de yaşadık da hayatım da eskileri kovlmadım gurur dan yakmadığım şey kalmadı Dünya da 🙄 aslan burcu foşik özellikleri galiba DNA işlemiş dönüp arkama bile bakmam çöp atar giderim
Ayrılırken başın dara düşerse ara dedim. Oda aradı gittim ben sözümü tuttum oda kimi kaybettini görmüş oldu..
Ya kusura bakmayın da ben buna aklım almıyor neden başın dara düşerse ara diyorsunuz yani ayrılmak demek bitti gitti demek yani bu neyin sahiplenmesi o zaman bütün sevgili olmadığınız kızlara da bunu deyin çünkü bu neyin kafası ayrılalım ama o ne halt yerse yesin onu koruyalım bu nedir ya gerçekten
Ne yapalım çok seviyordum öyle dedim sözümün eri biriyim mecbur gittik. Ormanlık bir yerde perişan haldeydi evine bıraktım yoldada pek konuşmadık. Ben sözümü tutum artık ona karşı sözüm kalmadı ne hali varsa görsün
Ya böyle olduğunuz müddetçe yemin ediyorum hayatınızda biri var mı yok mu bilmiyorum ama bu zihniyetteyseniz diğer hayatınıza giren kadınlara bu kocaman bir haksızlık ve hakaret bilmem anlatabildim mi siz böyle yaptıkça da beş para etmeyenlerin de bir tarafları kalkıyor işte böyle ayyy nasılsa ne zaman arasam gelir vs diye yapmayın böyle ya Allah aşkına
maalesef insanların alınlarında karaktersiz çiğeri peş para etmez yazmıyor ki. İlk başta iyi gibi görüyor hayatınıza giriyor kendini sevdiriyor sonra yarı yolda bırakıp gidiyor. Bizde acımızla kalakalıyoruz. Keşke gerçekten sevilmeyi hak edecek birini bulabiseyim. Düşünceleriniz de çok haklısınız. Artık sözüm kalmadı bu saatten gram umrumda bile olmaz
Ayrıldıktan sonra bile güvence vermişsiniz yani şimdi de ciğeri beş para etmediği halde gidip ormandan vs kahramanlık yapıyorsanız beş para etseydi kim bilir ne olacaktı ayrıca madem öyle hayatınıza girecek yeni kadınlar da eski erkek arkadaşları ile böyle zor durumda kalınca falan iletişimde olsalar bakalım ne düşünürsünüz onu merak ediyorum
Keşke karakterli biri olsaydı onun için her türlü fedakarlığı severek yapardım. Yaptımın kahramanlık değil sadece insanlık görevi. Hayatıma girecek kadının benden önceki hayatını sorgulamak ve yargılamak benim haddime değil. Eski sevgisi zorda kaldığı için yardımına gitmesine izin verem asla.. Eğer dürüst biriyse bana söyler ben giderim onun yerine
Ya tabi herkes zaten darda kalınca eski sevgilisini falan arar sonra adam gelir falan o kadar normal şeyler ki bunlar…
Bence hayatınıza girecek yeni kadının da eski sevgilisinin kahramanlık yapmasına aynen izin vermelisiniz yani o da belki demiştir başın dara düşerse ara vs diye yani yapmayın böyle ne var ki bunda 😂
Ne yapalım eski kafalıyım biz böyle öğrendik sevmeyi de adamlıda bu zamana ayak uyduramıyoruz maalesef zaten bu zaman da bana göre değil. Yorumunuz için çok teşekkür ederim düşüncelerinize saygı duyarım
Eskiden sevmek bu değildi yalnız lütfen çarpıtmayın bitmiş bitmiştir yani eskiden bu sizin yaptığınız asıl yeni bir kafa ki bilmiyorum umarım yeni hayatınıza giren sevgiliniz ya da karınızın eski sevgilisi de böyle kadının başı dara düşünce gelir falan birlikte vakit geçirirsiniz ne kadar güzel olur
Hayatımda yeni biri olsaydı gidetmezdim ama sözümü tutmam lazım güvendiğim birini yollardım. Bu durumuda hayatımdaki kişiye söylerdim. Ben köşeme çekildim acımı yaşadım zamanda olan bir olay ondan dolayı..
Silmeye gerek yok yorumlarınız için teşekkür ederim
Telefonu açar da yardıma gelir mi bilemem, o kadar tanıdığımı düşünmüştüm, tanıyamamışım neticede.
Gelmez uzakta cunku ama uzun suren bir iliskim olmustu ondan yardm istesem gelir fakat gelsin de istemem fjwjrh
Evet buna kalpten inanıyorum.
Gelmese de ben ona hiç kırılmam. Vardır önemli bir nedeni. 🦋🌸
Sevgilim hiç olmadığı için olsaydı aramazdım
Ne yardımı allah aşkına ben gidene kadar ohooo hahahhaha
Koşa koşa gelirde ben aramam numarasıda yok zaten
Aramam ki Allah eski sevgiliye muhtaç etmesin kimseyi
Eskiler eskide kaldı, o sayfayı çoktan kapattım. Aramayı veya yardım istemeyi asla düşünmem.
Numaramı silmemiş belkide arasam açmamak için silmiyordur shshs 🙄 senelerdir orada arasam sevgilisi çıkar ama eski flörtleri arasam anında açarlar
Vallahi bugün kimi arasam saniyesine burada biter o kadar net ama aramam
Kesinlikle hepsi gelir bende hepsine elimden geldiğince yardım ederim 👍
Arkadaşlarım dostlarım dururken neden eski sevgilimi arıyım ki. Ama muhtemelen gelirdi
Eski sevgililerimden hiç biri beni arayamaz. Kimseyi yardıma da çağırmam.
Sanırım şimdi hepsi evli aramakta hoş olmaz gerçi numaraları da yok
şu an aramam ve arasamda açmaz eminim ama ariyacağım gün yakındır alçaklara kar yağıyor üşümedin mi sen bu işin sonucunu düsünmedin mi türküsünü dinletecem ona
Yok ya birlikte bile yararı yoktu şimdi mi gelecek 😂
Gelir de aramam, daha önce arayacağım bir sürü insan var
Açar geçen aradım açtı ama bir daha arıyacağimı düşünmüyorum
En son hiçbir exini engellemeyip beni durduk yere engellemişti kanka o yüzden meşgule düşer jsjsjsjs
Doğru bir yorum gelmis yani. Burada millet kendini vazgecilmez herkesten ustun gorur bir halde. Yok aradam hepsi ucar gelir kosar gelir. Bunlarin ki adam degil sadece erkekmiş
@gözüdönenADAM ya abi yok bizimkide bir cacık değil bakma sen hiçbir exini engellemişti benleyken hatta gerek duymuyorum demişti ama ne hikmetse durduk yere beni engelledi bide ayrıldıktan 5 gün sonra 😅
İnsanlar yalanci iki yuzlu karşı tarafa hep olmadiklari birini anlatiyorlar kandirmak icin.
@gözüdönenADAM dnjsbsjs bilemem
İnsanlar neden bu kadar kisiliksiz anlamiyorum
Bu zamana kadar kaç kişi girdiyse hayatıma hepsi de gelir ancak sadece son konuştuğum çocuk hariç. O insanlıktan anlamayan bir tip.
Bu ilişkinin nasil bitirildiği ile alakali bir durum. Benimkiler hep hasımca bittiği için ben;
Aramam.
Ararsa açmam, açarsam da yardıma gitmem.
Beni kimle değiştiysen, yerime kimi koyduysan onu ara, o gelsin yardıma derim.
Gelir ama aramam tabi
Ulasamam da ulaşabilsem koşar gelir bende onda bı sıkıntı olsa yardımcı olurum
@Yasmin997 iyi de ulasamam dedim başta bir görüşme yok çok kötü ayrılmadık insan gibi ayrıldık kimse kimseye ulaşmadı ben olası bir aciliyet ihtiyaç için böyle yazdım
@Yasmin997 haklısın kral
En son sevgilim 2013 de oldu sonra olmadi esir dustum
Arasam açar ama aramam arasa açarım ama aramaz! O misal
Hepsi açar can atıyorlar cunku barışmam. icin
Açar ama ben aramam sevgilisinden ayrılsın yazar ztn
Açmasını isterdim açıkçası. O inadı yüzünden gelir mi, gelmez mi, işte orada emin değilim…
ben onu aramam o beni ararmi bilmem arasada açmam arayanlar oldu gram açmadim yenisi varken kim eskisini taksin
Aramama gerek yok oda aramaz
Sanırım gelmez beni yok sayıyor
Açar da gelir mi bilmiyorum
sanmıyorum adı üstünde eski sevgilin
112 yi ararım daha çok yardım eder.
Gelebilir ama tam emin değilim
allah muhtaç bırakmasın yeter
Ben kimi arasam seferber olur.
Gelir ama aramam.
Ondan gelecek hayır Allah tan gelsin
Açar tabi gel demem sma
Telefonu parçalarım yine de aramam