Eski sevgiliniz ile ilişkinizi nasıl sonlandırdınız? Ayrılmış olmanıza rağmen kendisini arasanız telefonunuzu açar mı yoksa görmezden mi gelir?

Eski sevgiliniz ile ilişkinizi nasıl sonlandırdınız? Ayrılmış olmanıza rağmen kendisini arasanız telefonunuzu açar mı yoksa görmezden mi gelir?

Ara ara hal hatır soruyoruz hayat yolunda falan filan samimi olmaya gerek yok yaşanmış duygular bitmişki sonlanmış duyguların olmadığı yerde normal bir sohbet edilebilinir. Kimseye kün duymam
Ayrılığın nasıl gerçekleştiği ile alakalı bir durum.. Eğer medeni bir şekilde sonlandıysa ve çiftlerin hayatında kimse yok ise neden olmasın..
Mesele şuki ayrılırken değerleri kaybetmiyorum bunu da yansıtıyorum belkide çok ciddi bişiy başıma gelmedi
Bu şekilde bir yaklaşım en güzeli olsa gerek..
Açardı tabii ki. Aynı şekilde o aradığında bende açarım.
Her ilişki maalesef bu şekilde bitmiyor, böylesi daha şık..
Aynen öyle maalesef... Ama olması gereken bu evet. Daha saygılı , şık. Hiçbir eski sevgilimle düşmanca ayrılmadım. Hiçbirine kırgınlığım yok. Onlarında bana olduğunu sanmıyorum. Ben şuna inanıyorum. Eğer ilişkinde karşındakine değer veriyorsan, o ilişkide saygılı bir şekilde biter. Sevgi biter, dostluk kalır. :) Kötü bir şekilde bitiyorsa bırak bitsin... Ondan ne dost olur, ne sevgili. haha
Pişmanlıklarım hiç yok. İyikilerim var :D
Çok zarif bir düşünce tarzı.. Yaşanmışlıklara saygı duymak gerekiyor, ayrılırken de bunun bilincinde olmak önemli..
Evet kesinlikle katılıyorum. Bu doğru...
Eig için teşekkür ederim :)
Rica ederim.. :)
Açar niye açmasın aramızda kötü bişey yok
Cevap
1Cevap
Aradığımı görünce inme inmezse kesin açar...😄
Şimdi durduk yere hastane masrafı falan.. Hiç gerek yokmuş :)
Aynen öyle ne gerek var...😄
Hayır açmazdım ama eski sevgilim yok zaten.
Eski eşimi arasam açar ve konuşuruz kötü ayrılmadık çünkü.
Süreci iyi yönetmekle alakalı bir durum sanırım..
Evet iyi yönettik şükür.
Birbirimizin yüzüne bakamayacak şeyler yaşanmadı bunun etkisi de büyük.
Her insan kendisine yakıştığı şekilde hareket ediyor..
Her insan değil.
Kimi insanlar bencillik ve hırsla işleri içinden çıkamayacak hale getirebiliyor.
Sonuçta insanlar.. Çok fazla anlam yüklememek gerekiyor..
Orası öyle yle tabii 🙂
Arayıp bulamadığı şey😂 sevinçten apaçi dansı bile yapar 😂
Hah:) Durduk yere keyfimiz kaçmasın..
görüntü kirliliğine gerek yok
Ararsa açmayın buluşalım derse buluşmayın yazarsa cevap vermeyin dua ediceksiniz bana
😅😅
Açar ama aramam
Eski sevgilim yok.
Açar bence
Açar bence
Acmaz o pust
Aramam sdcvv
açar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?