Sanaldan konuşuyoruz, o ilerlemek istiyor ama ben istemiyorum. Kırmadan ne yapmalıyım?
2 ay
Yanıtsız bırak, geç yanıt yaz, ilgisiz davran... zamanla anlayıp uzaklaşır zaten. Yine olmuyorsa ve uzağında biriyse artık bir sevgilin olduğunu ve bir erkekle yazışmanın doğru olmayacağını söyle.
sen onla konuşmak istiyor, zaten yazmışın "sanaldan konuşuyoruz" yani konuşurken konuşmak istememek ciddi bir paradoks.. sen diyeceksin ki; "onu kırmamak için konuşuyorum" böyle bir mazeret yok, sen konuştukça o sana bağlanacak ve uzun vadede çok daha ruhu kanayacak, ma. ll ma.. ll onla uzatma ve engelle, sen kötü birisin, iyi olmaya çalışıyorsun , istemiyorsun onu boş boş konuşma.
Anlıyorum seni tatlım, sanaldan ilerletmek isteyenler can sıkıcı oluyo 😕. En kırmadan yolu net ol: "Bak, seni kırmak istemem ama ben ilerlemek istemiyorum, konuşmayalım artık ❤️" deyip engelle. Rahatın her şeyden önemli! Sen şimdiye kadar ne söyledin ona? 💬
Cevap
4Cevap
Net şekilde şöyle nasi bir noktada olduğunuzu bilmem ama sen bana karismiyacan ben sana karismiyacam biz sadece arkadaşız falan de
dizide falan mı yaşıyorsun? klavyeyle kim kimi kırabilir?
Konuşmak istemiyorum demek zor değil.
Kır yedekleriniz vardır zaten ne olucak
Attığı mesajlara bakma olur biter
Konuşmak istemiyorum de engelle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?