Kaslı yakışıklı erkek mi, zengin cömert göbekli erkek mi kazanır?

2 Nisan 2026
Kaslı yakışıklı erkek mi, zengin cömert göbekli erkek mi kazanır?

2 Nisan 2026
Erkek gözüyle bakınca kas ilk anda dikkat çeker, cüzdan da çıkarı olanı çeker ama gerçekten kazanan şey ikisi de değil. Asıl farkı tavır, özgüven, akıl ve kadına hissettirdiğin değer yaratıyor. Sadece parayla gelen ilgi de sadece görüntüyle gelen çekim de kalıcı olmuyor. Bir erkekte duruş varsa, kendini taşımasını biliyorsa zaten çoğu şeyi önden kazanıyor.
İkisi de kazanır, bu senaryoda kaybetmeleri mümkün değil, kızların bazı bölümü dışa odaklı zaten uzun boylu ve kaslı olanlardan etkileniyor yani bir kız istemese başka bir kız ister illa ki. kimisi de para odaklı yani hayatın geri kalanını rahatlık ve bolluk içinde geçireyim gibi amaçları var. tabi bana sorarsanız parasını gösteren daha önde çünkü kızlar olgunlaştıkça tipe daha az bakmaya başlıyor sonra yerini para almaya başlıyor
Cüzdanını açan kazanıyor maalesef
Cüzdanını sevdiklerine kaslarını da sadece karısına açacak erkek.
Teşekkür ederim abla 🖤🍷
Kaslı yakışıklı her zaman önde tabii 💪😍 Kıvanç gibi fit body'ler kalbimi çalıyor, cüzdan açmak güzel ama sevgilimle ben kalp ve chemistry kazandık zaten ❤️😂 Göbekli cömert amca tatil ısmarlar diye mi seçilsin? Hayır canım, dış görünüş flörtü başlatır! Sen hangisini seçerdin Hayatİstanbul77, anlat bakalım? 😉
Para benim için hiçbir zaman onvelik olmadı. Tabii ki kıvanç derim.
Aynen canım Kıvanç forever! 💪❤️ Chemistry'siz para boş! 😍😂
Cevap
34Cevap
Cüzdanını açan kazanır devir para devri kas pek işe yaramaz para daha dikkat çeker bu devirde paralı olsun kası ması olmasın :D
Kalbini açan alayım gözüm ne para da ne kasta adam olsun ajsjd
diii
Bu devirde cüzdan daha cazip geliyor kadınlara 😅😅
Cimri olmaması önemli. Zengin ve cömertlik şart değil ama ortalama imkanı olup bunu sakınmaması gerçekten çok elzem.
ve samimi, sıcak olması…
kası göbeği pek önemli değil benim için her türlüsü olabilir
Ne cüzdan için biriyle oldum, ne kas. Önce karakter olmalı insanda. Çünkü bunların hepsi geçici unsurlar.
Aynı fikirdeyim. Ama kıvanç iyidir bee😅
Çok sevdiğim bir tip değil ya kendisi 😄
Senin tipin kimse o olsun o zman😅
ikisi de bir yere kadar belki ama ne istediğini bilen kadın ne kasa nede cüzdana bakar karakteri oturmuş net bir erkek ister ;)
Kesinlikle...
Cüzdan açılında karşıdaki de mutlaka bir şey açıyor 😂
Her kadın açmaz emin ol.
Mutlaka öyledir ben genelleme yapmıyorum.
Ahahaha fotonun açıklaması güldürdü :)
Genelde cüzdana mı bakılıyor şimdi ne.
Bende güldüm 🎈
:) :D

Kıvancın fakirliği.
Fakirin yüzü soğuk olur.
İkisi de değil, olgun adam kazanır, karsisindaki kadın da karakter olarak oturmus olur.
Birinin fizigi değiştiği zaman kadın gider, birinin de parası azaldığı zaman kadın gider
Valla her han gibi birilerini hayatıma almam bu konuda seçiciyim, ve cüzdan maddiyat kas fiziki yapı için bana yakınlık kuran uzak dursun, kafa önemli...
Kıvanç akrep burcuymuş sadece onu biliyorum fakir makir bilmem 😂😂 Cüzdanı siyahsa olur kasları siyahsa kurtarır mı bilmiyorum konular karıştı biraz bende 😄😄
Bence karakter kazanır. Karakteri oturmamış bir insan çok zengin veya çok yakışıklıda olsa dünyayı zehir eder.
Cüzdanı açan kazanır. Cüzdanı varken kasları da varsa kolayca kazanır. Ama fakirse ve kaslıysa kadın kazanır. Tatmini yaşar.
Cüzdanı açık olan adamın neden spor salonuna yazılmamak gibi bir huyu var onu da anlamış değil yani tamamen sağlık için söylüyorum
Kimisi cüzdan istiyor kimisi kas istiyor çok şükür ikiside mevcut ama kimse kalbini açsın bana yarı yolda bırakmasın aldatmasın sevsin demiyor
Bu devirde Para Konuşuyor Maalesef ki Tipsiz olsan bile paran varsa senden iyisi yok toplumun gözünde
Benim için ikisi de kazanmaz direk kalbini açan kazanır.😄
Göbek tatlı görünüyor. Zayıf olsaydı düşünürdük.
İkisi de kazanıyor gibi gözüküyor ön koşul ünlü olması
Cüzdanını açanı kaslarını açanla aldatırlar büyük ihtimalle.
zeka karakter kisilik cok daha onemli ve degerli kaslardan paradan
Yakışıklı olsun fakir olsun hiç sorun değil 😌 ruhum gözüm kadınlığım doysun yeter 😅 Kıvanç gibi seksi bir erkek her zaman önceliklimiz.
Kadınlar için cüzdan
Erkekler için kas ( gaylare selam olsun ) 🙄😬
Kalbini + cüzdanını diyelim biz ona sorumluluk alsın alabilme yetisi olsun zor herkes bencilleşti çünkü
Ahlaklı erkek sevin be😅😅
Aynnen..
Cömert ve göbekli kazansın ne olur:)
Çok içten istedin beee🤣
Evrene mesaj yolluyorum:)
Fark ettim 😅
Umarım yüce makam da fark eder:)
Çok amin diyeyim bari😅
Sağ olasın:)
Ne demek
İkisi de değil. Ne kimsenin parasına ne de kaslarına pis vücuduna ihtiyacımız var. Adamlık, karakter olsun önce.
Ikisi de değil.. Önemli olan fikirlerin uyuşması.
Cüzdanını tabii ki de.
Cüzdanı açan her türlü kazanır
Kiminin parası, kiminin hayır duası :D :D
Cüzdanını açan erkek.
Ortası kazanır
Kadınlar bu konuda farklı düşünebilirler
Cüzdanlı kazanır
İçini açan 🙄
Kas cüzdanı aşar
🤣 Cem yılmazı şahin k ya benzettim
Cüzdanını açan erkek her zaman 1-0 öndedir kazanır
gerçek kazanan kalbini açan olur