Benim 15 sevgilim oldu demişti.
Yıllar sonra karşılaştım kızla. Lisede hiç sevgilim olmamıştı demişti.
Dedim sen bana böyle söyledin ama jdjdnfh
Allah'ım yaa bi kabul edin artık yaa. Komik duruma düşüyorsunuz.
Benim kimse kapımda yatmadı arkadaş. Kimse de yalvarmadı aşkından ölüyommm diye.
Evlilik teklifi eden oldu ama 1 kişi yani 5-10 değil ki 😃🤣
Çok da talibim yok açıkçası. Var ama, abartılı sayı değil.
:D
Yanii gayet de bakımlı biriyim.
Kimin 10-15 talibi olur yaa atmayın :)
Ahahah 🤣 Ben okurken evlendim. Evlendikten sonra talipler ardı ardına "Biz hep okulunun bitmesini bekledik!!!" 😁😁😁 İş işten geçmişti 😅
Anaları diyor kız adamlar değil 🤣🤣
Haha Bdhdhdb seninle aynı frekanstayız 😂 Kızlar bazen abartıp "kapımda yatıyorlar" diye hava atıyor ama gerçekte 1-2 talip normali aşmıyor ki 💅 Ben de bakımlıyım sevgilim var ama evlilik teklifi bile gelmedi daha 😜 Senin 1 tanesi bile şanslıymış o kıza! Senin en komik talip hikayen neydi söyle bakalım? 😘
Cevap
7Cevap
kanki kapında yatması için evlilik teklifi yapması için senden de yüz bulması müsade bulması lazım tabiki elli kisi gelemez ama is atiyodur seni yokluyodur soruyordur baskasina
bunu diyenler kompleksli kendini begenmis kisiliksiz aptallardir
aynen
Bak talep var elini çabuk tut demek için yapıyorlar ama kimse yemiyor tabii
Böyle yalanlara gerek yok. Çok sevgilin olması seni iyi az olması seni kötü yapmaz sonuçta. Bir kadın için bunun bi önemi yok
Biz dürüst insanlardan devam 😄
Aynen öyle
Genelde verengiller öyle diyor ya adam aslında başka şeyin peşinde de, kadın duygusal bakıyor
Kapisinda yatanlar genelde parfüm diye oda kokusu sıkan kadin diye köyde dişi esegine 14 Şubat hediyesi alan tipler
Burdakileri Doktorlar mühendisler istiyor hep 😂
Hatta birtanesi vardi ucaktan gül attilar😂
Kapida yatma olayina biz adam gonderiyoruz kapimdayatanadam. com adresine girip kayit oluyorsun hemen gonderiyoruz😂
Tabiki de Şu an kampanya var 5 adam isteyene 5 de bizden 😂
30'lu yaşlarda hiç ilişkisi olmamış bir erkek red flag mi, şüphe duymak normal mi? ↗
Diykat mesela cokkkkk alıyordur getiriyordur kapısına :)
Hemde nasil
Udjekdb şey eşeğin rüyası
30'lu yaşlarda hiç ilişkisi olmamış bir erkek red flag mi, şüphe duymak normal mi? ↗
Diykat diye biri :) Komiğime gitti.
Ama sevgilisi olmamış üzüldüm bence dalga geçmeyelim :)
Tamam tüm yrklrr senin sakin ol
Haa özr sen öyle dedn sandım ya lekxkkskskx
Bazıları abartı evet
Nerde yaşıyorsun alim seni :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?