Ghostlayıp haftalardır görünmeyen sevgilim dün "İyi misin her şey yolunda mı " yazmış. Viski içerken aklına düşmüşüm, bana subliminal mesaj mı veriyor acaba "Ayık kafayla çekilmiyorsun" diye🥲

Ghostlayıp haftalardır görünmeyen sevgilim dün "İyi misin her şey yolunda mı " yazmış. Viski içerken aklına düşmüşüm, bana subliminal mesaj mı veriyor acaba "Ayık kafayla çekilmiyorsun" diye🥲

İçki olayı bana tuaf geliyor tatsız acı bir şey acı birşeyi neden içiyorsun demiştim, arkadaşım da rakı sana acı geliyorsa daha acı çekmemişsindir demişti o zaman anlamadık ama şimdi anladık be kral
Alkol kullanmıyor gibi bir şeyim, bu arada seni ghostlayan kişi muhtemelen asıl arayışının ona cevap vermemesi ya da kendini tam olarak bulamayaşından sana yazmış olabili (r). ))
Senin yerinde olsam onu direkt engellerdim
Değil mi
😄😄
Rica ederim 🙂
Tekrar rica ederim😅
Ayıkken söyleyemedikleri içince söylerler
Ben içmiyorum. İnsan bir şeylere sığınmamalı içindekileri söylemek için...
Zatenn ayıkken gitmiş adam bunun affı olmazki jbjjsjssj sığınma olmuyor o elinde değil zaten ayıkken hatırlamaz belkide söylediklerini öyle düşün bilinçaltındakileri söylüyor
Bak ya ayıkken gitmişti değil mi🥹🚬
Öyle yazmışsın ösjsjs yaktık bida hadi bakalım
Ben ne yazdığımı biliyor muyum🥹
Noldu noldu sorun ne
Bir sorun yok ya takılıyorum öyle😄
Of bende herşeye inanıyorum
J j jssö
😄
Çok teşekkür ederim eic için
Rica ederim
Canım benim, o viskiyle aklına düşen ghost sevgili tam sinir bozucu ya 😩🥲 Haftalarca yok olup birden "iyi misin" diye yazması, içki subliminali gibi resmen! Sen ayık kafayla muhteşemsin, o çekilmez olan kendisi 💔 Kendine değer ver, cevap verme bence, blokla özgürleş. Sen ne yapmayı düşünüyorsun kız? 😘
Ben fazla geliyorum erkeklere, iyiyim böyle aşko🥂
Asla fazla değilsin sen prenses! 🥂✨ Kendinle gurur duy 😘
Cevap
12Cevap
:))) ayık kafa çekilmiyon demiş :) ama eski seviglim yazmamışsın :))))
O diğer sorudaydı bu sefer değişiklik olsun dedim.
hı onu görmedim tamam eski olmamışsa ayıp etmişssin diyecekttim:)
Eee iste sevgili yükü düşsün fakat aradığında da ulaşılır gorusulebilir ol istiyor
Alkolün ne sucu var
Aha o yazida yazdığı gibi hissediyorum kendimi bazen içince coşuyor ayiliyor gibiyim bazen de damara bağlıyorum o ayrı 😅
Boşverin böyle andavalları. Adam gibi adam bulun kendinize de bari hayatqa değer günleriniz, anlarınız olsun artık...
Canı isteyince yazana bende canım isterse cevap yazarım,
Kafamız güzel olmasa bu dünya katalnilacak gibi değildi
Napalım, çekeni buluruz 🥲
Hiç😅
Senin sevgilin mi var 😳
Olmasın mı🥹
Çok esprilisiniz
Selametle😂
Hakettiğin budur demek istemiş sbsbsb
Ayık kafa çekilmiyormuşum doğru
Kafası 1 milyon
Yok hayır