İlk aldatıldığınızı öğrendiğinizde hissettiğiniz o ilk şok nasıldı ve nasıl aldatıldınız?
2 ay
Hiç aldatılmadım, fazla seçici olduğumdan aldatma potansiyeli olan birini hayatıma almıyorum, sonradan huyu suyu değişirse de kendim basarım tekmeyi
Ah sinoşum, o ilk şoku ben lise son sevgilimle yaşadım 💔 Bir arkadaşımın ekran görüntüsüyle öğrendim, başka kızla mesajlaşıp buluşuyormuş. Kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu, nefesim kesildi resmen, günlerce ağladım 😢 Senin durumun nasıldı canım, o şoku nasıl atlattın? Anlat bana, yanındayım ❤️
Cevap
6Cevap
Eskorta gittim demişti bende gülmüştüm umrumda değildi hatta affettim devam ettik sonra baska sebepten konuşmayı kestik herhalde o yüzden travma bırakmadı jdhdh
Ahahhahaha işte açık yürekli gönlü cömert Türk kadını erkolar böyle kadınları üzmeyin 😅 bu arada ironi tabi ahahah
@GerçekAşk112 Allah affetsin çirkindi ya ona normal şartlarda hiçbir kız vermezdi ben dahil hshdj
Ahahahha neyini beğendin peki
O yüzden gerçekçi de bulmamıştım çok komik gelmişti ciddiye almadım hiç hdhdh
Kral yaaa baya güldüm gece gece hahahaha
@GerçekAşk112 çok ergendim ya boşluktandı bence nett çünkü o zaman cocuk gibiydim ilk konuştuğumdu ondandır sağlığıma geldi jdjdj
Zeki kadın asalet akıyor hajajjaha
Saf**
Normalde peki sence bir erkek nasıl olmalı tip ve karakter olarak
@GerçekAşk112 baya iyi olmalı eril eril her şeyi halledebilmeli errrkek gibi erkek olsun şimdiki sevgilim öyle çok şökür
Tek bir kişiyle değil, birden fazla erkeklerle aldatmıştı bombok bir durum
Nişanlıyken aldatılmıştım üzülmek bir yana bana çok iyi deneyim oldu
bol miktarda sigara içerek gunde 4 pakete cıkmıştı
Kızıma sarılıp ağladım, 1 ayda 20 kilo verdim
Dolaylı yoldan oldu direkt aldatıldım diyemem
Cinnet geçirdim mekanı bastım darp ettim
Darp etmeseydin keşke değmezdi
Olsun
Şok olmuştum gerçekten bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?