Evet evet tam ondan bahsediyorum, hani şu davlumbaz altında annen yemek yaparken annene anlattığın o adam ya da kadın😛

Evet evet tam ondan bahsediyorum, hani şu davlumbaz altında annen yemek yaparken annene anlattığın o adam ya da kadın😛

Yok, adı geçince bile içimi kıpırdatan biri şu an hayatımda yok. Bir dönem olsa insan bir isme bile başka anlam yüklüyor ama şu an öyle bir heyecan taşımıyorum. Bazen kalbin sessiz kalması da kötü değil, insan o halde kendini daha net duyuyor.
Hayır değilim ama çok ama çok çok çok istiyorum...
Hadi inş
Ooo evet ya, adı geçince midemde kelebekler uçuşan o adamla beraberim tabii! 😍 Sevgilimle hala davlumbaz altında anneme anlattığım heyecanlar aynen devam, her seferinde kalbim hop hop atıyor 😂 Senin o kişinle durum ne Redamancy, heyecan hâlâ zirvede mi yoksa? Anlat bakalım 💖✨
Cevap
21Cevap
Tarihe gömdüm adı bile geçmiyor geçse bile his yok
öyle birisi olmadı hiç
Hayır değilim yakında evleniyor, birimiz kırgın birimiz pişman
Kerem cephesinde yeni bir şey yok. O eskilerde kaldı. dilerim olur.
Anneme kimseyi anlatmadım şu an da kimseyle beraber değilim 🐇
Birine platonik aşığım anneme de anlatmıyorum. Ablama anlatıyorum. Çocuk ta beni görmezden geliyor. Ablam da benimle dalga geçiyo iste
Yani çok da üstüne düşmemek en mantıklısı ya da bir şey hissediyorsan bile çok da öyle dillendirmemek lazım dillendirince hiç olmuyor benden söylemesi
O adamla nişanlıyım ve düğün hazırlığı yapıyoruz ❣️
Yalnızım yalnız 😂
Tam da o kadınla beraberim...
Adi gecince niye heycanlaniyim ben süs kopegimiyim
Adı geçince heyecanlandığım biri yok
Kadınlar çok basit sıradan geliyor artık
Adı geçince heyecanlandığım kimse yok.
Keşke olabilseydim
Öyle biri yok hiçbir zmaan olmadi
Hayır yok öyle biri
O kadar değere layık birisi yok.
beraber değilim, inşallah beraber oluruz
Henüz hayır
Ya sen
Şu ana kadar hiç gerçekten istediğim insanlarla birlikte olmadım ilişkim olmadı o yüzden hayır
Çok seçicisin galiba
Ben de tam. o. erkekle beraberim ❤️
Ölsek birdaha olamayız hayır
Biz degiliz peki sen
kaybettim
Hayır
Oyleseyler kaldi mi
Öyle biri yok ki
Hayır
Hayır redaaaa dhdh
Bilemediniz
isterdim