Mutlaka hayatımız boyunca çok sevdiğimiz aşık olduğumuz bir insan olmuştur. Hatta yıllar geçse de yaşanılanları unutamadığımız. Peki şu an o kişiyle mi sevgilisiniz yoksa hep kalbimin bir köşesinde kalacak diyenlerden misiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBen onun degil hayellerimin peşinden gittim onun onu fiziksel olarak sevdim ama yıllarca hayellerimde onunla yaşadım içini ben doldurdum onu ben konuşturdum onun yerine cevaplar verdim kedime bu böyle devam etti seviyorum şuanda birşey değişmiş değiş ama kendimlede çelişmiyorum bir başkasına bakmıyorum o gözle kendimi harap ettim ama sevmek yinede çok güzel birşey biliyorm bir başkası gelicek onuda sevicem ama bu Unutulucak birşey degil o bende hep bir ukte olarak kalıcak oda haberdar bu durumdan artık ikimizde olmıyıcagını biliyoruz o yüzden öyle saf temiz kirlenmemiş olarak kalsın diyorum hep bu flimlerdeki mükemmel aşk anlayışından oluyo heralde birşeyleri yanlş yorumladık ya da yanlış gösterdiler napalm insan sevince sorgulamıyoda ne gururunu düşünüyosun ne yüzsüzlügün kalıyo ama hiçte koymuyo insana yanlış birşey yapmadıktan sonra karşıdakine de hak vermek lazım böylesi bile bu kadar güzelse yaşasam naparım bilemiyorum :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben çok kızdan hoşlandım , vede beraber oldum, ama hayatımda sadece birkere aşık oldum, 7 sene geçti, hangi kızla takılırsam takılıyım, hayali beni hiç yanlız bırakmıyor, herzaman kalbimin bir köşesinde.
714 Yorumla- +1 yıl
En kötüsü hayatın boyunca takip etmesi :)
- +1 yıl
Evet gerçekten aşık olan birisi, ömrünün sonuna kadar bu yükü taşıyarak geçirir, bazen 1/2 iki ay onu hiç düşünmediğim bile oldu, bende tamam artık, onu tam unuttum derken, sanki daha 5 gün ayrılmışsın gibi tekrar başa dönesim oldu. hani derler ya ondan uzağa gidersen onu unutma ihtimalin artar, ben Avrupada yaşıyordum son 5 aydır, Türkiye yaşıyorum, ama onu eskisinden daha fazla özlüyorum.
- +1 yıl
Ah o uzun hikayeler...:D
- +1 yıl
@typef Biz erkekler genellikle, bir bayanın dış görünüşünden etkileniriz ama, bayanlar daha çok bir erkeğin bakımına, kendine olan özgüvenine, karakter yapısına dikkat eder.
Hiç çok hoş bir bayanın , çirkin ama bakımlı bir erkekle beraber olduğuna rastlamadınmı? ben çok rastladım, ilk önce öz güvenini geliştir, bunu bakımına, giyim tarzına özen göstererek geliştirebilirsin, ondan sonra gerisi gelir.
+1 yıl“… İkimiz de aynı şehirdeyiz ve birbirimize varmamız için yarım saatten daha az zaman yeter. Buna rağmen o orada, ben buradayım. Neden? Sebep yok… Ben burada ne yapıyorum? Kendimi ve etrafımdakileri sıkmaktan başka ne işim var? Onun da orada pek lüzumlu şeylerle uğraşmadığı muhakkak. Böyle bir günde oturup piyanoya çalışacak değil ya… Dünyada şimdi onunla yan yana bulunmamamız kadar mantıksız ve lüzumsuz ne vardır acaba? Hayat bir tesadüfler silsilesi imiş, âlâ! Fakat tesadüfün de kendine göre bir mantığı olmalı değil mi ya?”
Sabahattin ALİ.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı.
+1 yılBen aşık olduğum adamla birlikte oldum
2 sene aynı evde yaşadık
benim okulum bitince de evlendik.13 Yorumla- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
165
Cevap
137Cevap
+1 yılBence sebepsizce terk edildim, yoktan yere. Ama o gerçekten çok iyi bir insan. Aslında bundan sonra kiminle sevgili olursam olayım o kalbimin bir köşesinde daima kalmayı hak ediyor. Ama ne yazık ki artık kalmayacak. Ben istesem de kalamayacak artık. Çünkü bundan sonra beni sevebilecek olan (bundan çok şüpheliyim, öyle biri hiç olmayacaktır eminim ki.) kişiye çok büyük yanlış olur bu yaptığım...
Yani belki kedisi değil ama, onun o tertemiz yüreği kalbimin köşesinde daima kalacaktır. Ben istesem de, istemesem de. Sayesinde, çirkin yüzümün ne kadar da güzelleştiğini unutamam... Onunla vakit geçirirken ki yüzümdeki ufak tebessümleri de unutamam... Beraber üzüldüğümüzü, hayata isyan ettiğimizi ve ardından s*ktir et be deyip isyan şarkıları dinlediğimiz zamanları da unutamam...
Bunları hiçbirini unutamam, ama kendisini değil.
Buradan o şanslı kişiye sesleniyorum. Eğer beni seveceksen hep sev, hiç gitme.10 Yorumla
+1 yılkımse kımseyı kalbının bıyerınde saklamaz bunu unutmayın kızlar eskı eskıde kalır yenı ıse hergun yanında oldugu ıcın yenılenerek yanındadır yalandan kımse kımseyı kaddırmasın o hep surada bıyerde kalacak ebedıyen der. ya bır sene sonra adını sor o kim lan der yanı ben yanındakıne asık olup onunla sevgılı olanlardanım... playboyergn gmail com
10 Yorumla
+1 yılKalbimin bir köşesinde kalacak çünkü kalbe kazınan şeyler kolay kolay çıkmaz..! Kalp bu kalpp elbet bir yerine gömersin o kişiyi
Örneğin benn Elayı gömdümmm aşkıım ceylan gözlüm birtanem elayı çok seviyorum arkadaşlar dua edin evleneyim be burdan elaya selamlar o kullanmıyor ama boşa yazmıyım neyseee elaa10 YorumlaBirini çok sevdim hala seviyorum.. 3 yıl önce bir deneyelim dedik ama ilişkiye hazır olmadığını söyledi başta beni çok sevdiğini söylüyordu ama zamanla eski sevgilisinden güvensizlik yediği için kimseye güvenemedi benimle de yapamadı.. Ama hala görüşüyoruz.. Onunda hala hayatında biri yok.. Bende hala onu deli gibi seviyorum.. Hala kendini hazır hissetse ben bekliyorum işte... :( :( :(
10 Yorumla
+1 yılilk ve çocukluk aşkım 7 yaşımda oldum yanii 1. sınıfta 18 yaşımdayım başkalarıyla konustum ama hep aklımın bir köşesindeydi hala görüşüyoruz ilk sevgilimin o olmasını istedim ilklerimi onunla yaşamak istedim ama olmadı içimde kaldı bundan sonra sevgilim olsada evlensemde hep aklımın bir köşesinde olacak hiçbişey yaşayamadığım ilk aşkım sonuçta
10 YorumlaKalbimin o köşesine kadar girebilen birisi olmadı
O köşe balta gitmemiş jungle gibi 😂😂413 Yorumla- +1 yıl
Peki :D
- +1 yıl
Teşekkür ederim damsız derken, hem kız hem erkek mi girsin istiyorsun tamam :D
- +1 yıl
He bahsettiğin çoluk çocuksa sorun yok :D
- +1 yıl
Aaaaaa deme öyle
- +1 yıl
ne demek ilk defa görüyosun. ben şok :D
- +1 yıl
demek ki
- +1 yıl
bende seni hiç görmedim , olabilir neyse işte tanışmş olduk
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok sevgili falan degiliz hic konusmadikta o evlendi zaten :)
onu hala sevmiyorum ama kalbimden cikmayan tek insan hala bile sevgilim olmasina ramen onu gorsem ya da ismini duysam icim bir hos olur :)
evlendigini duydugumda aglamistim ve yine hayatimda biri vardi
ilk sevdigi insanin hic unutulmuyor karsilik alamasa bile10 Yorumla13 yaşında bir kızı sevmiştim aynı okuldaydık 4 sene boyunca sevgim hiç azalmadan kıza aşıktım tabi utangaçlık mı dersin özgüven eksikliği mi dersin hiç söyleyemeden başkalarıyla mutluluğunu izledim şimdi 20 sindeyim ve hala da başka birini sevmeye çalıştığımda o aklıma geliyo kalbimin köşesinde kalacak diyenlerden olmak istemiyorum ama yapacak bişeyim yok :D
10 Yorumla
+1 yılgözlerim geçmişi sorguluyor anılar sanki hesap soruyor...
ayrılığın ilk demleri hatıralar gözlerinde canlanıyor...
yüreğinde hasret rüzgarları esiyor...
unutmak yok yokluğuna alışıyorsun...
sindire sindire yokluğuna alışıyorsun...24 Yorumla- +1 yıl
Alıştık mı dersin yeterince?
- +1 yıl
yara sıcak yara derin...
ilk zamanlar kanadıkça kanıyor...
sonra alışıyorsun yokluğuna...
yokluğuna alışınca yüreğinden silmesi çok kolay...
sevgi ve gururun çatışması yaşanıyor yürekte ve zihinde...
bir virgül her zaman bulunuyor yüreğin cesaretini toplayınca noktayı bırakıyor... - +1 yıl
@LifeTheLover aşkı yaşayan bilir bilen konuşur...
Karşı cince nefsinin penceresinden bakan kişi gönül dilinden anlamaz...
bilmem neyinin sevdası uğruna evlenenlerin sonu hüsran sonu karanlık...
çenesi olan konuşuyor... - +1 yıl
@ruscu_armi +1
bir insanın bir insandan nefret etmesi için gerekecek herşeyi yaptı ama hala unutamıyorum ve sanırım da hiç unutamayacağım
12 Yorumla- +1 yıl
Bu durumda kötüdür eminim... :/
+1 yılBiplersin gitsin diyenlerdenim. Evet hala salak gibi ona karsi hislerim var ama istemiyorum da cünkü biliyorum mutlu oldugumdan daha fazla üzüldüm ve beni sevmiyodu bile hala eski sevgilisini seviyodu beni sadece onu unutmak icin kullaniyodu kendimi onun yüzünden o kadar salak hissediyorum ki hala cikamadim bile o psikolojiden mutluluk nedir unuttum desem yeri var eskiden gözlerimin ici gülerdi simdi sebep ariyorum gülmek icin sevincimi de alip defolup gitti
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo olmadı, cidden belli bir süre süren ilişkilerim de oldu.
Ha ilişkim olmamış, halen daha görüştüğüm ve cidden çok istediğim bir kız var. Ki aleni biçimde söyledim de, ama onla da farklı şehirlerdeyiz ve aşk falan yok ortada, arzu var bir tek.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevgili değiliz, arkadaşta değiliz, hiçbirşey değiliz :( ama kalbimin köşesinde o aşık olduğum bağyan :(
12 Yorumla- +1 yıl
Bağyanlar öyle. :/
İki senedir gorustugm kız arkadaşım son zamanlarda makyaz giyim konusunda çok dikkat etmeye başladı ve gorusmelerimizde sürekli bir iltifat etme ve senin yanında huzurluyum demesi bir garip geldi anlayamadım hoslanmayami başladı benden o kişinin yoksa kalbimizde kalanlardan ni olacak
00 Yorumla
+1 yılo kişiyle sevgiliyim ama çok da pişmanım kadir kıymet bilmeyip kadından beter tiripler atıyor nedenini bile bilmiyorum sözde çok seviyo ama fiil sıfır.
12 Yorumla- +1 yıl
@dontekura ben de senin atliyim
ne yazıkkı hep kalbımın kosesınde kalıcak. allah kahretsın ki. her an dusunmemek ıcın cabalıyorum onca zaman gectı hala mı acır ınsanın canı. geberırı ins.
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir anı olarak kalacak tabi ama zamanla küçük bir tebessümden fazla bir etkisi kalmayacaktır. Yerini yeni heycanlar yeni yaşantılar çoktan almış üstü tozlanmış olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılmetrodan çıkarken görüp aşık oldum sonra ortak arkadaş bulup 1 yıl sonra tanıştım 2 yıldır unutmadım üstelik başkaları da oluyor ama o hep içimde kalacak.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen sigaramı küllükte unutan birisiyim onu nası kalbimde tutayım :)
60 Yorumla O kisi kalbimin en guzel kosesinde ona kral dairesi ayirdim😊saka bir yana istesende gitmiyorki ne kadar yipratirsan yiprat kendini gitsin diye o hep kalici. gelenler gidiyor ama o daima kaliyor kimse ve yasadigin hic bisey onu unutturmuyor. belki onun aklina bile gelmiyorum ama o daima benimle.
10 YorumlaTüm vucudum bırakıyor fakat kalbim o acı sonu görene kadar yine ümitle ve çaresizce bekliyor sadece bir düşünceyle ya bana gelirse... Zamanını ne sen sor ne ben söyliyeyim
10 Yorumlaşş bu güzel pazar gününde gönlümüze sıkıntı düşürme
11 Yorumla- +1 yıl
Ay napalım canım, aklıma bu soru geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayat çok acımasız ve hayatın acımasızlığını hiç sevmiyorum çünkü hayatın adil olduğunu düşünmüyorum ama yapacak birşey yok maalesef yazılmış kaderi yaşıyoruz.
1 kere olmuştu 6 sene önce platonikti yaklaşık 5 sene unutamadım halen ki başka birine vurulana kadar. Ama halen daha ikiside (özellikle son olan platonik) halen kalbimin en dip yerinde ve ben bu saatten sonra başka birini sevemem gibi geliyor :(10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. öyle bir takıntım yok. Hayat kısa ve bir dahası yok. Doğru kişileri kalbime koyar yoluma bakarım ne kimse dünyada kalıcı ne de kimse vazgeçilmez değil.
10 YorumlaBirini tanıdm kimseye böyle hissetmedim yıllar geçti adı hala hafızamda silinmiyor ve kimsenin de silebileceğini sanmıyorum. Onun şu an başkasıyla ilişkisi var ve hep kalbimin bir köşesinde kalacak
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tabiki bir izi, hatırası, ufaktan bir iç sızısı, bir kaç organ zaiyati hep olacak 😊 Ama gözlerim dolsa dahi gülmeyi, acimla alay etmeyi, yutkunup devam etmeyi çok uzun zaman önce öğrendim. Şu an benim değil. Kimin olduğunu inan bilmiyorum. Hayatımda başka biri var ve ben böyle güzel kalp gormedim. Kırılan her bir zerremi bir bir öperek iyileştiren, dokunuşu, sesi şifa olan bir adam var. E hal böyle olunca koyayim geçmişe demek de kolaylaşıyor.
00 Yorumla
+1 yılOnun gibi kirli bir varlığın temiz yüreğimde olmaya hakki yok defettim gitti
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel dedin kız :)
- +1 yıl
Sevgimi ve sevgimin değerini anlamayan herkes benim için kirli bir varlık :)
Tum guzel kizlar bir köşe edinmiş vaziyette minnak gönlümde agsg :p
11 Yorumla- +1 yıl
Helal :D
+1 yılBenim hayatımda öyle biri hiç olmadı..
Helalini bekleyenlerdenim.. İftiharla..
#Vesselam30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılonu çok seviyorum o da biliyor ama olmuyor işte bilmiyorum heralde hiç bir zaman kavuşamayacağım ona hep içimde kalacak ona olan sevgim.
10 Yorumla sevgili değiliz kalbimin bir köşesinde de olmaya tam layık göremedim sadece kalbimin ortasında filan bir yerde duruyo
10 Yorumla
+1 yılO zaman ki adamı öldürdüm ben.
Yeni emreyim yeni sayfayım.
ve evet şu an ki gerçek biliyorum..10 YorumlaAska inanmam isimin dondugune bakarim kizlar hep menfaat dyr bnde onlari taklit edyrm. d
14 Yorumla- +1 yıl
Aşktan nasibini alamamışların sözüdür bence '' aşka inanmam ''.
- +1 yıl
söz yüzüğü takmadım ama ondan daha kötü sonuçla biten ilişkimde oldu. Ben aşka inancımı yitirmedim. Aşka inanmıyorsun ama aşık oldun? bu ne yaman çelişki der insan.
+1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu an o adamla beraberim herseyim o adam benim. Ayriligi aklimdan bir kez bile gecirmedim ama olur da ayrilik olursa ki olmasin hayirlim o olsun istiyorum eger olmazsada kalbimin bir kosesi degil her yani ona ait olarak kalir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ne kalbimde tutarım onu artık nede onunla sevgiliyim kalbim sadece ömrüm diyebileceğim bir kadına ait olucak eskileri siler atarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. O kişi diye bir şey yok, kalbimin bir köşesinde de biri yok.
20 YorumlaO ki hala şehrinin , kalbimin odacıklarında saklı..
20 Yorumla
+1 yılKalbimin kosesinde kalacak bir kadin karsima cikmadi...
12 Yorumlaİnşallah çıkar ne diyelim :D
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Mutlaka kalır kalbinde çünkü çok sevmissin ilk göz ağrın
12 Yorumla- +1 yıl
bende kalmadı :D
+1 yılBen ilk aşkımı hala unutamadım 15 16 yaşlarında hayat daha kolay ve guzeldi onun etkisi mi yoksa gercekten asikmi olmustum bilmiyorum. Gecmise takilip kaldigim yok 10 yıldır ayakkabı değiştirir gibi kız degistiriyorum ama yok cık olmuyor
10 Yorumla
+1 yılHep kalbimin ve aklımın köşesinde kalacak ve bir daha biz diye bir şey olmayacak..
10 Yorumla
+1 yılkalbimin köşesinde kalacak tabi unutmazsam yeni birini bulup :D
10 Yorumlaşu an o kişiyle beraberim rabbim umarım hıc ayırmazz
10 YorumlaŞu an o kisiyle sevgiliyim ayrilirsam da hep kalbimin bir köşesinde kalacagina eminim
10 YorumlaHep kalbimde kalicak iyi kotu (cogunlukla kötü) bircok sey yasadik kolay kolay unutulmuyo malesef
10 Yorumla
+1 yılHayatım onda kaldı umarım yaşayamadiklarimin kiymetini bilir ve kendine guzel bir hayat kurar...
10 Yorumlao kisiyle beraber degilim. kalbimin bir kosesinde de kalmayacak. onu lanetle anacagim hep.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılbenim hiç sevgilim olmadı fakat sevdiğim birileri oldu şu an ne kalbimdeler nede çevremdeler
10 Yorumla
+1 yılKelebeklerin uçuştuğu bir kalbi kendi mezarı yapan biri mi? Asla!
10 Yorumla
+1 yılHepsini kalbimde öldürdüm mezara koydum. Sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılKalbimin bir köşesinde kalacak hep. Ayrıldık çoktan
10 YorumlaHatıralar silinmez geçmişini hatırlayıp geleceğine bakarsın.
10 Yorumla
+1 yılşu an keske o kızla olsaydım , ama malesef baskasıyla bırlıkteyım
10 Yorumla
+1 yılBir cukur actım. Girdi cukura. Ya elini uzatır gel cukura der gelirim.
Ya da pismanım der. ben elimi verir cukurdan cıkartırım. Var git yoluna derim :/00 Yorumla
+1 yıl" Bu gece yarısında ansızın geliverdin sevgilim söylesene yıllardır neredeydin... Geçmiş hep arkada kalır ne yapsan nereye gitsen bir yönün olan arkanda kalır unutamazsın.."
00 Yorumlasevdiğim kişiyle beraber olamadım.. kalbimde olmayı da hak etmese de yine kalbimde, aklımda.. ve sanırım ihanet edemeyeceğim..
10 Yorumla
+1 yılkalbimin köşesinde biri var ama onun için hiçbir anlam ifade etmiyor ne yazıkki
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilim yok :D
Kalbimde kalır muhtemelen olmaz bizim ilişki, engeller var10 Yorumla
+1 yılHep kalbimin bir köşesinde kalacak birimiz evli birimiz nişanlı 😔
10 Yorumla- Devamını Gör (242)
Devamını Gör(287)
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şu an o kişiyle mi sevgilisiniz yoksa hep kalbimin bir köşesinde kalacak diyenlerden misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler