29 yaşındayım, ilk ilişkim ciddiye yönelik adımlarla ilerliyoruz ama aşırı durgunum. Dört dörtlük biri ama içimde bir şey yok ve tahammülüm sıfır, her şeye karşı sıfır.
2 ay
29 yaşındayım, ilk ilişkim ciddiye yönelik adımlarla ilerliyoruz ama aşırı durgunum. Dört dörtlük biri ama içimde bir şey yok ve tahammülüm sıfır, her şeye karşı sıfır.
O senin yerinde olsaydı ne yapmasını isterdin
Sana tahammül edemiyor sana karşı his yok
Sıfır hiç bişey yok
Sen konuştukça takılma fazla diye geçiştiriyor
Ne yapmasını isterdin
Ben söyleyim ayrılmasını isterdin
Karşındakine sıfır duygu yok his yok o halde onunda hayatını zorlaştirmamak için en mantıklı karar ayrılmak
Ama sen
İlerde severmiyim
İlerde şu olur mu. Bu olur mu
Mükemmel bir erkek ama senden duygu yoksa ona karşı onun hayatını mahvetmemek için yapılması gereken ayrılmak
Ama senin gibi bencil bir insan onun hayatını değil kendi hayatını düşünüyor ilerde severmiyim diye soruyor
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki 💔 Mükemmel bir adamın yanında bile durgun ve hissiz hissetmen, belki kalbinin hazır olmadığından ya da içindeki bir şeylerin tıkanmasından kaynaklanıyor. Tahammülün sıfır olması normal değil, kendine baskı yapma, derin bir nefes al ve hislerini dinle ❤️ Onunla samimi bir sohbet et, neyi değiştirebileceğinizi konuşun. Senin kalbin ne fısıldıyor şu an? 😌
Cevap
3Cevap
mantığına yatıyor ama kalbini heyecanlandırmıyor çünkü o yüzden
İleride heyecan olur mu?
Ben onun maddi durumunu düşünüyorum, ayrıca ona karşı soğuk değilim, gayet ılımlı da konuşuyorum ama bazen o kadar uzatıyor ve detaya giriyor ki beni yoruyor. Ben de kırmadan açık açık "Bu kadar düşünme lütfen," diyorum ama o hem annemle konuşmak istediğini söyleyip hem de iki gün "Ya şöyle olursa, ya böyle olursa, şöyle yapayım mı, böyle yapayım mı, böyle düşünür mü?" diye bin kere aynı şeyleri söylüyor. Ben yine sıcak bir şekilde "Diyorum ki hazır değilsen zorlama kendini lütfen." O da "Yok hazırım ama şöyle bir durumum var, böyle bir durumum var," diyor. Artık dedim ki "Kendini de beni de yoruyorsun." Böyle dedim. Yani her şey dengede iyi. Fazla yüksek duygularla geldiğinde de sıkıyor.
Uzak sehirden gelmek istiyor surekli
Sana benim gibi düzüp bırakacak biri lazım sanırım
Sg keske baban anneni duzmeseymiste kaza kursunu olmasaydin
Ok
Bunun adı aşk değil işte aşık olma çabaları
Olur muyum ilerde
Sürekli zaman geçirirsen olursun evet
Ben ne zaman sordum la bu soruyu
Çünkü geçmişin enkazı var sırtında
Hayatimda kimse olmadiki
Evde kalmışsın
Tamq