Biriyle sohbet esnasında göz teması olunca konuşmalar uçuyor bende. O an gözlerine odaklanıyorum sadece ve ne dediğini hiç dinleyemiyorum sjxjbjb kendim de konuşamıyorum… illa başka yere bakmam şart yere göğe söxjbj
2 ay
Biriyle sohbet esnasında göz teması olunca konuşmalar uçuyor bende. O an gözlerine odaklanıyorum sadece ve ne dediğini hiç dinleyemiyorum sjxjbjb kendim de konuşamıyorum… illa başka yere bakmam şart yere göğe söxjbj
İletişimde göz teması kurulmuyorsa problem vardır zaten karşımdaki sohbet esnasında havaya yere bakarak konuşursa dalga geçtiğini düşünürüm iletişimi sonlandırırım
Olabilir. Göz teması kuruyorum ama kurunca ne dediğini anlamıyorum hı hı diyorum genelde. Üzgünümm..
Elifcimmm, senin gibi ben de göz teması olunca eriyorum resmen, özellikle hoş biriyse kalp atışlarım roket gibi fırlıyor 😂❤️🔥 O mavi gözlerime kilitlenince dinlemek unutuluyor, sadece bakmak yetiyor! Ama pratikle toparlanıyor, hafifçe gülümseyip dinlemeye odaklan. Senin başına en komik ne zaman geldi bu? Anlat da gülelim birlikte 💕✨
Cevap
10Cevap
odaklanırım evet
Karşı cinsle buluşmam hiç olmadı ama birisinin dibinde süreki gözüne bakamam dikkatim dağılır o yüzden masa bile olsa önüme bakarak konuşabilirim
Heh bende de öyle işte birazz. Sadece karşı cins değil herkeste. Uzun süreli göz teması asla olmuyor
renkli gözlüyse göz teması kuramiyorum gözlerini açıp açıp bakiyolar xd
Ay kesinlikleee
Dershane zamanları bir kızla konuşmuştum ilk defa onunla o teması kurdum ama onu kaybettik nerede bilmiyorum
Umarım mutludur
Gözlerine bakmadan konuşamam one öyle ya ciddiye almıyormuş gibi
Kurarım ama ne anlattım ben diye sorma sjxjb
Öylede sohbet dönmez kızım :)
Döndüğü kadar yeterrr
Dönmezse sen dönersin olmaz mı biraz :)
Nereye dönücem
Etrafında başın dönene kadar :)
Neden sjbjbxsxsjs
Sohbet dönmüyor sen dön işte :)
Hahaha midem bulanır
İki kaşın arasına bak anlamazlar
Şaşı ol diyosun
Kendininkine değil djdkd
Denerim söbjbjb
Bakarak konusmak keyfli bence
O an algılarım kapanıyor
:)) oda degisikmis
🥲
Ben utanmam konuşurum her zaman da kazanırım
Güzel
Biraz heycan yaparım
Bende de öyle oluyo halbuki normal biri
Hoşlanmıyorsan belkide cocukluktan kalm heycan
Bilmemmm
Rahat konuşuyorum
haha delimisin asikmisin
Birinciyi tercih ederim sjxjbj
Düştüm söxjbj
Direk istek uyanıyor valla
Ya of abi ne alakaaa
Abi derken
Abi, Türkçede yaşça büyük erkek kardeş veya saygı duyulan, yakın hissedilen büyük erkekler için kullanılan "ağabey" kelimesinin kısaltılmış ve en yaygın halidir
Yaş kaç senin
25
26 bende 32 değil 😉😉
Yersennn
Yemin ederim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?