Hem aldatılıp hem de hala onu beklerken gitmek mi zor kalmak mı, ne yapmalıyım?

Ben boşanmış, çocuklu bir kadınım oysa henüz hiç evlenmedi ve ailesinin kabul edebileceği bir durum değil bu. Bu yüzden ayrıl barış 9 ay geçirdik, her ayrılık bizim sonumuz yok diye ondan geldi, sonra da her barışma yine onun dayanamayıp geri dönmesiyle gerçekleşti. Yoruldum, ilk kez ben bitirdim geri dönmeye çalıştı önünü kestim ve bir ayın sonunda bir gece alkolün de bana verdiği yetkiye dayanarak aradım her zamanki gibi hemen geldi oturduk sohbet ettik birlikte içmeye devam ettik biraz güldük biraz bizden konuştuk karşılıklı ağladık ertesi gün 14 Şubat 'tı buradan ise gideyim akşam çıkışta direkt buraya geleyim dedi. Çocuğu kızlara bırak dedi. Pazar da çocuğun gönlünü yaparız dedi. Kendiliğinden barıştık gene sabah 4'tü uyumaya gittiğimizde 6'da kahvelerimizi yapıp uyandırdım. İlk defa telefonunu gizledi benden servise mesaj atarken. Elinden telefonu aldım ve başka bir kadın vardı. Akşam iyi geceler aşkım yazmış ama açıp bakmamış bile, okunmamış mesaj olarak duruyordu. Yaklaşık 3 gününü benimle geçirme planı yapan adamın (14 Şubat dahil) hayatında biri vardı. Çok pis bir şeye dokunuyormuşum gibi bıraktım telefonu çık git bu evden dedim. Ayağa kalktı yüzüme baktı iyi mi oldu böyle sana bakma demiştim dedi. Çık git diyorum sana diye tekrar ettim. Kapıdan çıkınca yüzüne kapattım kapıyı 10 15 dakika kadar apartmanda kaldı sonra çıktı arabasında oturdu biraz da sonra gitti. 1 ay oldu ve ben hala aynı masada oturup aynı anı yaşıyorum. Hayatıma birileri girmek istiyor yapamıyorum. Ben onu her yerden engelledim bir süre sonra o da beni engelledi. Artık iletişimim de yok. Ama aklımda bir soru, hayatında biri varken benimle nasıl o planları kurdu. Benim için ne düşünüyordu gene geri gelir mi? Bir yanım biber sürerim gururuna ara çağır sıfatın ne olursa olsun yanında olsun diyor, bir yanım başka bir kadına bunu yaşatma diyor... Ben ne yaşıyorum ne yapacağım bilmiyorum biriniz bana bir şey desin lütfen...

Güncellemeler
2 ay
Başlığı site güncelledi ne yapmam gerek bilmiyorum bana bir akıl verin demiştim oysa
Hem aldatılıp hem de hala onu beklerken gitmek mi zor kalmak mı, ne yapmalıyım?