Açıldım ama sonraki hareketi ondan mı beklemeliyim?

Selamlar. 7 aydır tanışıyoruz, 18-21 yaşlarımız, başta arkadaş gibiydik sonra arkadaştan fazlası oldu hep görüşüp konuşurduk tam flört de denmezdi ve 1 ay sonra açıldım ama şu an buna hazır olmadığını kimseyi bir süre istemediği söylemişti son ilişkisi kötü gittiğini bildiğim için uzatmadım, daha sonraları daha normal devam ettik ama ara sıra bakışlarını hissediyordum, başka bir kızla hikaye attığımda bunu görüp üzüldüğünü duydum bunu gördüğü ve beni ilk başta reddettiği için. Sonra geçen hafta en sonunda ona karşı duygularım olduğunu bildiği ama bir ilişkiden yeni çıktığı için şu an istemediğini söyledi. Sık arıyordum ve davranışlarımdan anlamıştı. Birkaç sorun da var hayatında okul vs bu durumda istemediğini söyledi. Ben de kabul edip ona değer verdiğimi ve istediği zaman yanında olduğumu söyledim. Sizce bundan sonra ne yapmalı? Bana bakışlarından bile boş olmadığını görebiliyorum ama sevgili olarak başlamamız için de bir şeyler gerekli gibi..
Güncellemeler
+1 yıl
Hayatı şu an karmaşık biraz ve yanında olmak istiyorum sevgili olarak değil sadece arkadaşı olarak da
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Açıldım ama sonraki hareketi ondan mı beklemeliyim?