Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sitede biriyle ask yasayıp yetmeyıp baska biriyle daha mı ask yasanmıs vaybe eee seni yüzüstü bırakan o kişiyide bırakır bu bir karakter meselesi bence
12 Yorumla
Soran2 ayBenimle hiç aşk yaşamadı konuşuyorduk ben ona çok bağlandım alıştım sevdim aşık oldum çok derin duygular besledim ona olan ilgimi söyleyince benimle iletişimi kesmek istedi benimle o niyetle konuşmadığını söyledi benim canım çok yanıyor onu unutamıyorum kalbim acıyor başkasıyla görünce aklımı yitirmek üzereyim artık...
- 2 ay
Heee bdk bdk şimdi olay farklı o sana hep arkadas knka ya da kardes gözüyle bakarken sen hiç görmeden onun hislerine kalbıne vurulmusun oda senın canının yanmaması için iyilik yapıp görüşmeyi sonlandırmıs ve kendi yoluna devam etmiş şimdi burada gözüken şuki iki tarafta kötü niyetli değil amaç birbirinden faydalanmak değil tam tersi birbirine zarar vermemek ve anlasılan karsındaki kişininde bi sevdiği var ona saygı duyup dunyadaki tek erkek o olmadıgını tek kadında sen olmadıgını kabul edip önce kalbını ruhunu dınlendirmelisin sonrada yepyeni guzel bı sayfa acıp sana deger verip deger katıcak biri çıktıgına ınandıgında ona şans vermelisin kızçe umarım musmutlu bir gelecek seninle olur hoşçakal🤗🌺🌹🍫🎈
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 2 ayBen bir seçenek değilim ama bir başkasıyla olmayı tercih etti. Görünce cart diye soğudum 🤪. Zamanla geçer senin ki de merak etme. Harap etme kendini. Sevdiğin şeyleri yap. Dizi izle mesela, o çok iyi geliyor.
020 Yorumla
Soran2 ayGeçmiyor geçmesini çok istiyorum ama ona o kadar bağlandım aşık oldum sevdim ki dayanamıyorum bu acıya her gün daha da fazla kahroluyorum acı çekiyorum
- 2 ay
Geçecek, inan bana. Şu an ölüm gibi hissettiren acı, özlem yaşadıkların zamanla geçecek. Hiç geçmiyormuş gibi hissetsen de, kuş gibi rahatlayacağın, yanlış kişiyi sevdiğini anladığın da sahip olacağın farkındalık ile birlikte geçecek. Ondan soğumak istiyorsan kötü yönlerine odaklan, kalbindeki sevgiyi çıkarmanın en iyi yolu bu.
Soran2 ayGeçmesini bekleyecek kadar gücüm kalmadı benim yoruldum kendimi çok zavallı hissediyorum benim azıcık sevmedi istemedi ama bir başkasını sevip hayatına aldı ne kadar acı çekiyorum ben onun umurumda değilim kötü yönlerine de odaklanıyorum ama geçmiyor aklımı yitirmek üzereyim onda bulup ben de bulamadığı şey ne niye ben değil de o kalbim çok kırgın dayanamıyorum ben artık kaldıramıyorum çok acıyor çok.
- 2 ay
Sen de bulamadığı ne mi? Neden kendini böyle küçümsüyorsun? Apaçık belli ki o bir apt*l. Seni görememiş, içini de görememiş. Kendini bu sorularla yiyip bitirme bak. Bazen sorun sen değilsindir. Öyle bir kişinin aklından ne geçiyor bilemeyiz. Bak benim de o kişi hayatıma bir bahaneyle girdi, sevgili olmadık ama sanki beni düşünüyormuş, ilgisi varmış gibi davrandı. Sorguladı, kıskandı, bir şeylerden rahatsız oldu cart curt. Numara bunların hepsi tabiî. Yoksa bir insan nasıl bir anda gidebilir? Sorun sen değilsin ya da ben. Ayağa kalk, tekrar düşecek olsan da kalk. Bu sorulara bu acılara odaklanma. Kafanı bir şeylerle dağıt. Sevdiğin şeylerle uğraş. Bir süre bunu yapmak zor gelecek, sürekli odağın dağılacak. Tutamayacaksın kendini, bakacaksın ona ama sobra geçecek. Değmiyormuş diyeceksin.
Soran2 ayHaklısın evet çok haklısın hem de beni birazcık görseydi ona cenneti yaşatırdım ama o başka birine cenneti yaşatmayı seçti beni de kendine aşık etti duygularım oluştu sevdim bir anda duygularımı söyledim açıldım iletişimi kesmek istediğini söyleyip çekip gitti benimle o amaçla konuşmamış duygusu bana karşı hiç olmamış oluşmamış olmayınca olmuyor demek ki kalbi başkasını sevdi çok canımı acıtsa da bunun da farkındayım ama acıyor işte bazen boğulacak gibi oluyorum hiç bir yere sığamıyorum derdimi anlatabileceğim kimse de yok içime atıyorum ona yazar gibi yazı yazıyorum deftere hiç okuyamayacağını anlayınca da deliyorum ağlama krizlerine giriyorum ben nasıl düzeleceğim gerçekten bilmiyorum bazen ölmeyi bile düşünecek kadar zavallaşıyorum atlatmak istiyorum
- 2 ay
Beni de kendine aşık etti tüm bunları yaparak, sonra dedi ki bir gün "Yakınlaşmanın saçma bir boyutuna geçmek istemiyorum." 🤪. Bunu dediği günde yalanını öğrendiğim bir gündü. Madem yakınlaşmak istemiyordu, yapmasaydı bütün bunları 🤪. Yakın davran davran sonra istemiyorum de. Şu farkındalığa sahip ol bak, kendine hep bu soru hatırlat "Ben bütün bunları hak ediypr muyum?". Her seferinde hayır cevabını vereceksin. Sonra hep şunu diyeceksin "Bana daha iyi davranan daha iyi birisini hak ediyorum.". Biraz zaman sonra diyeceksin ki duygularınla kalbinle oynayıp öylesine gittiği ve başkasıyla olduğu için "Karaktersizmiş.". Yine diyeceksin ki "Tanrı ve melekler beni onun gibi birisinden korumuş.", çünkü böyle bir kişiye iyi bir insan diyemeyiz. Sen en iyisini hak ediyorsun. Hep bunu düşün.
Soran2 ayBu siteden birisi miydi senin de?
- 2 ay
Evet.
Soran2 ayAllah bin belalarını versin kalbimizi oyuncak sanıyorlar galiba madem istemeyeceksin neden konuşuyorsun sohbet ediyorsun kendine aşık edip gidiyorsun kalpsizlik vicdansızlık bu. Allaha havale ediyorum onu dilerim bana yaşattığını yaşar
- 2 ay
Daha beterini yaşamaları dileğiyle, neden biliyor musun? Bütün bunları bana yapıp üstüne de millete de beni şeytan ve kötü birisiymişim gibi gösterip milleti benden uzaklaştırmaya çalıştığı için. Hem duygularla oyna hem de beni kötü göster. Böyle insanlar narsist, sadece kendilerini düşünürler. Sen ne yaşamışsın ne çekmişsin zerre umurlarında olmaz.
Soran2 ayÇok üzücü böyle insana aşık olman senin de adına üzüldüm çok geçmiş olsun sana da umarım bir daha böyle değmeyecek birine aşık olmayız sevmeyiz ben hala unutamıyorum kurtulamıyorum ama bir gün inşallah izi bile kalmayacak kalmasın istiyorum.
- 2 ay
Teşekkür ederim. İşte izi kaldı. Arkama bakmamaya çalışıyorum. Bütün bu yazdığım aşamalardan geçeceksin. Zamanla güleceksin. Hayata döneceksin. Arada hüzünleneceksin. Rüyana girecek. Ağlayacaksın. Zamanla ağlamayacaksın. Alışacaksın. Sevgili istemeyeceksin benim gibi bir süre. Yalnızlık hoşuna gidecek, çünkü kimse üzemeyecek seni. En kötüsü ama ne biliyor musun? Böyle duygularınla oynanmışken bir daha bir insana nasıl güvenebilirim düşüncesi. Bir kez rol yapıldı ya, hep şüpheyle yaklaşacaksın. Senin de benim de hayatımın içine böyle s*çıldı işte 🤪.
Soran2 ayRica ederim. 7 ay oldu hala hayatıma bakamıyorum delip geçti kalbimi duygularımı düşüncelerimi ondan başkasını istemiyorum hala şimdi ayrılıp gelse benimle konuşmak istese hiç düşünmeden kabul ederim onu biliyorum çok eziğim kendime haksızlık ihanet ama şu an böyle düşünüyorum. Onun da hayatına s*çılır merak etme ilahi adalet diye bir şey var. Hayatına aldığı kadından aynısını görsün inşallah içim soğur birazda olsa.
- 2 ay
İnşallah. Hayatına alırsan tekrar gidecek, çünkü kısa bir an egosunu tatmin etmek için gelecek. Orada mısın diye bakacak. Tekrar yıkım olacak. Güvenmemelisin seni yarı yolda bırakan birisine.
Soran2 ayBu saatlere kadar ayaktayım işte günlerdir aylardır asla uyku tutmuyor hiç görmedim onu sadece sesini duydum bir kerede görüntülü konuştuk kısacık bir an o an aklımdan çıkmıyor görmeden böylesine bağlandım görsem ona cenneti yaşatırdım ona verdiğim değeri önemi görmedi görmek istemedi seninle o niyetle konuşmuyorum dedi gitti kusura bakma arkadaşım senin de başını ağrıtıyorum ama bunları anlatacak kimsem yok anlatsam da kimse anlamıyor beni dalga geçiyorlar görmeden aşk mı olurmuş diyip.
- 2 ay
Görüntülü konuşmak, fotoğraf görmekte görmektir. Sınanmadığı şeylerle dalga geçen insanlardan çok fazla duygusal bir derinlik bekleyemezsin, ondan dalga geçiyorlar, çünkü derinlikleri yok. Ne demek, anlatabilirsin. Uyku tutmasa da uyumayı denemelisin. Cehennem cennete yakın olamazdı ama. Sen cennetsin, o cehennem. Hikâyedeki kötü adam olmayı seçti. Bunu hep hatırlat kendine. Anıları çok düşünürsen vazgeçemezsin.
Soran2 ayTeşekkür ederim çok sağ ol dinleyip destek olduğun için bir nebzede olsa içim ferahladı anlatınca benimle aynı duyguları yaşadığın için anladın beni sen de. Şimdi hayatındaki kadınla olduğunu düşünüp ondan nefret etmeye çalışıyorum içimden atmaya çalışıyorum senin gibi başarmayı ben de istiyorum umarım yaparım ve daha dikkatli temkinli olurum artık aşık olurken.
- 2 ay
Rica ederim. Bence seninle denk gelmemiz kader. Bunu konuşman gerekiyordu. Belki de benim de. Birinin seni dinlemeye, tavsiye vermeye, olduğun kötü durumdan çıkarmaya ihtiyacı vardı. O bendim. Aynı yollardan geçtik. Çok kötü günler yaşadım senin gibi. Başaracaksın sen de o kötü günlerden çıkmayı. Ne zaman istersen yine anlatabilirsin derdini, dinlerim.
Soran2 ayİyi ki denk gelmişiz çok iyi geldi tavsiyelerin hepsini aklıma yazdım ve bir adım atıp düzelmeye başlayacağım artık vakti gelmişti beni cesaretlendirdin 🙏🏻 minnettarım ♥️ çok isterim konuşmayı anlatmayı seni de dinlemeyi.
- 2 ay
Sevindim 🫠. Güçlü ol kızçe 🤘🩷.
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yok artık işi reale çevirebildiniz mi yüz yüze görüşme oldu mu peki
122 Yorumla
Soran2 aySevgili olmadık sadece ben seviyorum.
- 2 ay
Platonik yani. İyi de iş reale bile dönmemiş nasıl bu kadar sevebildin ki niye yazmadın ona
Soran2 ayKonuşuyorduk ama beni istemedi
- 2 ay
O zaman üzülmeye değmez ki. Sonuçta yüz yüze görüşme olmamış. İnternetten reddedilmişsin. Bunun haksızlık psikolojisini mı yaşıyorsun?
Soran2 ayAma beni seviyor gibiydi bilmiyorum iyi davrandı güldürürdü konuşurken ben sevmeye başlayınca kendi geri çekip uzaklaştı sonra da iletişimi kesmek istedi
- 2 ay
Resim istemişmiydi senden görünce belki beğenmemiştir
Soran2 ayEvet attım bir kaç fotoğrafımı o da atıyordu ama onun bana iltifatı falan olmadı hiç bana o şekilde yaklaşmadığını dile getirdi ama ben ona çok alıştım aşık oldum sevdim.
- 2 ay
Bence seni beğenmedi. Senden daha güzelini bulduğunda reddetti başkasına gitti. Ben açık konuşuyorum acı gerçekler bunlar. Yoksa seni reddedip niye başkasına gitsin?
Soran2 ayBeni beğenmedi mi bilmiyorum ama şu an ki sevgilisi de pek güzel değil o da siteden ben onu çok derin duygular içerisinde sevdim hala da seviyorum gel dese giderim koşa koşa ama demez işte nasıl bu kadar aşık oldum bilmiyorum oldum işte çok güzel sevdim değerimi bilmedi istemedi beni dayanamıyorum düşündükçe kalbim sıkışıyor.
- 2 ay
Herkes gönlündekine talip bunu unutma. O seni sevseydi şu an onu değil senin tercih ederdi. Üzülmeye gerek yok. Herkes nasibindeki ekmeği yer. Üzülme böyle saçma şeyler için.
Soran2 ayGeçmiyor ama dayanamıyorum beni ufacık bile sevmemiş olması canımı öyle yakıyor ki...
- 2 ay
Kadınlar cidden birini sevince tam seviyorlar ama ondan da bir adım görmeyince kahroluyorlar. Yapmayın böyle. Sizin istediğiniz illa sizi sevecek diye bir dünya yok. O zaman bizde kafamıza sıkalım intihar edelim reddedildik diye. Yani seni sevmemişse yapacak bir şey yok. Birine bu kadar takıntılı olmamak lazım. Hadi yüz yüze buluşsanız bir şeyler yaşansa cinsellik olarak veya sadece güzel anılar hatıralar birikilseydi hak verirdim sana. Ama daha yüzünü canlı kanlı görmediğin internetteki birine bu kadar üzülmen ağlaman bence psikolojik sorundur bana göre.
Soran2 ayBaşını ağrıttım senin de kusura bakma teşekkürler yorumun ve desteğin için.
- 2 ay
Hayır başım ağrımaz benim. Sakin ol biraz. Seni yargılamıyorum. Sadece sakin olman gerektiğini ve hiçbir hatıran anın dahi olmayan birine üzüntü duymanın gereksiz olduğunu söylüyorum kendi fikrimce. İyi ol.
Soran2 ayİyi olmak istiyorum aklımdan çıkaramıyorum ne yaparsam yapayım sürekli aklıma geliyor yemek yemiyorum, uyku uyuyamıyorum, ilaçlarımı bile zorlukla içiyorum.
- 2 ay
Baya kara sevda olmuşsun sen kara sevda diyorlar buna. İyi açıdan bak, onunla realde bir anın olmadı. Sanırım olsa bu kadar bağlı olmazdın çünkü bazen insanlarda tam tersi psikoloji olabiliyor. İnternette olması onun çekip gitmesi seni daha da üzdü kırdı. Atlatmaya bak. Sağlık olsun. Senin yaşadığın durumu bende yaşamıştım. Cidden kafa yapımdan anlayan bir kız vardı. Olmayınca aynı duyguları taşıyor boğazında özellikle boğazın düğümleniyor. Sabırlı ol zamanla geçer bu hisler. Onu unutmaya bak.
Soran2 ayEvet çok seviyorum sanki yüreğimde onun aşkı bir parça yaşamam için bir sebep gibi çok isterdim onun olmayı onunla gülmeyi onunla ağlamayı onunla her şeyi yapmayı ama başkasıyla gülüp flörtleşmesink okumaktan başka bir şey yapamıyorum hayatımı mahvetti inşallah unutup hayatıma devam edeceğim umarım beni aradığında geç olmaz.
- 2 ay
Seni internetten nasıl bağladı peki ne yaptı da ona bu kadar bağlandın
Soran2 ayHiç bir şey yapmadı sadece konuştuk gecelerce uzun sohbetler ben ona bağlandım, aşık oldum, sevdim.
- 2 ay
Çok ilginç. Burcun nedir peki terazi ikizler kova mısın
Soran2 ayBurcum akrep.
- 2 ay
Hmm gerçekten aşk kadını çıktın. Aşkta seçici birisin. Aşık olunca o kişiyi çok kıskanıp sahipleniyorsun. Sorunun bundan kaynaklı. Duyguların seni çökertiyor. Hayatta herkes şanslı değil bu konuda. Sevdiğin tarafından sevilmek. İstediğini elde etmek ona kavuşmak. Bunu herkes ister ama bazen de senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin. Sana 50 kişi talip olsa sen hepsini reddedersin akrep olduğun için onları itici bulursun. Sadece istediğin kişiye sahip olmak istersin. Parada pulda da gözün olmaz. Ama herkes şanslı değil bu konuda. Canını sıkma.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o kadar üzülüyorum ki senin için, karşılıksız aşkın acısı gerçekten paramparça ediyor insanı 💔 Beslediğin duygulara karşılık alamamak kahrediyor, hele bir de başkasıyla mutluluğunu izlemek... Dayanılmaz biliyorum, gözyaşlarını sil ve kendine zaman ver, lütfen. Kendini şımart, İzmir'in sahilinde yürüyüş yap, en sevdiğin şarkıları açıp dans et 🕺🫂 Yeni hobiler dene, arkadaşlarınla dertleş, zamanla o acı hafifleyecek. Seni seven biri mutlaka çıkacak karşına! Senin en büyük acın neydi bu süreçte, paylaşır mısın? 😘
13 Yorumla
Soran2 ayBeni beğenmedi mi bilmiyorum ama şu an ki sevgilisi de pek güzel değil o da siteden ben onu çok derin duygular içerisinde sevdim hala da seviyorum gel dese giderim koşa koşa ama demez işte nasıl bu kadar aşık oldum bilmiyorum oldum işte çok güzel sevdim değerimi bilmedi istemedi beni dayanamıyorum düşündükçe kalbim sıkışıyor.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayAh be aşko sen çok içten sevmişsin ya kalbin yanıyor belli 💔🥺
Kendini değersiz sanma lütfen sorun sende değil asla değil ✨
Onun sevgilisi senden güzel değil demen çok normal kırgınsın çünkü 😔
Ama güzellikten bağımsız bağ kuruluyor bazen mantık sıfır duygular direksiyon başında çünkü 🧠💥
Sen “gel” dese koşa koşa gidecek kadar sevmişsin bu saf kalp herkese nasip olmaz 🌸
Ama işte tam da bu yüzden en çok kendini koruman gereken yerdesin şu an 🛑
Kalbinin sıkışması psikolojik olarak da bastırılmış duygu patlaması bence 😣
Mümkünse bir psikologla konuşmayı bile düşünebilirsin çok iyi gelir inan 🧠💆♀️
Şu an acın çok taze o yüzden “onsuz olmaz” hissi yaşıyorsun ama zamanla bu duygu hafifler gerçekten ⏳
Yeter ki sen onun hesabından uzaklaş fotoları yorumları stalk yapmayı bırak biraz kendine nefes alanı aç 🙏
Sen sevgiye çok açsın kalbin dolup taşıyor bu his birine tutunmak istiyor 💘
Ama bu enerjiyi kendine çevirsen var ya ışıldarsın resmen hem de çok fena ✨🔥
Sana minicik bir görev: Bu gece sadece kendin için bir şey yap. Film aç dizi aç bakım yap günlük yaz fark etmez 🎧🛁
Onu düşünmek yerine “Ben neler hissediyorum neye ihtiyacım var” diye kendine sor sadece 📝
İnan bana seni böyle derin seven kalbi gören biri çıkacak karşına hiç şüphen olmasın 🫶
Şu an sana imkansız geliyor biliyorum ama bugün hissettiklerin senin son duygun olmayacak aşk konusunda 💌
İstersen en çok hangi anı düşününce kalbin daha çok sıkışıyor onu anlat biraz 🎯
O anı birlikte parçalayalım duygusunu hafifletelim yavaş yavaş olur mu canım? 💕
Soran2 ayBenimle hiç aşk yaşamadı konuşuyorduk ben ona çok bağlandım alıştım sevdim aşık oldum çok derin duygular besledim ona olan ilgimi söyleyince benimle iletişimi kesmek istedi benimle o niyetle konuşmadığını söyledi benim canım çok yanıyor onu unutamıyorum kalbim acıyor başkasıyla görünce aklımı yitirmek üzereyim artık... İyi olmak istiyorum aklımdan çıkaramıyorum ne yaparsam yapayım sürekli aklıma geliyor yemek yemiyorum, uyku uyuyamıyorum, ilaçlarımı bile zorlukla içiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
2 ayİki satır cümleyle kimsenin içini bilemez. Belki oda sevgilisi olduğunu sandığın kişiye rol kesiyor nerden biliyorsun?
16 Yorumla
Soran2 ayRol yapacak birisi değil. Ben onun içini biliyorum tanıyorum kalbime karakterine aşık oldum sevdim.
- 2 ay
İçini mi biliyorsun, insanlar aynı yastığa baş koyduğu insanları tanıyamıyor Bazen, sen ekranda ki üç beş cümleden karakter analizi mi yapıyorsun? Ayrıca birinin iyi karakterli olması seni sevebileceği anlamına gelmiyor. Gözünde o insanı okadar mükemmel okadar kusursuz hale getirmişsin ki kendini yerin dibine sokmuşsun resmen.
Soran2 ayÇok seviyorum kalbimden söküp atamıyorum o kadar çok değer verdim önemsedim ki beni azıcık bile sevmemiş o gözle bakmamış bana ama bir başka kadını almış hayatına yorumlarını görmek o kadar canımı yakıyor ki ölmek istiyorum sinirleniyorum aklımı yitirmek üzereyim neden ben değil de bir başkasını sevdi...
- 2 ay
Kardeşim sevgi insanı iyileştirir diri tutar ama seni bitirmeye başlamış böyle sevgi olmaz senin ki sevgi değil, takıntı yapmışsın adamı sadece. O adam senin bu halini görse şimdi burada, sana olmicak aksine sana acıyacak zayıf görecek. Kendi kendine zulmediyorsun aklını başına al bence.
Soran2 ayBeni görmez umursamaz ki engelledi zaten hiç umurumda olmamışım olsaydım gelirdi başkasına gitti o beni azcık sevmedi istemedi ilgimi hissini öğrenince benden uzaklaştı kaçmayı tercih etti.
- 2 ay
Karşısında ona deger varken nezaketle durumu açıklamak yerine kaçmayı ve engellemeyi tercih etmiş, yere göğe sığdıramadığın adam bumu yani. Seni istemeyen birisinin sevgisi seni mutlu eder miydi sence? Adam başkasına gitmiş yoluna bakıyor sen kendini hırpalıyorsun.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Buradan mı? Buradan çok saçma ya en azından bir real life'a dahi dönmesi gerekirdi.
118 Yorumla
Soran2 ayDönmedi çünkü o beni istemedi ben sevdim aşık oldum duygularımı öğrendiği an iletişimi kesmek istedi bana o şekilde yaklaşmamış o şekilde bakmamış.
Soran2 ayHayır gay değil şu an sitede bir başka kadınla sevgili beni istemeyip başka bir kadını almış hayatına.
Soran2 ayBilmiyorum beğendiği kadında güzel birisi değil.
Soran2 ayBilmiyorum kadın hakkında bilgim yok yorumda yapmak istemiyorum.
Soran2 ayİyi olmak istiyorum aklımdan çıkaramıyorum ne yaparsam yapayım sürekli aklıma geliyor yemek yemiyorum, uyku uyuyamıyorum, ilaçlarımı bile zorlukla içiyorum.
Soran2 ayBirini hayatıma almak istemiyorum tek istediğim oydu o olmadıysa kimse olmaz.
Soran2 ayTeşekkür ederim inşallah iyi olacağım ama ne zaman bilmiyorum aklımı yitirmeden iyi olmak istiyorum onun sevdasını kalbimden söküp atmak istiyorum.
Soran2 ayDeniyorum uzun bir süredir bunu ama henüz başaramadım.
Soran2 ayTeşekkür ederim yardım yorum ve desteğin için hayır yok.
- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
2 ayakıl tutulması olduğunu düşünüyorum kısa sürede aydınlanma yaşarsın umarım
15 Yorumla
Soran2 ayUmarım çok seviyorum kalbimden atamıyorum.
- 2 ay
bunlar zihninin oyunları canim
Soran2 ayNasıl yani?
- 2 ay
geçecek yani odağın başka yere kayınca aklına bile gelmeyecek
Soran2 ayİnşallah başkasıyla beraber beni istemedi siteden diye başka biriyle sitede konuşuyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
2 aybirisi birisiyle sevgili olduğu anda KS den çıkarlar ortada sahte bir durum var
11 Yorumla
Soran2 ayBenimle hiç aşk yaşamadı konuşuyorduk ben ona çok bağlandım alıştım sevdim aşık oldum çok derin duygular besledim ona olan ilgimi söyleyince benimle iletişimi kesmek istedi benimle o niyetle konuşmadığını söyledi benim canım çok yanıyor onu unutamıyorum kalbim acıyor başkasıyla görünce aklımı yitirmek üzereyim artık...
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
2 ayaw sitesinde bi tane normal kız yok mu? hepsi takıntılı ağır mental hasarlı
21 Yorumla
Soran2 ayUmarım dalga geçtiğin şey başına gelmez ben de öyle diyordum ama ona çok alıştım sevdim en derin duygularımla aşık oldum meğer o beni hiç sevmemiş öyle yaklaşmamış kalbim çok acıyor zaten psikolojik olarak çökmüş durumdaydım bir de üstüne bunu yaşadım mahvoldum.
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kötü olmuş üzüldüm adına boş ver takılma geç devam et kimse için üzülmeye değmez hele o tipler için hiç değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBurada çoğu kişinin yaptığı bu. Aynı anda birçok kişiyle flörtleşmek. Seni bıraktı, yakında onu da bıraktı sonra başkası... Aynısını ben de yaşadım.
01 Yorumla
Cevap sahibi2 ayÜstelik sonradan evli olduğunu öğrenmiştim. Meğerse mezhebi genişmiş. Ben ona üzülürken, o çoktan başkalarını bulmuştu
Gizli Üye(30-35)2 ayBizde sevgili olabiliriz feriha tabi sen bayılmazsan
36 Yorumla- 2 ay
sojshdjakak
Cevap sahibi2 ayespriden anlayan insana hasret kalmışım tepkin için teşekkür ederim
- 2 ay
gece gece aşırı komik bu arada hsghgdd
Cevap sahibi2 ayO sizin zatı şahaneliğinizdi yorumunuzda beni mutlu edip güldürdü
- 2 ay
ayy teşekkür ederim çok tatlısınnn
Cevap sahibi2 aySizden bulaşmıştır muhtemelen
Aşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Gel la. ben severim seni knk
16 Yorumla
Soran2 ayOnun sevmesini istedim ama o kadar kalpsizmiş ki bana azıcık bile sevgi göstermedi.
Soran2 ayBen de onun başka kadınla sevgili oluşunu görüyorum gördüm beni azıcık bile sevmeyen istemeyen adam bir başkasını istemiş sevmiş
Soran2 ay28 yaşım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 aySen hasta mısın git tedavi ol ya kdmsjdjdnd
11 Yorumla
Soran2 ayUmarım dalga geçtiğin şey başına gelmez ben de öyle diyordum ama ona çok alıştım sevdim en derin duygularımla aşık oldum meğer o beni hiç sevmemiş öyle yaklaşmamış kalbim çok acıyor zaten psikolojik olarak çökmüş durumdaydım bir de üstüne bunu yaşadım mahvoldum.
Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı. Siteden bir kızı sevdim 1000 km gel dedi gittim ev tuttum arkadan yaptım 3 gün sonra yine çağırdı gidemedim çok uzaktı sonra küstü
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. bu acı zamanla geçer bence
11 Yorumla
Soran2 ayGeçmesini o kadar çok istiyorum ki ama kalbimden aklımdan söküp atamıyorum onu aklımı yitirme eşiğine geldim..
- Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı.
2 ayher şey geçer sıkma caninj
11 Yorumla
Soran2 ayİnşallah geçer acıdan uyuyamıyorum günlerdir.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Buradan aşık olunur mu be
15 Yorumla
Soran2 ayBen de öyle derdim.
Soran2 ay28 yaşındayım
Gizli Üye(25-29)2 ayBuradan aşık olmak çok güldüm 😀😀
15 Yorumla
Soran2 ayUmarım dalga geçtiğin şey başına gelmez ben de öyle diyordum ama ona çok alıştım sevdim en derin duygularımla aşık oldum meğer o beni hiç sevmemiş öyle yaklasmamış kalbim çok acıyor.
Cevap sahibi2 aySaçmalık bu söylediklerin aklını kullan lütfen
Soran2 ayAkıl kalmadı ben de yitirmek üzereyim.
Cevap sahibi2 ayBöyle yapma yazık sana hayatta daha önemli şeyler var burada bu saçmalığa üzülüyorsun
Soran2 ayBen ona çok önem verdim değer verdim meğer o beni azıcık bile sevmemiş bu benim canımı çok yakıyor geçmesini istiyorum artık başka kadınla gördükçe ölecek gibi oluyorum..
2 ayYaşamadım.
12 Yorumla
Soran2 ayUmarım yaşamazsın da sevilmemek yok sayılmak çok acı veriyor..
- 2 ay
Öyledir..
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
2 ayO kim 🤔
11 Yorumla
Soran2 aySiteden bir erkek kim olduğunun bir önemi var mı soruma cevap yazman için?
2 ayKaç yaşındasin knk lol
14 Yorumla
Soran2 ay28 yaşındayım.
- 2 ay
Muhtemelen libidon yüksek ve doyumsuz bir yapın var
Soran2 ayNe alakası var?
- 2 ay
Doğru söylemedim mi
burada böyle şeylerde mi oluyor şaşırtıcı
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar