Bağlanmadan öncesi aşırı kolay, sistemi o zaman kurdun kurdun yoksa bir daha yönetilmiyor asla
2 ay
Bağlanmadan öncesi aşırı kolay, sistemi o zaman kurdun kurdun yoksa bir daha yönetilmiyor asla
Bağlanmadan önce umursamazlıklar seni ilişki yürütme konusunda daha kolay düşündürse de bağlanmak daha güzel yine de. Ama bunu yine de kültürlü saygılı zeka seviyesi yüksek insanlar hem duygu hem de mantık dengesini koruyup yönetebiliyorlar ilişkisini. Yönetmek erkeğe düşer, düzenlemek kadına.
Erkekler karşı tarafı bağladığından bir şekilde emin oluyor sanki o noktadan sonra umursamıyorlar sanki
Her erkek için geçerli değil. Bazı kadınlar da nişan yüzüğü takılıp düğün olunca ilişkiyi garanti olarak görüp her istediğini yapabileceğini düşünüyorlar. Bunlar tamamen kişilik karakter meselesi takılma bunlara. Emin ol ben takılmaydım daha farklı yorumlar yapardım önyargılı şekilde.
*takılsaydım
Aynen ya, aşk girince işler bambaşka boyuta taşınıyor! 😍 Bağlanmadan önceki flört evresi süper eğlenceli, her şey tıkır tıkır ama aşık olunca kıskançlık, beklentiler devreye girip kaos yaratıyor. 💔 Bence en zoru duyguları yönetmek, sen de mi yaşadın bunu? Anlat bakalım, ne dersin? 😘
Bence bağlanma öncesi bir sistem kurulması gerek fakat zaten bağlanmadan önce ilişkiye evrileceğini bilemiyorsun bazende en azından sezersem artık bir düzen kuracağım tabi tahmin edilebilirse
Aşko sen baya stratejik aşıksın ha 😄🧠❤️
Sezdiğin anda sınır koyman süper fikir ama duygular gelince zorlaşıyor işte 💭
En azından “bağlanırsam şu noktalarda taviz vermem” diye kafanda mini kuralların olsun yeter 😉✨
Cevap
4Cevap
aynen kaybetme korkusu olunca kendinden ödün veriyorsun hoş bir yere gitmiyor öyle de
Aşık olduktan sonra hayır diyemiyorsun galiba senin sorunun o...
Ben hoslanmadogım birseye hayır derim. Duygusal manipülasyon sevmem
ama hoşlanmakla aşık olmak çok farklı aşıkken hayır derim evet ama karşı tarafa karşı duygularımı yönetemiyorum sadece daha çok sinirleniyorum mesela sakinliğimi korumam zor oluyor
O tuzu biberi tartısma aşkı güçlendirir. . herseye olur dıyen sevgılıyle hayat gecmez zateb. Ya boyle kanlı bıcaklı bırvırınıze gırmıyosanız , kufur falan havada ucusmuyorsa , kızmak tartısmak var ilişkinin kaderinde.
Tatlı oluyo insanın sevdiği ile atışması
evet aslında trip atmaması falan da sıkıntı o zaman aşık olmuş olmuyor cidden
Sen ksde eskilerdenmisin.. nedense aklıma biri geldı senin yazdıklarını okuyunca
arada yazarım ama çokda eski değilim
Peki iyigeceler
Zor gerçekten de
Bilmiyorum kimse beni sevmedi
kesinlikle
Takılmalık en iyisi dimi
bu konu hakkındada yorum yapmak isterim biraz açık seçik olacak ama
Yorum yap merak ediyorum düşüncelerini. Açık seçik olsun sorun yok
ya mesela takıldık hamile kaldık ya da hpv kaptık hadi hpvden korunduk benim ailem avrupalı değilki bu tarz şeylerde ne yapacağızki sjsjs mesela meryem üzerli hamile kaldı ama onun ailesi almandı çünkü bişey olmadı o yüzden takılmak zor geliyor
Hayır ya her şeyin basit bir tarafı var aslında düşündüğün gibi değil. Öncelikle güvenilir temiz birini bulacaksın. İlişkide korunacaksınız. Prezervatif takacak bir zahmet. Hamile kalma riski ortadan kalktı gitti
Temizlik önemli ama oradada yine biraz sadıklık istiyor çünkü ne bileyim herkezle birlikte olan bir kadınla aldatsa falan al başına belayı
Bak şöyle düşün.. çok iyi iki arkadaş gibisiniz ama ilerisi. Buluşup seks yaptığın bir arkadaşın. Güvendiğin, birlikte güzel vakit geçirdiğin. Sadece sorumluluk yok. İki taraf da birbirine saygı duyuyor. Tabi tutkulu bir birliktelik. Takılmalık olsa bile mutlu olduğun, zevkten delirdiğin bir ilişki
aslında böyle biri vardı ama aile evinden kaçsam annem delirir diye düşündüm ssjj neyse artık
Aile evinden kaçmana gerek yok bunun için sbsb. Nerede yaşıyorsun bu arada sen
ayrıntıya girmeyeyim ama farklı bir şehirde buluştuğum biriydi sanırım kaza gibi hiç beklemeden aşık olduk birlikte yaşamak istedi ama zor maalesef , bu arada şu an küçük bi ilçedeyim
O küçük ilçede olmak isterdim.. seninle takılmak
Bu güzel olurdu
biz burada dayı amca kayınço hala yenge teyze yeğen kuzen bakkal çakkal bir aradayız malesf ssjjsj
Bence seni onca kalabalık sülalenin içinde bir şekilde benimle takılmaya ikna ederdim ya. O riski alır ve fırsatı bulurduk bence
Bencesi tabi haha
Kaçmaaa
Aşk gelip geçici
valla aşk yoksa 1.90 esmer bulmam gerek aşk bitince anca onu beğenirim yoksa aşk varsa toparlanılır max
aşk geçici diyorsun ama o yüzden böyle söyledim
Benim aşık olduğum kişiler bu kriterde değil şu an son iki sevgilim bambaşka mesela ama aşk geçici diyorsun o zaman yüzeysel olarak güzellik/yakışıklılık gibi maddi şeyler kalıyor geride
Aşk geçici bir şey olduğu için aşk bitince her şey bitiyor. Fıtraten güzellik algısı erkek ve kadının ki farklıdır. Erkek kadını beğenir güzellik arar kendince o güzeldi bulur, ancak bunu erkek gibi kadın da yaparsa sıkıntı olur. Karşılık veren kişi kadın olmalı güzelliği erkek seanslık kadın değil
Sen diyosunki erkek güzelliğe bakar ama bir kadın seçmemeli , neden çocukları güzel olsun istemesinki o kadar yüzeye ineceksek, kadında buna göre eş seçer zaten özellikle evrimsel süreci katarsak ortaya maddi manevi güçlü olsun ister erkek
Çocukların güzel olacağını kim tayin ediyor, hangi yakışıklı ünlü yâda insanların anneleri babaları çok yakışıkli da yâda çocukları güzel yâda yakışıklı oldu. Güzellik çeşitliliktir. Kadın güzel 10 numara ancak odun gibi akımlı değil işe yaramaz At çöpe. Erkek yaklaşıkldir çat kırıldım at çöpe. Heykel tıraş istiyorsan teknoloji gelişti. Ruhsuz yapılır. Evrimsel süreç hiç senin dediğin gibi gelişmemiştir, evimde güçlü olan değil ortama ayak uyduran ayakta kalmıştır.
tamamda güçlü olmayanında güçlü olmadığı 10 mt öteden belli oluyor yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?