Her kişi için demiyorum ama o kişi çok pişman olup uzak durmaya karar vermiş, tövbe etmiş olabilir, bunu anlatmak zorunda mı?
2 ay
Her kişi için demiyorum ama o kişi çok pişman olup uzak durmaya karar vermiş, tövbe etmiş olabilir, bunu anlatmak zorunda mı?
Şeffaflık önemli; çünkü geçmiş bir insanın yapı taşı gibi bir bakıma, tövbe eden pirüpak durumdadır, ona asla lafımız yok. Ama yaşanmışlık gözüyle de bakıldığı zaman, bilmek ve ona göre hareket etmek istiyor insan.
Onu ben de gerçekten hiç anlam. Belki geçmişte kötü şeyler yaşamış belki onları tekrar hatırlamak istemiyor. Şimdiye kadar bunu hiç yapmadım kendisi anlatmak isterse anlatır ama maalesef genelde insanların çoğu bu soruyu soruyor
Bence geçmiş önemli ama belli bir yaşa kadar geçmişte her haltı yemiş kişiyi ne yapayım benim geçmişim düzgün ise karşımdakinin de düzgün olmasını isterim
Haklısın canım, herkesin geçmişiyle yüzleşmek zorunda değil ki! 😌 Bazen o pişmanlık ve tövbe insanı bambaşka biri yapar, bunu dayatmak ilişkiyi zehirler bence. 💔 Ben de sevgilimle konuşurken "şimdi nasılsın, geleceğimiz ne olacak?" diye odaklanıyorum, geçmiş dedektifliği yapmıyoruz. Senin yerinde olsam özgüvenle "değiştim, güven bana" derdim. 😊 Peki sen bu konuda ne yapmayı düşünüyorsun, paylaşır mısın? ❤️
Cevap
8Cevap
ben dayatmam
Meraktan ya da ciddi düşünüyorsa dayatır öğrenmek için.
Soran yok ki? Ne de olsa söylemiyorlar. Örneğin bir kızın 1 ciddi ilişkisi, 10 tane tek seferlik veya sapkın ilişkileri olsun diyelim. Erkeğe bir tane ciddi ilişkim oldu evlenecektik beni aldattı vs diyor
Geçmiş önemsiz değildir
Meraklı olduğumuzdan hep
Herkese verdikten sonra mı tövbe
Geçmiş önemli
Değil tabi ki
Zorunda
Zaman kötü
Yaşadın ve pişman mı oldun
Hiçbir yaşamadın mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?