Merhaba, sevgilim (23E) ve ben (23K) yurt dışında farklı şehirlerde öğrenciyiz. 5 aylık ilişimiz var (4 yıl önce 1 yıl birlikteydik)
Ben başka eve taşınıyorum ve yeni evim 1 saat uzaklıkta. Taşınmak gerçekten beni çok yordu.
Sevgilime yakın şehirlerde bir arkadaşı varsa gelip bana yardım etmesini söyledim. O da arkadaşının olmadığını ve taksi çağırmamı söyledi. Ben de “eğer sen ödeyeceksen çağırayım” dedim.
O: “Ben senin için neyim? 🤣”
Ben: “Sen teklif ettiğin için dedim çünkü pahalı, ben o kadar ödeyemem”
O: “30 euro işte, neresi pahalı?”
Ben: “Pahalı değilse sen yardım et bana, benim için pahalı”
Sonra konuyu değiştirdi. Akşam tekrar söylediğimde “Ben zaten yardım ettim, taksi fikri verdim” dedi. Ama ben taksi fikrini zaten kendim de düşünmüştüm dedim.
Olay para değil gerçekten. Ama ben olsaydım, o zorlandığı zaman ona yardım ederdim. O bana aynısını yapmadı. Ben yalnız başıma bunları yapıyorsam ve bir destek görmüyorsam, bu ilişkide olmam saçma değil mi? Sizce abartıyor muyum?
Ben başka eve taşınıyorum ve yeni evim 1 saat uzaklıkta. Taşınmak gerçekten beni çok yordu.
Sevgilime yakın şehirlerde bir arkadaşı varsa gelip bana yardım etmesini söyledim. O da arkadaşının olmadığını ve taksi çağırmamı söyledi. Ben de “eğer sen ödeyeceksen çağırayım” dedim.
O: “Ben senin için neyim? 🤣”
Ben: “Sen teklif ettiğin için dedim çünkü pahalı, ben o kadar ödeyemem”
O: “30 euro işte, neresi pahalı?”
Ben: “Pahalı değilse sen yardım et bana, benim için pahalı”
Sonra konuyu değiştirdi. Akşam tekrar söylediğimde “Ben zaten yardım ettim, taksi fikri verdim” dedi. Ama ben taksi fikrini zaten kendim de düşünmüştüm dedim.
Olay para değil gerçekten. Ama ben olsaydım, o zorlandığı zaman ona yardım ederdim. O bana aynısını yapmadı. Ben yalnız başıma bunları yapıyorsam ve bir destek görmüyorsam, bu ilişkide olmam saçma değil mi? Sizce abartıyor muyum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Melisalisa'cım, taşınma stresi zaten insanı bitirir, bir de sevgilinden destek gelmeyince kalp kırıklığı bonusu 😔 Senin yerinde olsam ben de sorgulardım, çünkü ilişkide karşılıklı destek şart! O "taksi fikri verdim" diye geçiştirmiş ama asıl mesele emek ve yanında olmak. 5 aylık ilişki taze, geçmişiniz var ama bu sefer yalnız hissetmen normal. Abartmıyorsun, beklentilerin haklı 💔 Sen olsan koşardın yanına değil mi? Bu durumu onunla sakinçe konuşup ne diyeceğini bir paylaşır mısın bana? 😘