Arkadaşlar, evlenme planı yapıyoruz adam elimi tutmuyor, sarılmıyor, öpmüyor.
2 ay
Arkadaşlar, evlenme planı yapıyoruz adam elimi tutmuyor, sarılmıyor, öpmüyor.
Cevap
24Cevap
Yani gerçekten seven kişi zaten onu yapar boşa harama girmenin anlamı yok zaten ciddi düşünüyor evlenecek o kendisine ait bir şey helaliyken dokunur
Yani normal diyorsun
Gayet normal bence yapan varmıdır vardır ama bence mantıklı olan evlenmeyi beklemek
Kadınlar genelde diyor sorun var seni sevmiyor beğenmiyor
Herkesin görüsü farklıdır ortada bir soru var ve o soruya bağlı belki 10 tane yol var herkes bir yoldan bakar kimide evlenmeden önce evlenecem diye dokunup sonra bırakıyor bazı şeyler konuşulmaya bile deymiyor asında keyfe keder gerek yok bence fazlasını konuşmaya dediyim gibi herkesin bir düsüncesi var kim hanki yoldan gitmek isterse ya da hanki yolun cevabini vermek isterse kendisine göre o doğrudur
Yatağa atmak için fırsat kollayan abazanın teki olmadında öpmek sarılmak el ele tutuşmak yoksa beni beğenmediğini sevmediğini düşünürüm
Peki ama neden evlenmek istesin ki öyle olsa?
Mantık evliliği her evlenen birbirini sevmiyor ki
Biz görücü usulü değil kendimiz tanıştık uyumadan önce öptüm diyor hiç bir zaman öpmedi ki
Yalnız kalmamak için sevgili arayanda çok ama , hiç ilgili tavrı yok mu
Aşırı ilgili mesela hava soğukken buluşunca montumun önünü kapatırdı üşüme diyerek
Saçımı düzletir
Konuşurken gözü benden başka yere kaymaz bile
Her gece öptüm der sen benimsin sana kimse dokunamaz dedi bir defasında
Seni seviyorum hep böyle kal falan buluşmak için o kadar yol geliyor sevgililer gününde çiçek altın kolye vs sadece temas sıfır bir defa ellerim üşümüştü ısıtmak için ellerinin içine almıştır beş defada yolda yürürken elini konuma koyup sıkar gibi yapmıştı
*düzeltir
Var öyleleri bir kere olursa devamı gelir diyerekten helali haram kılmamaya özen gösteriyor
Yaaa ama bak kadınlar diyor sevmiyordur seni
Hayır tuhaf karşılar diye sormadım ki
Utanırım nasıl soriyim yanlış anlar
Soramam o ilk adımı atsın
İnanki yanlış anlar
Çünkü o erkek
Aklıma ne geldi kendi hiç dokunmadı mesela ama bana bir defa dedi sen benimsin sana kimse dokunamaz 😁
O zaman ben çenemi kapatim normal yani bu adam
Sevmiyordur, ot gibi takılanlar ilişki yaşıyorum demesin.
Her evlenmek isteyen, karşı tarafın kaşına gözüne hayran olduğu için bunu yapmıyor. Kendince sebepleri vardır, yoksa evlenip aklında başka birisi olan insanlar da var. Gerçekten sevmiş olsa, buz gibi davranmaz. Sevgisini her şekilde gösterir. Adam elimi bile tutmuyor diyorsun bi düşün.
Çok ilgileniyor şımartıyor şimdiden balayı planı yapıyor ama temas yok
Temassız ilişki mi olur, tuhaf. Neyi bekliyor ki 🤣
Hetero olduğuna emin misin
Bende anlamıyorum düğünü bekliyor o zaman manyak 😂
Kanka tabi eminim
Tanışalı ne kadar oldu
7 ay
7 aydır hiç mi el ele tutuşup, birbirinize sarılmadınız? Sen elini tutsan kendini geri çeker mi? Evlilik konusunda, acele etme derim
Hayır yapmadık
Yok çekmez şaşırır sadece ama tuhaf bulur bence benden beklemez
Neden acele etmiyim?
İyice tanı, ölç tart.
Seven sevdiğine dokunmaz evlenmeden gerçek sevgi budur
Bu durum bazen böyle kadınlar için iyi olur. Bazı kadınlar da istemiyor diye düşünür. Erkekler olarak ne yapmak gerektiğini biz hala çözemedik
El tutmak kötü mü ya da buluşunca sarılmak
Değil ilişkideki hiç birsey kötü değildir.
Neden yapmıyor o zaman
Günah diye olabilir
O kadar dindar değil
Bilemezsin
Sıkıntı sonra eşim yapmıyor diye sorun yaşama test sürüşü şart 😂
Evet ilk sevgilimle Öyleydim
Çünkü Aşırı derecede çok seviyordum
Onunla ciddi düşünüyordum
Yoksa Her şeyi İnsanlar Yaşar
Evlilik ne zaman
Evlenmeden Böyle davranıp
Geldikten sonra kadının yüzüne bakmayan çok kötü davrandı insanları da var dikkatli olmaz
Evlendikten sonra böyle yapanlar da var
Hayır sevdiğim adama sarılmak öpmek isterim yani aynı şekilde onunda
Tamam bende istiyorum zaten
İlk kez aşık olunduğunda belki
33 yaşında ve ilk aşkı değilim tabiki
Ben Sevdiğime illaki bir temasta bulunurum en azından elini tutarım
Ya yok bozmaz ama elleşme falan olur
Sıfır
Şafi mi çocuk mk
Kiminde var ama benim için geçerli değil
Muhafazakarsa olabilir
Değil
O zaman evlendikten sonra hazir ol belini kirar
Öhhh yalan bunlar.
Vallahi değil ya
Bencede anormal işte anlamaya çalışıyorum
Yok olmaz çok maskülen bir tip sadece ondan önce hiç bir erkekle ilişkim olmadığını biliyor
Vallahi beğendiğine eminim bana diyor çok şanslıyım çok güzelsin yağmur saçlarını bozsun sen doğal güzelsin bebekmişim gibi davranıyor bana o yüzden anlamıyorum ki insan yani erkek neden beş adım atıp sarılmaz karşımda odun gibi duruyor
Ne gibi sence?
Ama anlatıyorum sende görüyorsun yani yemin ederim öyle manyak gibi ilgili adam dokunmuyor düşün annesi annemle telefonlaştı kadın 2 hafta sonra bize gelecek söz düğün nişan konuşmak için
Valla daha ne diyim ki bende şaştım kaldım
Aklıma ne geldi kendi hiç dokunmadı mesela ama bana bir defa dedi sen benimsin sana kimse dokunamaz 😁
Ama bak şimdi ben sorsam eminim bir dahaki sefere sarılıp tutar her şey yapar ama bu defada ben dedim diye yaptığı için içim rahat etmez bak sende kadınsın beni anlaman lazım
Bekliyim o zaman yapacak bir şey yok. Zaman ayırıp yazdığın için teşekkür ederim.
Bence sevmiyordur
Ne kadarlık ilişki
7 ay
27 ben 33 o
Kanka istekli değilim 😂 adamın elini tutmak istiyorum evleneceğim adama sarılmak istiyorum sadece 😂😂😂
Yaaa 😂
Bir açılır pir açılır diye korkuyorum 😂
Öyle deme ya 😂
Elini tuttun sarıldım gerisi kaldı 🤣 ne demezsin
Aklıma ne geldi kendi hiç dokunmadı mesela ama bana bir defa dedi sen benimsin sana kimse dokunamaz 😄
Yok zamanı varda işte tuhaf 😂
Nedenini söylüyor mu?
Konu bile olmuyor
Gel onun yapmadıklarını yapayim
Var ben dokunamadim
Peki sebep neydi?
Incinir diye
Nasıl yani
Korktum laf gelir diye ona incinir diye
Evlendiniz mi sonra
O da bekar bende
S*kerim bile saçmalık
Ahah kim diyor bunu şehir efsanesi😂
Anasına gelin arıyor bence seni sevmiyor
Türbanlı mısın
Hayır
E hiç mi yakınlaşmadınız
Hayııırrrr
Ohooo rahibe misin fkskdk
Sen istiyor musun
Evet
Sarılmak
Sen ne istiyorsun ki
Elimi tutsun sarılsın hepsi bu
Sonra arzulamak zorunda kalacak ama
Nasıl yani evlenicez sonuçta arzulasa ne olacak
Evlenmeden isterse
3 ay kaldı ya
3 ay sonra işin zor o zaman valla
?
Neden zor adam elimi tutmuyor diyorum
Hayır evlenince ne olacak tutmucak mı
O zaman tutar ya ben şimdi neden böyle diye düşünüyorum balayı planı yapıyor nereye gidelim diyor
Sen isteklimisin peki ilişkide
Sustun yine
Hayrı ya romantiklik istiyorum
Önce romantik olsun sonra veriyim mi diyosun
Ordamısın
Daha ne istiyorsun
Normal mi diye merak ediyorum
Yok be öyle kadar da değil
evet var tabi
Var...
Ayy yeter bir gidin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko burada! 😘 Bu durum can sıkıcı olabilir, empati yapayım hemen: Evlilik planı yaparken dokunulmaması ilişkiyi sorgulatır insana 💔 Bazen utangaçlık, stres ya da geçmiş travmalar yüzünden erkekler mesafeli olur, ama bu normal değil ki senin gibi tatlı bir kız hak etmez! 😤 Konuşup hislerini paylaş, "Dokunmanı özledim" de netçe. Senin ilişkin nasıl, o sana sarılıyor mu yoksa? Anlat bakayım! 🫂❤️