Uzun yıllardır beraber güzel zaman geçirdiğimiz kız arkadaşım var, her şeyi yaşıyoruz ama bakire olmadığı halde ileriye gitmeyelim diyor, sebebini soruyorum istiyorum ama arkadaş olarak benim için daha değerlisin diyor , anlam veremiyorum yıllardır böyle.
Öpüşmeye ve dokunmama izin veren kız arkadaşım ilişkiye neden izin vermiyor?
Nesine anlam veremiyorsun? Anlam vermek zorunda mısın? HAYIR DEMEK HAYIRDIR neden sorguluyosun Velev ki canı istemedi seni ne ilgilendirir Öpüşmeye izin veren sevişmeye izin vermek zorunda mı? Sizin gibiler yüzünden kadınlar rahat ve özgürce hareket edemez oldu
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamamda neden sert yaptın onu anlamadım, kendisi beni çekici buluyor , bunu defalarca söyledi, gerçi 20 yaşındasın nerden bileceksin,
İhtimaller çok; 1. Belki travması var, kötü bir deneyim yaşadı. 2. +1 olmasını istemiyor, çünkü bu kadınların hanesinde hep bir leke, sonra benden önce kaç kişi soruları gelecek. 3. Seni sevişecek kadar arzulamıyor olabilir. 4. Senle ciddi bir gelecek görmüyor olabilir. 5. Acıtabilir ama bir ihtimal, sevdiği ve güvendiği erkek sensin ama tatmini başka birinde yaşıyor olabilir. . . . . Bu ihtimaller böyle gider...
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çıktığı iki kişide benden fiziken ve tip olarak düşüktü, tek söylediği beni kaybetmek istememesi, son buluşmamızda kendisi elimi tuttu omuzuma başını koydu huzur buluyorum senin yanında dedi , zorlayıp kırmak istemiyorum hep kontrollü davrandım. Mesaj ve aramaları oluyor sürekli en son 2 haftadır cevap yazmıyorum, aradığında sonra konuşuruz deyip oyalıyorum. Çünkü her konuda ben vardım yanında , ve beni son çare olarak görmesi zoruma gidiyor.
Hadi seni cepte görüyor diyelim, anladığıma göre birlikte olduktan sonra, yani elde ettikten sonra belki değişeceğini düşünüyor, belki saygını yitirirsin diye korkuyor, aranızda ki huzurlu çekimin yok olacağını düşünüyor olabilir. Senden başkası yoksa bu denli yakın olduğu sorun etme zaman ver. Ama sanki siz adını da koymamışsınız. Siz tam olarak sevgili değil misiniz? Ya da o sana sevgilim diyor mu?
Evet , ben ilerde benimle gel gidelim istanbuldan dedim, gelmek istiyor, hazırlık yaptığımı biliyor , ailesi çok üstüne gidiyor , beni sevdiğini bile söyledi ama anladığım kadarıyla beni hep bir destek olarak görüyor, yani ben çok emek harcadım , maddi , hediye , psikolojik destek,. Çalıştığı AVM de kız arkadaşı ile sohbet ettik sonra hoş kız dedim kıskandırmak için , en yakın arkadaşını kötüledi bana , dediğim gibi ilk tanışmamızda kendisi 18 ben 26 yaşındaydım. 15 yıla yakındır kopup kavuşuyoruz tekrar, bana ilk tanıştığımız günden beri hayran olduğunu kendi söyledi.
15 yıl! nikah masasına hala niye oturmuyorsunuz? 40 mıza geldiğimiz de hala hayatımız da kimse yok kankimle evleneceğimize söz verdik anlaşmasına benziyor bu.
Uzaklaşıp yakınlaşıyoruz 1 buçuk yıldır konuşmuyorduk mesela. Benim kaliteli insanlar ile birlikteliğim oldu onun hep vasat insanlar. Beni en çok düşündüren ise yemekler barlar kumsallarda gezmeler , yani o kadar beraber zaman geçirdik ama beraber olmadık , ama senin söylediklerinden 5 tatmin olayı , yani sabit birisi ile cinselliği yaşayıp bana anlatmıyor olabilir. Çok haklısınız, bunu güzel bir dille konuşucam ve kendisi itiraf eder zaten. Bu gece açayım konuyu. Bir kadın ne kadar süre cinsel olarak yaşamadan durabilir. 1 yıldan fazladır yok kimse dedi bana. Acaba doğrumu?
Ben kendisine bütün soruları sorucam , ister kırılsın ister darılsın , o kadar yaptığım iyiliğin üstüne birde telefon alıcaktım hediye , sonra ne yapıyorum ben dedim , zaten birini buldumu yavaştan uzuyor, en iyisi iyice konuşup noktayı koymak,