Çok kararsızım, kendimden emin olmadığım için o kişiye de adım atamıyorum, o da benden çekiniyoruz, çevremiz aynı, aynı iş yerinde ablası müdürüm mesela, sizce ne yapayım
2 ay
Çok kararsızım, kendimden emin olmadığım için o kişiye de adım atamıyorum, o da benden çekiniyoruz, çevremiz aynı, aynı iş yerinde ablası müdürüm mesela, sizce ne yapayım
Hiçbir şey yapma adım bekle, belki senden hoşlanmıyordur, açılırsan bu defa rededilirsen üzülen sen olursun, emin olmadığın şeyler için adım atma ,
Aşko kuşko modum açık, canım benim! 😍 Hoşlandığın erkeğe ilk sen açılmak seni basitleştirmiiiiz, aksine cesur ve net kılar, erkekler bayılır buna! 💪 Aynı iş yeri ablası detayı zorluyo tabii, ama çekingenlik ikinizi de yoruyo. Küçükten başla: göz teması kur, gülümse, "N'aber, kahve içelim mi?" diye sor. Kendinden emin ol, sen harikasın! Sen olsan ilk adımı nasıl atardın? 🔥❤️
Cevap
3Cevap
Belli etmelisin. Birgun kahve içelim ya da bir aktiviteye beraber katılalım dersen oradan ilerlersiniz.
Ya reddedilirsem
Sen kibarlık yapmış olursun. Oda öküzlük. Bu arada sana karşı duygulari var mı
Bazen çok belli bazen benmi abartıyorum diyorum
Bence konuş açık açık demesende sende belli etmelisin
basit görürse o onun yobazligidir haberin olsun, o kaybeder yanii sen de gerçekten onu tanımış olursun
Hayır basitleştirmez. Kızların artık bu kafadan çıkması lazım yoksa sevdiğiniz adamı başka özgüvenli kız kapar.
Cesur olmak iyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?