Arkadaşlar birini beğeniyorum okulumdan hatta hoşlanıyorum bazen baktığını çok sık görüyorum bakışmalar oluyor birkaç defa da konuştuk sadece ama Instagramini falan bulamıyorum nasıl adım atabilirim araya birilerini dahil etmelimiyim yoksa direkt kendim mi birşeyler yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz nasıl adım atmaliyim kendizink düşünerek fikir verin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence direk konuşmayı dene
Ne yapabilirim nasıl konuşmaliyim sence hemen açık edersem herşeyi bunu garip karşılar mı sence
Arkadaş çevresine girmeye çalış en kötü ihtimal atla üstüne şaka şaka.. çevresinde kendini göstermeye dikkatini çekmeye çalış.
Benim sınıfımda onu tanıyanlar var birkaç defa iletişim kurdum yani ama çakmak falan istemek için o şekilde okulda sık sık bakıyor arkadaşlarım da farketti bende ona bakıyorum olduğu yerlerde bulunmaya çalışıyorum ama son zamanlarda bakışlarını biraz daha azalttı gibi
Sence ne yapmalıyım cevap verdiğin için teşekkürler öncelikle Instagramini da bulamadım gidip istesem olmaz sanirim birilerinden bulup istek atsam da çok dikkat çeker
İlk olarak erkek arkadaşlarına değil daha çok kızlara yaklaş çünkü sonradan kücükte olsa prüzler çikabilir. Kızlara yaklaşırsan iyi niyetle daha kolay ve basit şekilde ortama girersin burdan yürü
Ortak arkadaş edindikten sonra instadan takipleşirsen dikkat çekmez onun ilgi alanı olan şeylere ağırlık verip ilgisini ve dikkatini ordan cekebilrisin. Ve kız ortamında onunla ilgili bilgi edinebilirsin (tabi caktırmadan ) ha yok istersen direk niyetinde beli edebilirsin hiç uzatmadan
Kız arkadaşları yok ki samimi olduğu ya da takıldığı
Ahanda burdanda yak ferifaa.. ozaman bodozlama sen ilk kız olarak yakınlaş onun bölümünnden ilgilendiği spordan falan ilerle ya da git direk konuş
Kız ortamı yokki öyle yakın olduğu sadece erkeklerle takılıyor onun dışında benim sınıfımda onu tanıyanlar var onlardan da bulamadım Instagramini ve hepsi erkek zaten :(
Direkt bulup istek atarsam da anlaşılır ama dimi
Şimdi ilk olarak buna çarpsan ya senin üstüne kahve dökülsün ya da sen enişte adayını bir güzel yak özür niyetinde onla iletişim kur ve muhabeti ilerlet
ya da şurdan ilerle onun bölümüne göre aynı derse gir ve dikkatini çek en kötü ihtimal ve küçuk bir risk alıp sana en zararsız gelen çevresinden olan bir çocuk yardımı ile ona yaklaş başka fikrim yok inanaki
Hakkında pek bir şey bilmiyorum adını bile yeni öğrendim spora gidiyor diye biliyorum o kadar ama yani çok fazla bakisiyoruz keşke o adım atabilse bana karşı ilgisinden emin olsam ben direk konusurdum ama ters bir tepki almaktan korkuyorum
Evet böyle yapabilirim mantıklı geldi şu an da en azından tekrar iletişim kurmuş olurum
Benim sınıfımdan biri onunla arkadas hatta bir kısmı tanıyor sınıfın belki guvenebilirsem onların yardımcı olmasını isteyebilirim ama çokta samimi degiller ve alay konusu olursam diye korkuyorum.
Umarım şansin yaver gider bol yakmalar sana. inşalah güzel bir sonuç alırsın ama eğerki sen adım atıp o seni takmazsa unutma peşinden koşma sen deneyip cesaret etikten sonra o kaybeder
Haklısın çok teşekkür ederiiiimmm yardımcı olduğun iciinnnn
🩵🤍ne demek rica ederim.
İlk adımı at bir şey yap örneğin yanlışlıkla ona çarp sonra konu falan aç işte ona sürekli bak belli etmeye çalış
Son zamanlarda etrafındayim bakıyorum da bence ilgisini çekmiştir ama yinede nasıl yaklaşacagimi bilmiyorum alacağım tepkiden korkuyorum
Çarpmak mantikliymis ama nasıl konu açabilirim ki
Bende bilmiyorum bende okulda ona nasıl davranıyorsam onu söyledim ama böyle beklersekte o sıkılıcak
Aynı sınıfta mısınız
Evet yani açık edersem herşeyi beni basit olarak görür veya uzaklaşır diye korkuyorum ama hislerimden eminim bakismaktan ilerisi olmuyo birkaç kez bahaneyle iletişim kurabildim o kadar senin de mi bu şekilde okulunda biri var ne durumdasınız şu an peki
Sadece bakışıyoruz ama sanırım sevgilisi var bileğinde toka gördüm ama bana sürekli bakıyor
Yok aynı sınıfta değiliz başka bir sınıfta
İşin daha zor ortak arkadaşınız falan yokmu
Ya ben sevgilisi olduğunu düşünmüyorum çünkü bu kadar bakmazdi ya da iletişim kurduğumda terslerdi diye düşünüyorum ama sevgilisi flan varsa cidden aşırı üzülürüm.
İşte bende öyle düşünüyordum ki öyle değilmiş bide sevgilisiyle aynı sınıfta
Ben şey yapmıştım bileğime onun baş harfini yazmıştım arkadaşları gördü onunla göz temasını hiç kaçırmamıştım bide onun takip ettiği futbol kanallarını takip edip ondan önce beğenmiştim
Bu söylediklerim sana ergence gelebilir ama aklıma başka bir şey gelmiyor
Çok kötü bir durum cidden ben hiç kız görmüyorum etrafında birisiyle konuştuğunu sanmıyorum ama yinede bilemem tabi
Ama kızlardan hoşlanıyor demi eminsin
Yani kızlardan hoşlanıyordr tam tersi olsa o şekilde bakıp durmazdi hiç öyle durmuyor eminim o yüzden
Biz takiplesmiyoruz Instagramini bulamıyorum ne kadar arasamda
Onu takip eden arkadaşın hiç yokmu
Hayır ergence gelmedi insan birseyler hissettikten sonra ister istemez garip hareketler sergilio peki bunları yaptıktan sonra çocuk senin ilgini anlayıp bir karşılık verdi mi
Evet beni farketti o da daha çok yanıma gelmeye çalıştı
Ne güzel işte beni o da farketti gibi aslında ben onu farkettim hatta ama biraz utangaç duruyo onun kendi isteğiyle geleceğini sanmıyorum nedense.
Belki ikinci bir adı vardır instada onu kullanmış olabilir
Evet sanırım öyle ikinci bir adı olmasa bile kendi adıyla değil sanırım kullanıcı adı o yüzden bulamıyorum
Ne yaptın bulabildin mi ya da konuşa bildin mi