Size hediyeler almayan bir erkekle birlikte olmak doğru mu?
2 ay
Yav sevmenin ölçütü hediye almak mı sadece şöyle beraber geçirdiğiniz anları güzel kılsa seni özel guzel hissettirse yetmez mi elbet hediye de güzel bir jesttir ama buna bel baglamakta sevip sevmediğini buna indirgemekte doğru gelmiyor
Hediye almayan erkekle olmak tamamen yanlış değil Kircicegiiii, önemli olan sevgisini nasıl gösterdiği ❤️ Mesela kaliteli zaman, ilgi, destek gibi şeylerle kalbine dokunuyorsa o zaten en büyük hediye! Benim sevgilim de bazen sürpriz yapmaz ama sarılıp "seni seviyorum" demesi yetiyor 😍 Yine de senin kalbin ne diyor, hediye beklentisi seni mutsuz ediyorsa konuş bence 💬 Devam mı edersin yoksa kriterlerini yükseltir misin, sen anlat bakalım? 🌸
Cevap
17Cevap
İnsan hediye ye bağlı yaşarsa beklentisi hep yukarda olur. Hediye alan kişide bunu ben hedilerke tutuyorum der. Olay farklı yere gider. Aşk böyle bir şey degil
Sanalda meme sergileyen birine ne kadar değer verilmesi gerekiyorsa o kadar değer veriyor işte.
:) bırak Allah aşkına boş yorum yapma
Gelecek kokusu almıyor adam.
Boş yorumlara müsait değilim
Nasıl biri olduğunun farkına varman gerek
Çok şükür her şeyin farkındayım bana bir şey demek senin hakkına düşmedi
Soru sorduğuna göre söz hakkı doğuyor. Yoldan çevirip zorla konuşturmadım seni.
Söz hakkı doğması saçma sapan boş yorum yapma hakkını vermiyo merak etme:)
Emin ol şurada sana yardımcı olacak tek cevap benimki.
Özel günlerde alınır onun dışı anlamsız bence bide biriyle sevgili olurken daha çok onu sevdiğimiz için sevgili olmazmıyız sende hediye aldığı için değil yani
Hediye önemli
Sevdiğin daha önemli
Aldığım hediyeler kabul edilmedi bundan sonra hiç almak yok
Maddiyata dökmeyin bazı şeyleri artık içinden gelse alır
Özel günde alınır. Zırt pırt hediye çiçek de alınmaz. Her üç beş günde bir hediye mi alalım
Hediye deyince aklınıza sadece çiçek mi geliyo?
Size göre öyle bu
Bence kısa aralıklarla alınmalı ne güzel işte ilişkide mutluluk önemli sevgi saygı zaten daha önemlidir onlar olmazsa olmaz
Ben çok aldım neler aldım bi bilsen iPhone swaroski victoria secret my way farfüm Mac makyaj malzemesi
Ayyy maşallah ee sonra ne oldu
Bitti gitti
Geçmiş olsun inşallah daha güzelleri ömrünüze nasip olur
Teşekkür ederim siin ne kadarlık ilişkiniz var
Benim ilişkim yok soruyu rastgele sordum cevapları merak ettim ve rica ederim
Sürekli hediyeler alması mı gerekiyor? Hiç almıyosa sorun vardır da🙂
Yani çok az sıklıkta da almamalı güzel aralıklarla almalı
Ben aldiririm kendim almazsa, ogretirim her erkek anasinin karninda ogrenmiyor hahaha
Ya hediye şimdi almıyorda evlenince yüzünü görmezsin kahveden gelmez
Yemek yapamayan ev süpüremeyen kadınlarla oluyor erkekler. Dertleriniz ne büyük.
Cimriden olmaz knka salın gitsin düşüncesizdendw olmaz
Ya dağ ayısı hayatındaki kadına almayacan da kime alacan
Ben de onu diyorum işte dağ ayısı demeden
sen alıyon o almıyor mu
Erkeğin hediye almayanı makbüldür
olabilir
Sen ona alıyor musun
Peki sen ona alıyor musun?
olmaz olmamalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?