sevgilim (bayan) 175
ben (bay) 170
sizce ne olurr bu durum nasıl karişlanır.?
birde aramızda 5 yaş var.?
ben (bay) 170
sizce ne olurr bu durum nasıl karişlanır.?
birde aramızda 5 yaş var.?
Ben her zaman erkeğin kadından 2-3 yaş büyük ve daha uzun olmasının tercihindeyim, yaş olarak büyük olmalı ki daha olgun olsun beni taşıyabilsin bilirsiniz ki erkeklerin olgunlaşması daha zordur :D Aslında birbirinizi seviyorsanız dışardan nasıl göründüğünüzün yada insanların sizi yakıştırıp yakıştırmaması umrunuzda olmamalı. Ama kız arkadaşın topuklu giyemez yanında yani giymese daha güzel olur yoksa aranızdaki fark baya açılır. Ayrıca 5 yaş fark olduğu için biraz daha olgun davranman gerekir ona karşı yoksa yaş farkı çok belli edersiniz ve bu druum sizi rahatsız edebilir. Mutluluklar :)
Arada gerçekten sevgi varsa boyu kilosu yaşı sadece lanet birer sayı..
Olmamış. Erkek daha uzun olacak ki rahat rahat sarıp sarmalasın. Şöyle bi sımsıkı sarıldı mı kimseler alamasın, bir yere kaçamasın. Boy önemli. Boy olmazsa işlev de olmaz bu konuda.
aradaki farktan çok boy 5 santim yaş 5 tesadüf sanırım (:
Cevap
10Cevap
Hiçbir sorun olmaz. Senin anlattığın gibi benim de ilişkilerim oldu hiç de sorun olmadı. Rahatına bak, karşındakiyle iyi anlaşıyorsan tamamdır.
tek bi örnek veriyim : çağla şikel ve emre altuğ. aralarında boy farkı olmasına rağmen çok da mutlu bi evlilikleri var.
Kim baksa bişi dese gülse geçse ne yazar... Onlar anlık şeyler.. Asıl olay iki kişi arasında olup bitenler.
Arada gerçek bir aşk varsa ki bu zamanda çok nadiren görülür, sorun yok. seni telaşlandırmak istemem ama VAZİYET KÖTÜ HACIII:) ben sevgilimle aynı boyda olsam bile kasardım
böyle bir durumda sorun etmezdim. şahsen 1.70 altındakiler ilgimi çekmiyor. sevgilinde sorun etmiyordur emin ol. kuruntu yapma.
şikayet mi ediyor ? hahaa senden memnunsa çenesini kapamasını söyle.
sevgilim diyorsun zaten o sıkıntı etmemiş sen neden kafana takıyorsun.
kafanıza göre takılın
lutven artik su kompleksleri asalim
sevgılımı buldun ablamı anlamadım ben ?
seviyorsan boy farka sadece bi sayıdır.
hep bizmi uzun olacağız birazda onlar olsun :)
Milletin düşündüğünün ne önemi var.. Mutluluklar.
kestir üstüne göre yapsınlar
:D
boy sorunu ayakkabıyla düzelir.yaşı bilemem.
5 cm çok değil.Topuklu giymesin.
ona bakarken bıraz kafanı kaldırırsın
Yol yakınken dönerim ben erkek olsam... :)
köseli ayakkabı giy :)
arkadaşları ,aklına girmediği sürece sorun yok
topuklu giy hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar